tolis_sr_fc έγραψε:Μπορειτε να αλλάξετε το λογισμικο του κινητού σας για να κραταει η μπαταρια σας....... και να εχετε και προσβασει παντου.... ο λόγος που καίνε πολύ μπαταρία είναι το λογισμικό

diMiPS έγραψε:Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:εγω στην τελευταια επιδοτηση μου τους πηρα τηλ στην Voda και τους εξηγησα πολυ ειλικρινα οτι ενω θα μπορουσα να κανω αυτο,τους λεω με καθε παρρησεια οτι δεν θελω να φυγω απο το δικτυο σας,αν θελετε κανετε κατι καλυτερο την στιγμη που ξερετε οτι αν παω να κανω φορητοτητα θα με παιρνετε τηλεφωνο για να μου κανετε την καλυτερη δυνατη προσφορα!τελεικα με την ειλικρινεια και κανενα παιχνιδι πιστευω πως καλα τα πηγα!![]()
Φανουρη,υπαρχει η περιπτωση παραλληλα να μην σε παρει κανεις τηλεφωνο οταν γινει το γνωστο κολπο της <<απειλης>> φορητοτητας?
το θεωρω ομως τοσο υποκριτικο να μην σε εκτιμουν οταν σε εχουν και με το που κανεις αιτηση να σου κανουν τα παντα
ελεγξε την λεξη αυτη
δεν τη διορθωνω γιατι θα εξεγειρω τα πληθη
tolis_sr_fc έγραψε:Μπορειτε να αλλάξετε το λογισμικο του κινητού σας για να κραταει η μπαταρια σας....... και να εχετε και προσβασει παντου.... ο λόγος που καίνε πολύ μπαταρία είναι το λογισμικό

Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:
Δημητρη,τωρα πχ αν καποιος κανει αιηση φορητοτητας του δινουν...ΣΧΕΔΟΝ τον ουρανο με τα αστρα?![]()

TASOS MX3 έγραψε:Κύριε Δημήτρη(dimips) δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση προς τα προϊόντα vodafone απλά έτυχε εκείνη την περίοδο να είναι το πιο οικονομικό smartphone.

diMiPS έγραψε:Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:Δημητρη,τωρα πχ αν καποιος κανει αιηση φορητοτητας του δινουν...ΣΧΕΔΟΝ τον ουρανο με τα αστρα?![]()
οχι σχεδον τον ουρανο με τ'αστρα αλλα του κανουν μια καλη προσφορα για να τον κρατησουν.
οι προσφορες ειναι αναλογες του πελατη (ποσο καλος πελατης ειναι) και της εκαστοτε στιγμης (τι περιθωριο τους εχουν αφησει απο τη διευθυνση)

diMiPS έγραψε:Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:
Δημητρη,τωρα πχ αν καποιος κανει αιηση φορητοτητας του δινουν...ΣΧΕΔΟΝ τον ουρανο με τα αστρα?![]()
οχι σχεδον τον ουρανο με τ'αστρα αλλα του κανουν μια καλη προσφορα για να τον κρατησουν.
οι προσφορες ειναι αναλογες του πελατη (ποσο καλος πελατης ειναι) και της εκαστοτε στιγμης (τι περιθωριο τους εχουν αφησει απο τη διευθυνση)
Αbarth100hp έγραψε:Εγώ πρώην κάτοχος neo v με custom rom και άλλαξα και πήγα στο xperia p!
Αν είχα την οικονομική άνεση θα περίμενα να βγει το xperia z και το s4..Ευτυχώς τα sony ρίχνουν γρήγορα τη τιμή.
Lg με τίποτα καθώς με το ζόρι στο πρώτο 2πύρινο δώσανε ics μετά από πολύ καιρό ενώ ήδη κυκλοφορούσε η jb..
Από αναβαθμίσεις όμως θα επέλεγα εννοείται nexus χωρίς δεύτερη σκέψη..
Έρχεται στα μέρη μας αυτές τις μέρες το lg nexus.
Για iphone φυσικά ΟΥΤΕ για πλάκα...
Γενικά μου αρέσει η φιλοσοφία του android!!
Root,cwm,custom rom,bootloader κ kernel!

diMiPS έγραψε:Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:

Dodos έγραψε:δηλαδη με DOS θα κρατάει μήνες χαχαχαχαχα.. σοβαρά τώρα, αν το κατέχεις το θέμα και το γνωρίζεις καλά αυτό που λες, στειλε μου pm με λεπτομέρειες...

Αbarth100hp έγραψε:Εγώ πρώην κάτοχος neo v με custom rom και άλλαξα και πήγα στο xperia p!
Αν είχα την οικονομική άνεση θα περίμενα να βγει το xperia z και το s4..Ευτυχώς τα sony ρίχνουν γρήγορα τη τιμή.
Lg με τίποτα καθώς με το ζόρι στο πρώτο 2πύρινο δώσανε ics μετά από πολύ καιρό ενώ ήδη κυκλοφορούσε η jb..
Από αναβαθμίσεις όμως θα επέλεγα εννοείται nexus χωρίς δεύτερη σκέψη..
Έρχεται στα μέρη μας αυτές τις μέρες το lg nexus.
Για iphone φυσικά ΟΥΤΕ για πλάκα...
Γενικά μου αρέσει η φιλοσοφία του android!!
Root,cwm,custom rom,bootloader κ kernel!

Επιστροφή στο Κινητή Τηλεφωνία - Τεχνολογία
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες