dim63 έγραψε:Στράτο, που ακριβώς είσαι?

fidekas έγραψε:επειδη βλεπω οτι το κατεχεται το θεμα ενω εγω ειμαι μεσανυχτα παρα τεταρτο αν θελει ας μου πει καποιος τη γνωμη του
πριν 3 χρονια πηρα ενα omega railmaster και το προβλημα που εχω ειναι απο τη πρωτη στιγμη χανει αρκετα...οταν λεμε αρκετα περιπου 4-5 λεπτα καθε 20-25 μερες
δεν εχω κανει καποια κινηση να το παω για service ,ουτε ξερω αν εχουν εγγυηση ουτε γνωριζω αν ειναι κατι που φτιαχνεται
πριν ειχα ενα αναθεματισμενο seiko ,δεν ενθυμουμαι μοντελο μονο οτι εχει κομματια απο τιτανιο στη κασα και στο μπρασελε ,carbon στη πλακα και μπαταρια για 10 χρονια και δεν χανει ουτε δευτερολεπτο εδω και χρονια
μηπως οι αυτοματοι μηχανισμοι ειναι για κλωτσες?

whitemps έγραψε:dim63 έγραψε:Στράτο, που ακριβώς είσαι?
Στον Κορυδαλλό επί της Ταξιαρχών πριν την πλ. Ελευθερίας.

fidekas έγραψε:επειδη βλεπω οτι το κατεχεται το θεμα ενω εγω ειμαι μεσανυχτα παρα τεταρτο αν θελει ας μου πει καποιος τη γνωμη του
πριν 3 χρονια πηρα ενα omega railmaster και το προβλημα που εχω ειναι απο τη πρωτη στιγμη χανει αρκετα...οταν λεμε αρκετα περιπου 4-5 λεπτα καθε 20-25 μερες
δεν εχω κανει καποια κινηση να το παω για service ,ουτε ξερω αν εχουν εγγυηση ουτε γνωριζω αν ειναι κατι που φτιαχνεται
πριν ειχα ενα αναθεματισμενο seiko ,δεν ενθυμουμαι μοντελο μονο οτι εχει κομματια απο τιτανιο στη κασα και στο μπρασελε ,carbon στη πλακα και μπαταρια για 10 χρονια και δεν χανει ουτε δευτερολεπτο εδω και χρονια

whitemps έγραψε:fidekas έγραψε:επειδη βλεπω οτι το κατεχεται το θεμα ενω εγω ειμαι μεσανυχτα παρα τεταρτο αν θελει ας μου πει καποιος τη γνωμη του
Όλα τα μηχανικά της Omega χάνουν λιγότερο από άλλα μηχανικά άλλων εταιριών. Τώρα το μειονέκτημα των μηχανικών μηχανισμών είναι ότι χάνουν από την ημέρα που το αγοράζεις. Είναι νόμος. Το θέμα είναι να μην χάνουν πολύ γι' αυτό και τα Omega έχουν πιστοποίηση COSC. Αυτό σημαίνει ότι αν χάνει την ημέρα από -4 έως +6 δευτερόλεπτα (περίπου 3 λεπτά το μήνα) τότε είναι ΟΚ και παίρνει την πιστοποίηση. H Omega όμως έχει εξελίξει το μηχανισμό Cο-Axial ο οποίος δεν χάνει σχεδόν τίποτα. Όποιον μηχανισμό και αν έχει το δικό σου, πρέπει να του κάνεις μια ρύθμιση γιατί ψιλοτρέχει. Δες την εγγύησή σου και αν δεν έχει λήξει πήγαινέ το στην εταιρία.
Το Seiko όπως και όλα τα μπαταρίας χάνουν 1 λεπτό το χρόνο περίπου. Οι μεν μηχανικοί μηχανισμοί είναι πιο πολύπλοκοι και πιο ακριβοί και ουσιαστικά αυτοί είναι η ωρολογοποιία ΑΛΛΑ χάνουν και δεν τους αρέσει η κακομεταχείρηση, οι δε μπαταρίας που ήταν εφεύρεση της Seiko είναι πολύ πιο ακριβείς, πολύ πιο φτηνοί και πιο ανθεκτικοί μιας και αποτελούνται από λιγότερα εξαρτήματα.

dim63 έγραψε:whitemps έγραψε:dim63 έγραψε:Στράτο, που ακριβώς είσαι?
Στον Κορυδαλλό επί της Ταξιαρχών πριν την πλ. Ελευθερίας.
ωρε ζαγαρι,
timeservis
που να παει το μυαλο μου, παντα απο το τηλ.
Δημητρης

Touring the M3 1.6 έγραψε:Και το "τελευταίο θαύμα"...
http://www.youtube.com/watch?v=wqhL4v6Xeoo

Touring the M3 1.6 έγραψε:fidekas έγραψε:επειδη βλεπω οτι το κατεχεται το θεμα ενω εγω ειμαι μεσανυχτα παρα τεταρτο αν θελει ας μου πει καποιος τη γνωμη του
Απομαγνητίζεται Γρηγόρη...πολύ εύκολα.Θα χρειαστείς service....
υγ.Όχι στο Σκουφούλα......

SEIKO
whitemps έγραψε:The Ace έγραψε:whitemps έγραψε:Κι εγώ μαζί σου. Τα ρολόγια που φοράω περισσότερο τα τελευταία χρόνια έχουν τέτοιες τεχνολογίες και είναι και προσιτά σε τιμή. Από 200€ μπορείς να βρεις και ηλιακό και kinetic πλέον. Τα Sector τα είχα δουλέψει στο παρελθόν και έβγαζαν πολλά προβλήματα. Τα μισά ήταν κινέζικα με πλαστικούςμηχανισμούς και τα πιο καλά περίπου από 500€ και πάνω ήταν ελβετικά. Αυτό το κάνουν και άλλες εταιρίες αλλά δεν είναι σωστό κατά την άποψή μου γιατί κάνει κακό στη φήμη της εταιρίας.
Η Ecodrive τεχνολογία ήταν πατέντα της Citizen. Η σειρά Protrek της Casio επίσης έχει ηλιακά ρολόγια με πολλές λειτουργίες και πρόσφατα ξεκίνησε και η Seiko να χρησιμοποιεί αυτή την τεχνολογία. Δηλαδή μόνο οι Γιαπωνέζοι προς το παρόν.
Έχω τον τελευταίο χρονογράφο Arctura (είχα και τον προηγούμενο, αλλά μου τον έκλεψαν), και έχω και ένα τιτάνιο Casio Protrek (για θάλασσα, πίστα, sports κλπ). Ψάχνομαι για κάποιο Citizen Ecodrive, γιατί αποφάσισα να μην φτιάξω το Sector, καθώς θέλει 120€ ο αρμένης (ο επίσημος) για να το φτιάξει. Όσο για βλάβες, αν και το 750 στο καιρό του ήταν το δεύτερο ακριβότερο της γκάμας (είχα πληρώσει μετρητοίς 240.000δρχ με 40% έκπτωση), μου έχει φάει 4 μπαταρίες (μέσα σε 12 χρόνια), μια φορά κορώνα, συνεχώς θέλουν προσοχή τα pins που ενώνουν τα κομμάτια του μπρασελέ, τώρα μου έβγαλε το κλείσιμο, συν υγρασία μια φορά (αλλά από @@@@ του μαγαζιού, δεν έφταιγε η κάσα)....
Για το Omega που έλεγα παραμένει ευσεβής πόθος, αλλά βλέποντας τις τιμές δεν προβλέπω να αγοράζω κάτι παραπάνω από κάποιο καλό Seiko...
Τα Sector ήταν όπως και οι άλλες δεκάδες fashion μάρκες που μεσουρανούσαν την προηγούμενη δεκαετία υπερτιμημένες και απλά πουλούσαν επειδή είχαν design κυρίως και όχι τόσο ποιότητα. Ουσιαστικά εκεί "χτυπούσαν" τις ρολογομάρκες. Κι εγώ αναγκάστηκα να φέρω τέτοιες εταιρίες επειδή διαφημίζονταν πολύ και μου τις ζητούσε ο κόσμος και κυρίως οι γυναίκες που τους ενδιαφέρει περισσότερο η εμφάνιση και όχι η ποιότηταΌμως τα διάφορα ποιοτικά προβλήματα στην πορεία αλλά και η κρίση έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους: οι ρολογομάρκες ρολόγια και οι μόδιστροι (όσοι μείνανε) ρούχα.

panos mazda 3 έγραψε:Στράτο ή Δημήτρη τώρα που σας βρήκα έχω ερωτήσεισ...
1.έχω ενα casio σειρά edifice.με το που το πήρα όταν έβαζα τον δεικτη τον μεγαλο των δευτερολέπτων να γυρίζει,μετρούσε αλλα όταν τον μηδενιζα αντι να σταματαει στον αριθμο 12 σταματούσε στο 9.και έχανε!δεν έχανε λίγο αλλα πολυ! δλδ και δεκα λεπτα σε μια μερα!το φορουσα σπανια για προχειρο στο εργαστηριο οποτε δεν ασχολιομουν πολυ.του αλλαξα μπαταρια τωρα (2 χρονια το έχω),γιατι ειπα μην ευθύνεται εκείνη αλλα τιποτα!!!παλι τα ίδια.τι λετε να φταιει??...

The Ace έγραψε:panos mazda 3 έγραψε:Στράτο ή Δημήτρη τώρα που σας βρήκα έχω ερωτήσεισ...
1.έχω ενα casio σειρά edifice.με το που το πήρα όταν έβαζα τον δεικτη τον μεγαλο των δευτερολέπτων να γυρίζει,μετρούσε αλλα όταν τον μηδενιζα αντι να σταματαει στον αριθμο 12 σταματούσε στο 9.και έχανε!δεν έχανε λίγο αλλα πολυ! δλδ και δεκα λεπτα σε μια μερα!το φορουσα σπανια για προχειρο στο εργαστηριο οποτε δεν ασχολιομουν πολυ.του αλλαξα μπαταρια τωρα (2 χρονια το έχω),γιατι ειπα μην ευθύνεται εκείνη αλλα τιποτα!!!παλι τα ίδια.τι λετε να φταιει??...
Ωχ μη μου λες τέτοια, γιατί κοιτάω για κάποιο Edifice για καθημερινό στο γραφείο...αν είναι να ξεκινάμε με προβλήματα, άστα βράστα....

Επιστροφή στο Κινητή Τηλεφωνία - Τεχνολογία
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης