[ +/- ] [ Τώρα είναι Παρ Απρ 17, 2026 19:45 ]

ΤΟ ΡΟΛΟΙ...

Re: Τ Ο ΡΟΛΟΙ...

Δημοσίευσηαπό fidekas την Τρί Δεκ 18, 2012 15:02

επειδη βλεπω οτι το κατεχεται το θεμα ενω εγω ειμαι μεσανυχτα παρα τεταρτο αν θελει ας μου πει καποιος τη γνωμη του
πριν 3 χρονια πηρα ενα omega railmaster και το προβλημα που εχω ειναι απο τη πρωτη στιγμη χανει αρκετα...οταν λεμε αρκετα περιπου 4-5 λεπτα καθε 20-25 μερες
δεν εχω κανει καποια κινηση να το παω για service ,ουτε ξερω αν εχουν εγγυηση ουτε γνωριζω αν ειναι κατι που φτιαχνεται
πριν ειχα ενα αναθεματισμενο seiko ,δεν ενθυμουμαι μοντελο μονο οτι εχει κομματια απο τιτανιο στη κασα και στο μπρασελε ,carbon στη πλακα και μπαταρια για 10 χρονια και δεν χανει ουτε δευτερολεπτο εδω και χρονια
μηπως οι αυτοματοι μηχανισμοι ειναι για κλωτσες?
fidekas    
0,8 Bar
0,8 Bar

Χώρα: Greece (gr)
Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: rav4-punto mjt2

Δημοσίευσηαπό whitemps την Τρί Δεκ 18, 2012 15:03

dim63 έγραψε:Στράτο, που ακριβώς είσαι?

Στον Κορυδαλλό επί της Ταξιαρχών πριν την πλ. Ελευθερίας.
Εικόνα
ZOOM - ZOOM!
Άβαταρ μέλους
whitemps    
1,6 Bar
1,6 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Πρώην κάτοχος MPS 3

Δημοσίευσηαπό whitemps την Τρί Δεκ 18, 2012 15:22

fidekas έγραψε:επειδη βλεπω οτι το κατεχεται το θεμα ενω εγω ειμαι μεσανυχτα παρα τεταρτο αν θελει ας μου πει καποιος τη γνωμη του
πριν 3 χρονια πηρα ενα omega railmaster και το προβλημα που εχω ειναι απο τη πρωτη στιγμη χανει αρκετα...οταν λεμε αρκετα περιπου 4-5 λεπτα καθε 20-25 μερες
δεν εχω κανει καποια κινηση να το παω για service ,ουτε ξερω αν εχουν εγγυηση ουτε γνωριζω αν ειναι κατι που φτιαχνεται
πριν ειχα ενα αναθεματισμενο seiko ,δεν ενθυμουμαι μοντελο μονο οτι εχει κομματια απο τιτανιο στη κασα και στο μπρασελε ,carbon στη πλακα και μπαταρια για 10 χρονια και δεν χανει ουτε δευτερολεπτο εδω και χρονια

Όλα τα μηχανικά της Omega χάνουν λιγότερο από άλλα μηχανικά άλλων εταιριών. Τώρα το μειονέκτημα των μηχανικών μηχανισμών είναι ότι χάνουν από την ημέρα που το αγοράζεις. Είναι νόμος. Το θέμα είναι να μην χάνουν πολύ γι' αυτό και τα Omega έχουν πιστοποίηση COSC. Αυτό σημαίνει ότι αν χάνει την ημέρα από -4 έως +6 δευτερόλεπτα (περίπου 3 λεπτά το μήνα) τότε είναι ΟΚ και παίρνει την πιστοποίηση. H Omega όμως έχει εξελίξει το μηχανισμό Cο-Axial ο οποίος δεν χάνει σχεδόν τίποτα. Όποιον μηχανισμό και αν έχει το δικό σου, πρέπει να του κάνεις μια ρύθμιση γιατί ψιλοτρέχει. Δες την εγγύησή σου και αν δεν έχει λήξει πήγαινέ το στην εταιρία.
Το Seiko όπως και όλα τα μπαταρίας χάνουν 1 λεπτό το χρόνο περίπου. Οι μεν μηχανικοί μηχανισμοί είναι πιο πολύπλοκοι και πιο ακριβοί και ουσιαστικά αυτοί είναι η ωρολογοποιία ΑΛΛΑ χάνουν και δεν τους αρέσει η κακομεταχείρηση, οι δε μπαταρίας που ήταν εφεύρεση της Seiko είναι πολύ πιο ακριβείς, πολύ πιο φτηνοί και πιο ανθεκτικοί μιας και αποτελούνται από λιγότερα εξαρτήματα.
Εικόνα
ZOOM - ZOOM!
Άβαταρ μέλους
whitemps    
1,6 Bar
1,6 Bar

Δημοσίευσηαπό dim63 την Τρί Δεκ 18, 2012 16:43

whitemps έγραψε:

ωρε ζαγαρι,
timeservis

που να παει το μυαλο μου, παντα απο το τηλ.

Δημητρης
Mazda Tribute 2.3 LPG bigas geartech χωρις λαδια ξυδια
Άβαταρ μέλους
dim63    
0,8 Bar
0,8 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Tribute 2.3 LPG bigas geartech χωρις λαδια ξυδια

Δημοσίευσηαπό Touring the M3 1.6 την Τρί Δεκ 18, 2012 17:04

fidekas έγραψε:επειδη βλεπω οτι το κατεχεται το θεμα ενω εγω ειμαι μεσανυχτα παρα τεταρτο αν θελει ας μου πει καποιος τη γνωμη του

Απομαγνητίζεται Γρηγόρη...πολύ εύκολα.Θα χρειαστείς service....
υγ.Όχι στο Σκουφούλα...... :D
Devotee since 1984
...η ημιμάθεια,αφήνει τη βλακεία πολύ πίσω....
Άβαταρ μέλους
Touring the M3 1.6    
1,9 Bar
1,9 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 3 1.6 TC-Black-Hatch 2007

Δημοσίευσηαπό dim63 την Τρί Δεκ 18, 2012 17:34

whitemps έγραψε:

Όλα τα μηχανικά της Omega χάνουν λιγότερο από άλλα μηχανικά άλλων εταιριών. Τώρα το μειονέκτημα των μηχανικών μηχανισμών είναι ότι χάνουν από την ημέρα που το αγοράζεις. Είναι νόμος. Το θέμα είναι να μην χάνουν πολύ γι' αυτό και τα Omega έχουν πιστοποίηση COSC. Αυτό σημαίνει ότι αν χάνει την ημέρα από -4 έως +6 δευτερόλεπτα (περίπου 3 λεπτά το μήνα) τότε είναι ΟΚ και παίρνει την πιστοποίηση. H Omega όμως έχει εξελίξει το μηχανισμό Cο-Axial ο οποίος δεν χάνει σχεδόν τίποτα. Όποιον μηχανισμό και αν έχει το δικό σου, πρέπει να του κάνεις μια ρύθμιση γιατί ψιλοτρέχει. Δες την εγγύησή σου και αν δεν έχει λήξει πήγαινέ το στην εταιρία.
Το Seiko όπως και όλα τα μπαταρίας χάνουν 1 λεπτό το χρόνο περίπου. Οι μεν μηχανικοί μηχανισμοί είναι πιο πολύπλοκοι και πιο ακριβοί και ουσιαστικά αυτοί είναι η ωρολογοποιία ΑΛΛΑ χάνουν και δεν τους αρέσει η κακομεταχείρηση, οι δε μπαταρίας που ήταν εφεύρεση της Seiko είναι πολύ πιο ακριβείς, πολύ πιο φτηνοί και πιο ανθεκτικοί μιας και αποτελούνται από λιγότερα εξαρτήματα.

cosc εχουν παρα πολλες μηχανες,
οι αυτοματες μηχανες με την μεγαλυτερη ακριβεια (πλην tourbillon) ειναι αυτοι που μπορουν και δουλευουν οσο πιο ψηλα γινετε,δλδ. μια μηχανη που δουλευει στους 28,000 (παλμοι το λεπτο) και μια που δουλευει στις 36,000 δεν ειναι και δεν μπορει να ειναι ιδιες.
τα πρωτα 36,000 ηταν τα zenith el primero και συνεχιζουν (την el primero την ειχε δανεισει η zenith στην rolex - το καλλιτερο marketing EVER- για το daytona αλλα λειψη ουτε 36,000 ουτε ημερομηνια.

τα +/- που δεινουν τα εργοστασια ειναι θεωρητικα, ο καθε κραδασμος καθε ωρα και στιγμη ειναι + η - καποια δεκατα η και ολοκληρο δευτερο, αλλο παγκος αλλο καθημερινιτητα.ΟΠΩς ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙς ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ αλλο παγκος αλλο Σταδιου.

τα πολυπλοκα και ακριβα ρολογια ειναι βιτσιο, ξερω ανθρωπους που εχουν παρει δανειο για την απγορα του και μην τρελενεστε οπως αλλος παιρνει δανειο για αυτοκινητο η σπιτι αλλος το κανει με ρολοι η με high end ηχητικα.

κεφι να υπαρχει
Άβαταρ μέλους
dim63    
0,8 Bar
0,8 Bar

Δημοσίευσηαπό whitemps την Τρί Δεκ 18, 2012 17:39

dim63 έγραψε:
whitemps έγραψε:

ωρε ζαγαρι,
timeservis

που να παει το μυαλο μου, παντα απο το τηλ.

Δημητρης

Έλα βρε Δημήτρη! :) Μικρός που είναι ο κόσμος :D
Παιδιά ο Δημήτρης είναι τεχνικός ρολογιών οπότε ξέρει κάτι παραπάνω από όλους μας εδώ ;)
Εικόνα
ZOOM - ZOOM!
Άβαταρ μέλους
whitemps    
1,6 Bar
1,6 Bar

Δημοσίευσηαπό dim63 την Τρί Δεκ 18, 2012 18:16

ναι ρε Στρατο μια γυροβολια ειναι ο κασμος τελικα. καιρο παντος εχω να σε ακουσω(κολασμενες μερες για ολους ........)

http://www.youtube.com/watch?v=MTj__XKPl5M

και μιας και ειπα για γυροβολια να και το γυροτρουμπιλιον (χαλια ειναι Gyrotourbillon) που με την γυροσκοπικη του κινηση αντιπαρερχετε στο γυροσκοπικο φαινομενο της γης ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.

ΚΑΙ ΟΠΩς θα δειτε 275,000$
Άβαταρ μέλους
dim63    
0,8 Bar
0,8 Bar

Δημοσίευσηαπό Touring the M3 1.6 την Τρί Δεκ 18, 2012 18:45

Και το "τελευταίο θαύμα"...
http://www.youtube.com/watch?v=wqhL4v6Xeoo
Devotee since 1984
...η ημιμάθεια,αφήνει τη βλακεία πολύ πίσω....
Άβαταρ μέλους
Touring the M3 1.6    
1,9 Bar
1,9 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 3 1.6 TC-Black-Hatch 2007

Δημοσίευσηαπό stratos-m2 την Τρί Δεκ 18, 2012 19:03

Touring the M3 1.6 έγραψε:Και το "τελευταίο θαύμα"...
http://www.youtube.com/watch?v=wqhL4v6Xeoo

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

δεν έχω ιδέα από ρολόγια (ένα swatch των 120€ φοράω , και αυτό είναι του αδερφού μου , που μου το χάρισε :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) , αλλά με αυτό ligmel ligmel ligmel ligmel ligmel ligmel ligmel
Η ευτυχία είναι ένα ταξίδι...
...όχι ένας προορισμός...
Άβαταρ μέλους
stratos-m2    
1,6 Bar
1,6 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda2 5HB 1.3L (86PS) Exclusive SAP DSC

Δημοσίευσηαπό fidekas την Τρί Δεκ 18, 2012 20:08

Touring the M3 1.6 έγραψε:

Απομαγνητίζεται Γρηγόρη...πολύ εύκολα.Θα χρειαστείς service....
υγ.Όχι στο Σκουφούλα...... :D

τσαμπα ετοιμασαμε εξωλκεα βαρια και αεροκλειδο? :D

1 η 2 χρονια εχουν εγγυηση αυτα,ξερει κανεις?
fidekas    
0,8 Bar
0,8 Bar

Μοντέλο Αυτ.: rav4-punto mjt2

Δημοσίευσηαπό panos mazda 3 την Τετ Δεκ 19, 2012 08:03

Στράτο ή Δημήτρη τώρα που σας βρήκα έχω ερωτήσεισ...
1.έχω ενα casio σειρά edifice.με το που το πήρα όταν έβαζα τον δεικτη τον μεγαλο των δευτερολέπτων να γυρίζει,μετρούσε αλλα όταν τον μηδενιζα αντι να σταματαει στον αριθμο 12 σταματούσε στο 9.και έχανε!δεν έχανε λίγο αλλα πολυ! δλδ και δεκα λεπτα σε μια μερα! :evil: το φορουσα σπανια για προχειρο στο εργαστηριο οποτε δεν ασχολιομουν πολυ.του αλλαξα μπαταρια τωρα (2 χρονια το έχω),γιατι ειπα μην ευθύνεται εκείνη αλλα τιποτα!!!παλι τα ίδια.τι λετε να φταιει??
2. τι γνώμη έχετε για τα yves bertelin?(τα γυναικεια εννοω ,γιατι πήρα ένα τετοιο δωρο στην κοπελα μου και μου το παρουσιασε αυτος σαν ΤΗΝ προφορα και με καλη ποιοτητα...μου είπε οτι φορανε μηχανισμο CITIZEN)
εγώ παντωσ για καλό έχω ένα seiko premier kinetic perpetual με λευκο κανταρ ,το οποιο χωρίσ υπερβολές το λατρεύω!!!το χτυπησα με κεφαλη karbite στο τζαμι κατα λαθος στην δουλεια και ΔΕΝ επαθε τίποτα!!!το έχω 6 χρόνια και είναι σαν καινούργιο και δεν το βγάζω ευκολα απο το χέρι μου. :bow: SEIKO
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panos mazda 3    
0,8 Bar
0,8 Bar

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 3 1.6 T/C

Δημοσίευσηαπό diMiPS την Τετ Δεκ 19, 2012 08:48

whitemps έγραψε:
The Ace έγραψε:
whitemps έγραψε:Κι εγώ μαζί σου. Τα ρολόγια που φοράω περισσότερο τα τελευταία χρόνια έχουν τέτοιες τεχνολογίες και είναι και προσιτά σε τιμή. Από 200€ μπορείς να βρεις και ηλιακό και kinetic πλέον. Τα Sector τα είχα δουλέψει στο παρελθόν και έβγαζαν πολλά προβλήματα. Τα μισά ήταν κινέζικα με πλαστικούς :!: μηχανισμούς και τα πιο καλά περίπου από 500€ και πάνω ήταν ελβετικά. Αυτό το κάνουν και άλλες εταιρίες αλλά δεν είναι σωστό κατά την άποψή μου γιατί κάνει κακό στη φήμη της εταιρίας.
Η Ecodrive τεχνολογία ήταν πατέντα της Citizen. Η σειρά Protrek της Casio επίσης έχει ηλιακά ρολόγια με πολλές λειτουργίες και πρόσφατα ξεκίνησε και η Seiko να χρησιμοποιεί αυτή την τεχνολογία. Δηλαδή μόνο οι Γιαπωνέζοι προς το παρόν.

Έχω τον τελευταίο χρονογράφο Arctura (είχα και τον προηγούμενο, αλλά μου τον έκλεψαν), και έχω και ένα τιτάνιο Casio Protrek (για θάλασσα, πίστα, sports κλπ). Ψάχνομαι για κάποιο Citizen Ecodrive, γιατί αποφάσισα να μην φτιάξω το Sector, καθώς θέλει 120€ ο αρμένης (ο επίσημος) για να το φτιάξει. Όσο για βλάβες, αν και το 750 στο καιρό του ήταν το δεύτερο ακριβότερο της γκάμας (είχα πληρώσει μετρητοίς 240.000δρχ με 40% έκπτωση), μου έχει φάει 4 μπαταρίες (μέσα σε 12 χρόνια), μια φορά κορώνα, συνεχώς θέλουν προσοχή τα pins που ενώνουν τα κομμάτια του μπρασελέ, τώρα μου έβγαλε το κλείσιμο, συν υγρασία μια φορά (αλλά από @@@@ του μαγαζιού, δεν έφταιγε η κάσα)....

Για το Omega που έλεγα παραμένει ευσεβής πόθος, αλλά βλέποντας τις τιμές δεν προβλέπω να αγοράζω κάτι παραπάνω από κάποιο καλό Seiko...

Τα Sector ήταν όπως και οι άλλες δεκάδες fashion μάρκες που μεσουρανούσαν την προηγούμενη δεκαετία υπερτιμημένες και απλά πουλούσαν επειδή είχαν design κυρίως και όχι τόσο ποιότητα. Ουσιαστικά εκεί "χτυπούσαν" τις ρολογομάρκες. Κι εγώ αναγκάστηκα να φέρω τέτοιες εταιρίες επειδή διαφημίζονταν πολύ και μου τις ζητούσε ο κόσμος και κυρίως οι γυναίκες που τους ενδιαφέρει περισσότερο η εμφάνιση και όχι η ποιότητα :roll: Όμως τα διάφορα ποιοτικά προβλήματα στην πορεία αλλά και η κρίση έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους: οι ρολογομάρκες ρολόγια και οι μόδιστροι (όσοι μείνανε) ρούχα.

καλα τα λες

καποτε εβλεπα sector, carrera, (ακομα και elesse το απραδεχομαι :oops: :oops: ) tag και διαφορες αλλες μαρκες που ηταν στις δοξες τους με δεος
καποια στιγμη ολα απομυθοποιηθηκαν σωστα αφου ολες οι παραπανω και πολλες ακομα χρησιμοποιουσαν ενα απλο μηχανισμο quartz των 15-20 δολλαριων (αντε και λιγο παραπανω) και πουλαγαν μουρη !

δεν ηταν ασχημα ρολογια , ηταν πολυ εμφανισημα και ισως ποιοτικα οσον αφορα τα υλικα κατασκευης τους - ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΑ !
...όλα είναι δρόμος...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
diMiPS    
2,0 Bar
2,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 3 MPS - TRUE RED

Δημοσίευσηαπό The Ace την Τετ Δεκ 19, 2012 08:55

panos mazda 3 έγραψε:Στράτο ή Δημήτρη τώρα που σας βρήκα έχω ερωτήσεισ...
1.έχω ενα casio σειρά edifice.με το που το πήρα όταν έβαζα τον δεικτη τον μεγαλο των δευτερολέπτων να γυρίζει,μετρούσε αλλα όταν τον μηδενιζα αντι να σταματαει στον αριθμο 12 σταματούσε στο 9.και έχανε!δεν έχανε λίγο αλλα πολυ! δλδ και δεκα λεπτα σε μια μερα! :evil: το φορουσα σπανια για προχειρο στο εργαστηριο οποτε δεν ασχολιομουν πολυ.του αλλαξα μπαταρια τωρα (2 χρονια το έχω),γιατι ειπα μην ευθύνεται εκείνη αλλα τιποτα!!!παλι τα ίδια.τι λετε να φταιει??...

Ωχ μη μου λες τέτοια, γιατί κοιτάω για κάποιο Edifice για καθημερινό στο γραφείο...αν είναι να ξεκινάμε με προβλήματα, άστα βράστα....
BMW X3 xDrive20d M-Sport
Peugeot 3008 GT Hybrid4
Ford Fiesta 1.0 140HP Titanium
The Ace    
1,8 Bar
1,8 Bar

Μοντέλο Αυτ.: BMW X3 xDrive20D MSport Ford Fiesta 1.0EB Titanium

Δημοσίευσηαπό panos mazda 3 την Τετ Δεκ 19, 2012 10:04

The Ace έγραψε:
panos mazda 3 έγραψε:Στράτο ή Δημήτρη τώρα που σας βρήκα έχω ερωτήσεισ...
1.έχω ενα casio σειρά edifice.με το που το πήρα όταν έβαζα τον δεικτη τον μεγαλο των δευτερολέπτων να γυρίζει,μετρούσε αλλα όταν τον μηδενιζα αντι να σταματαει στον αριθμο 12 σταματούσε στο 9.και έχανε!δεν έχανε λίγο αλλα πολυ! δλδ και δεκα λεπτα σε μια μερα! :evil: το φορουσα σπανια για προχειρο στο εργαστηριο οποτε δεν ασχολιομουν πολυ.του αλλαξα μπαταρια τωρα (2 χρονια το έχω),γιατι ειπα μην ευθύνεται εκείνη αλλα τιποτα!!!παλι τα ίδια.τι λετε να φταιει??...

Ωχ μη μου λες τέτοια, γιατί κοιτάω για κάποιο Edifice για καθημερινό στο γραφείο...αν είναι να ξεκινάμε με προβλήματα, άστα βράστα....

Αντωνη τι να σ πω...εγω παντωσ δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος απο την casio.κατσε να δουμε τι θα πουν και τα παιδια που το κατεχουν...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panos mazda 3    
0,8 Bar
0,8 Bar

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 3 1.6 T/C

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Κινητή Τηλεφωνία - Τεχνολογία

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης