[ +/- ] [ Τώρα είναι Τρί Αύγ 25, 2026 16:37 ]

LG Optimus 2x

LG Optimus 2x

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Δευτ Φεβ 28, 2011 20:14

ΠΑΙΔΙΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗ,αναζητησεων και ωρων διαβασματος αφιερωματων για αυτο....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!ο ερωτας μου ερχεται!!!! ligmel
http://www.enternity.gr/Article/%CE%A4% ... 1/760.html

Δημητρη dimips,Στρατο βοηθειαααααααα!!!αλλιως θα πυρποληθω εξω απο την vodafone!! :mrgreen: :lol:

δεν ξερω ποσοι το γνωριζετε,αλλα ειναι το πρωτο διπυρηνο κινητο επισημα στην Ελλαδα!!

Ηλια,βγαινω κι εγω στην αγορα των δυναμομετρησεων!θα βγαλω το αχτι μου στα dyno!!! :lol: :lol: :lol:
http://www.mazdaclub.gr
Ηonda Type R fn2-Citroen Saxo VTS
ΟY ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Εικόνα
To be a Spartan ,you must live like a Spartan!
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Χώρα: Greece (gr)
Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: Εx Mazda 6 MPS-Citroen Saxo VTS-Honda Type R FN2

Re: LG Optimus 2x

Δημοσίευσηαπό stratos-m2 την Δευτ Φεβ 28, 2011 20:22

Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:Δημητρη dimips,Στρατο βοηθειαααααααα!!!αλλιως θα πυρποληθω εξω απο την vodafone!! :mrgreen: :lol: ....

όχι Νάσο , μη το κάνεις αυτό.... shotupi shotupi

ή αν το κάνεις θέλω μία χάρη , μάλλον δύο.... :roll: :roll: :roll:

πρώτον , να μας πεις σε ποιο κτίριο θα πας για να έρθουμε να βιντεοσκοπήσουμε το θέαμα... shotupi shotupi

και δεύτερον και σημαντικότερο , πριν πας φέρε μαζί σου τα χαρτιά του mps... :roll: :roll:

θα περάσουμε από ένα ΚΕΠ που έχει εδώ κοντά , να κάνουμε μια...μεταβίβαση.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Η ευτυχία είναι ένα ταξίδι...
...όχι ένας προορισμός...
Άβαταρ μέλους
stratos-m2    
1,6 Bar
1,6 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda2 5HB 1.3L (86PS) Exclusive SAP DSC

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Δευτ Φεβ 28, 2011 20:35

cccold cccold cccold Θεε μου σε τι καιρους ζουμε :shock1: εγω ο καημενος εξομολογουμαι τον πονο μου και ο Σατρατος επιθυμει οχι μονο να διασκεδασει παρακολουθωντας την πυρποληση μου,αλλα να μου παρει και το αυτοκινητο!!! scared scared sosos sosos :confused: :confused: diabledi diabledi diabledi
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Δημοσίευσηαπό Makisma την Δευτ Φεβ 28, 2011 20:47

Με το καλο να το παραλαβεις και καλοριζικο απο τωρα . Πρωτοποριακο το μηχανημα .
Όταν μαθεις καλα τα κολπα του θα μας λυσει τα χερια .

Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:ΠΑΙΔΙΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗ,αναζητησεων και ωρων διαβασματος αφιερωματων για αυτο....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!ο ερωτας μου ....

Πρεπει να διαβαζεις για να δωσεις εξετασεις ,αν θες να το αποκτησεις ?

[b]Δημητρη dimips,Στρατο βοηθειαααααααα!!!αλλιως θα πυρποληθω εξω απο την vodafone!! :mrgreen: :lol: [/b]

Δημητρη . Εξαφανισου για λιγο καιρο …. μην χασουμε την ευκαιρια ,…. shotupi shotupi 8-) 8-) nionja2 nionja2
Οταν Κάποιος Σε Κατηγορεί Οτι Κάνεις Μόνο Οτι Θέλεις Εσύ, Συνήθως Εννοεί Οτι Δεν Κάνεις Οτι Θέλει Αυτός.
Makisma    
Overboost
Overboost

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 6 1.8 TOURING CLIMA HATCHBACK

Δημοσίευσηαπό dgiannitakis την Δευτ Φεβ 28, 2011 21:15

Βαλτός είσαι βραδιάτικα;
Άβαταρ μέλους
dgiannitakis    
Overboost
Overboost

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 3 MPS

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Δευτ Φεβ 28, 2011 21:18

τεκνον μου,ηρθε η ωρα να ξεφυγετε εσευ και ο Στεφανος stefrx8 απο την HTC!εν τη LG το ευ! :lol:

θα κοιμηθεις αραγε Μητσο?θα τα καταφερεις?? :mrgreen:

ευχαριστω πολυ κυριε Μακη!ευχομαι να το αποκτησω! :) διαβασμα πολυ σε αφιερωματα εκανα,οχι μελετη :lol: :lol: :lol:
να δειτε μετα τι περιποιημενες δυναμομετρησεις θα εχετε!!!14,90 η μια :mrgreen:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Δημοσίευσηαπό doorman29 την Δευτ Φεβ 28, 2011 23:38

Νάσο καλορίζικο !!! πολύ ψαγμένο πάντως ρε φιλε που το ανακάλυψες ,αυτό θέλει κάνα εξάμηνο για να το μάθεις,
πάντως είναι παρα πολύ ωραίο !! okkkkkk okkkkkk okkkkkk cpc pc2
Εικόνα

Ο καλός ο ταξιδιώτης δέν ξέρει που παεί ! Οκαλύτερος δέν ξέρει απο πού έρχεται !
Άβαταρ μέλους
doorman29    
0,2 Bar
0,2 Bar

Μοντέλο Αυτ.: new mazda6

Δημοσίευσηαπό diMiPS την Τρί Μαρ 01, 2011 00:01

εγω το μονο optimus που εχω δει ειναι αυτο:

:D :D
...όλα είναι δρόμος...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
diMiPS    
2,0 Bar
2,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 3 MPS - TRUE RED

Δημοσίευσηαπό stratos-m2 την Τρί Μαρ 01, 2011 00:26

diMiPS έγραψε:εγω το μονο optimus που εχω δει ειναι αυτο:
... :D :D

νομίζω ότι αυτό το βίντεο ήθελες να βάλεις... :mrgreen: :mrgreen: :

http://www.youtube.com/watch?v=ucIxAgu9 ... re=related

όπως λέμε....optimu...m.... ;) ;)
Η ευτυχία είναι ένα ταξίδι...
...όχι ένας προορισμός...
Άβαταρ μέλους
stratos-m2    
1,6 Bar
1,6 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda2 5HB 1.3L (86PS) Exclusive SAP DSC

Δημοσίευσηαπό Αbarth100hp την Τρί Μαρ 01, 2011 08:24

Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:τεκνον μου,ηρθε η ωρα να ξεφυγετε εσευ και ο Στεφανος stefrx8 απο την HTC!εν τη LG το ευ! :lol:

θα κοιμηθεις αραγε Μητσο?θα τα καταφερεις?? :mrgreen:

ευχαριστω πολυ κυριε Μακη!ευχομαι να το αποκτησω! :) διαβασμα πολυ σε αφιερωματα εκανα,οχι μελετη :lol: :lol: :lol:
να δειτε μετα τι περιποιημενες δυναμομετρησεις θα εχετε!!!14,90 η μια :mrgreen:

Άντε καλορίζικο!!!!
Εγώ είχα βάλει παραπάνω τιμή δυναμομέτρησης οπότε πρέπει να ρίξω την τιμή ή θα συνεργαστούμε;;;!!!χαχαχα!!!!
Δείτε εδώ------->>>>>Μη γράφετε Greeklish
-------------------------------------------------------------------
ΓΑΜΠΡΟΙ Α.Ε.....
Εικόνα
Fiat panda 40kmh-120kmh
Fiat Panda 100 HP 100 PS - Specs & Perfs
Keep the pedal to the metal!!
Ένας όμορφος κόσμος που απέχει ένα βήμα,
μην ανάβεις το φως, τράβα απλά την κουρτίνα..
Άβαταρ μέλους
Αbarth100hp    
0,8 Bar
0,8 Bar

Χώρα: Italy (it)
Μοντέλο Αυτ.: Fiat panda 102.4hp

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Τετ Μαρ 02, 2011 16:13

diMiPS έγραψε:εγω το μονο optimus που εχω δει ειναι αυτο:

:D :D

whipi whipi whipi whipi
θα το χετε κριμα στο λαιμο σας βρε οταν θα με βλεπετε να λαμπαδιαζω και μετα θα εχετε ανησυχες νυχτες :lol: :lol: :lol: :lol:

Ηλια σε ευχαριστω φιλε,αλλα κατσε να το παρω κιολας!δεν βλεπεις τι μου κανουν?? :lol: :lol: :lol: :lol:

Μαριε φιλαρακι,αντε παρτο κι εσυ και κανε τον Στεφανο μετα να πεταξει το HTC του και να γινει lgholic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Δημοσίευσηαπό dgiannitakis την Τετ Μαρ 02, 2011 16:24

Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε: κανε τον μετα να πεταξει το HTC του

Α παρά είσαι προκλητικός...
Άβαταρ μέλους
dgiannitakis    
Overboost
Overboost

Δημοσίευσηαπό dgiannitakis την Κυρ Μαρ 13, 2011 10:30

Η Vodafone και η LG Electronics (LG) ανακοίνωσαν ότι το LG Optimus 2X, το πρώτο smartphone στον κόσμο με διπύρηνο επεξεργαστή (Dual Core), αναμένεται να διατεθεί τον επόμενο μήνα στην Ελληνική αγορά από τη Vodafone. Σε συνδυασμό με τις καταπληκτικές δυνατότητες πολυμέσων, ο επεξεργαστής υψηλής απόδοσης Tegra 2 του LG Optimus 2Χ κάνει πιο γρήγορη και διασκεδαστική την περιήγηση στο Internet και τις εφαρμογές, καθώς η χρήση ακόμα και πολλαπλών εφαρμογών γίνεται σχεδόν χωρίς καθυστέρηση στις εναλλαγές της οθόνης.
«Η Vodafone, πιστή στην υπόσχεσή της για την παροχή των πιο καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων, προσθέτει το LG Optimus 2X στην ευρεία γκάμα πρωτοποριακών smartphones που διαθέτει μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της», δήλωσε ο κ. Σπύρος Σίδερης, Terminals Senior Manager Vodafone Ελλάδας.
Το LG Optimus 2X προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της Vodafone μια μοναδική εμπειρία Internet και εφαρμογών, η οποία ενισχύεται στο δίκτυο της Vodafone, το οποίο προσφέρει 40% πιο γρήγορο κατέβασμα στο Internet από τα άλλα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας σε 100 συγκεκριμένα και προεπιλεγμένα σημεία της Ελλάδας, σύμφωνα με μετρήσεις ανεξάρτητων φορέων.
«Η τεχνολογία επεξεργαστή διπλού πυρήνα (Dual Core) είναι το επόμενο τεχνολογικό άλμα στα κινητά τηλέφωνα και το να προσφέρεις πρώτος ένα «Super Smartphone» που αξιοποιεί αυτή την τεχνολογία αποτελεί ένα ακόμη καινοτομικό βήμα για την LG» ανέφερε σχετικά ο κ. Αθανάσιος Δόσης, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κινητών τηλεφώνων (LG Mobile Company) για την Ελλάδα και την Κύπρο. «Το Super Smartphone LG Optimus 2X with Google είναι απλώς η αρχή. Θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε με προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών, προσφέρουν οφέλη και εκπληρώνουν τη δέσμευσή μας, που αποτυπώνεται στη φράση Lifeʼs Good».
Το LG Optimus 2X προσφέρει αναπαραγωγή και εγγραφή βίντεο HD1080p ενώ μέσω HDMI καλωδίου, το οποίο θα εμπεριέχεται στη συσκευασία, ή ασύρματα μέσω DLNA (Digital Living Network Alliance) μπορεί να προβάλλει περιεχόμενο και σε συμβατές ψηφιακές συσκευές όπως τηλεοράσεις HD για απίστευτη εμπειρία παιχνιδιών ανάλογη με αυτή της κονσόλας, αξιοποιώντας πλήρως τη συνδεσιμότητα και το γυροσκοπικό αισθητήρα. Η συσκευή περιλαμβάνει επίσης δύο κάμερες, εμπρός και πίσω, έχει δυνατότητα επέκτασης μνήμης με κάρτες microSD, θύρα USB και μπαταρία 1500mAh διασφαλίζοντας μεγάλη αυτονομία χωρίς περιορισμούς και θα διατίθεται με την έκδοση Android 2.2 (Froyo).
Το «Super Smartphone» LG Optimus 2X with Google θα είναι διαθέσιμο με διετή εγγύηση. Επιπλέον, οι πελάτες της Vodafone θα μπορούν να είναι οι πρώτοι που θα αποκτήσουν το δικό τους LG Optimus 2X παραγγέλλοντας το είτε μέσω της σελίδας http://www.vodafone.gr ή από τα καταστήματα Vodafone σε όλη την Ελλάδα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
dgiannitakis    
Overboost
Overboost

Δημοσίευσηαπό dgiannitakis την Κυρ Απρ 10, 2011 07:21

Σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση πριν από λίγες μέρες η LG παρουσίασε το νέο LG Optimus 2X, το πρώτο smartphone στον κόσμο με διπήρηνο επεξεργαστή, για… εκρηκτικές επιδόσεις!

Μιας και το κυριότερο χαρακτηριστικό του LG Optimus 2X είναι οι υψηλές ταχύτητες, η εκδήλωση της εταιρίας, με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη, πραγματοποιήθηκε στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις στο Ελληνικό, όπου όσοι βρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάριο τεχνικής και αγωνιστικής οδήγησης, αλλά και να συνοδηγήσουν σε αγωνιστικά αυτοκίνητα 700 ίππων με επαγγελματίες οδηγούς αγώνων!

Με διπύρηνο επεξεργαστή και Android λειτουργικό

Όσον αφορά το smartphone, αυτό τρέχει λειτουργικό Android 2.2 (Froyo) και είναι αναβαθμίσιμο σε Android 2.3 (Gingerbread) και διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστής Tegra 2 της NVIDIA με ταχύτητα χρονισμού 1GHz, για να φορτώνει γρήγορα τις εφαρμογές και τα games που θα εγκαταστήσετε από το Android Market και να κάνει την πλοήγησή σας στο ίντερνετ μία απλή και γρήγορη υπόθεση.

Το νέο Optimus 2X είναι επίσης το πρώτο smartphone που υποστηρίζει πολυκάναλο ήχο virtual surround 7.1, παρέχοντας ότι πιο κοντινό θα λέγαμε στην κινηματογραφική εμπειρία ψυχαγωγίας σε φορητή συσκευή!

Εγγραφή και Αναπαραγωγή βίντεο Full HD 1080p

Η κάμερά του θα σας επιτρέψει επίσης να τραβήξετε βίντεο Full HD 1080p, ενώ στην οθόνη του Optimus 2X θα μπορέσετε να δείτε απροβλημάτιστα βίντεο HD 1080p, κάτι που μπορείτε να κάνετε και με καλώδιο HDMI, το οποίο παρέχεται στη συσκευασία, ή και ασύρματα μέσω DLNA, μπορείτε δηλαδή να προβάλλετε περιεχόμενο σε άλλες συμβατές ψηφιακές συσκευές, όπως είναι οι HD τηλεοράσεις.

Μοναδική υπηρεσία After Sales Support

Το LG Optimus 2X θα είναι διαθέσιμο σύντομα και η εταιρία τονίζει ότι θα καλύπτεται από διετή εγγύηση, που θα περιλαμβάνει μία μοναδική υπηρεσία after sales support για τους καταναλωτές που θα το αποκτήσουν.

Συγκεκριμένα, η εταιρία δεσμεύεται ότι οι χρήστες οποιουδήποτε κινητού LG, εντός της διάρκειας εγγύησης και όπου κι αν βρίσκονται στην Ελλάδα, απολαμβάνουν άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη, με ένα απλό τηλεφώνημα στο κέντρο εξυπηρέτησης της LG Electronics Hellas (801 11 200 900 από σταθερό, 210 4800 564 από κινητό, ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως και Κυριακή 09:00-20:00).

Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία το κινητό θα παραλάβει δωρεάν από το χώρο τους εταιρία ταχυμεταφορών συνεργαζόμενη με την LG, και θα το επιστρέψει επισκευασμένο εντός 4 εργάσιμων ημερών το αργότερο.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
dgiannitakis    
Overboost
Overboost

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Κυρ Απρ 10, 2011 07:26

πολυ σε βλεπω σε αυτη την ενοτητα Μητσο...θελεις κατι μηπως?... :mrgreen:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Επόμενο

Επιστροφή στο Κινητή Τηλεφωνία - Τεχνολογία

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες