Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε: Το σχέδιο θα «σερβιριστεί» με εκπτωτικά πακέτα που θα επιβραβεύουν τους συχνούς χρήστες, παρέχοντας έκπτωση έως και 40% σε όσους κάνουν μία έως δύο διελεύσεις την ημέρα. Μειωμένες θα είναι οι τιμές για όλους τους χρήστες εφόσον πραγματοποιούν πάνω από 11 διελεύσεις στα διόδια το μήνα.

Makisma έγραψε:Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε: Το σχέδιο θα «σερβιριστεί» με εκπτωτικά πακέτα που θα επιβραβεύουν τους συχνούς χρήστες, παρέχοντας έκπτωση έως και 40% σε όσους κάνουν μία έως δύο διελεύσεις την ημέρα. Μειωμένες θα είναι οι τιμές για όλους τους χρήστες εφόσον πραγματοποιούν πάνω από 11 διελεύσεις στα διόδια το μήνα.
Και ολοι οι που θα περνουν λιγοτερες φορες ? θα τιμωρηθουν και θα πληρωνουν περισσοτερο ,αν καταλαβα καλα ..
Ειναι κατι σαν τις αποδειξεις . Αν δεν αγορασεις ,τιμωρησε ……

Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:πριν κανα 2μηνο- τριμηνο μαλιστα γενικα μιλωντας με την Ζωη στις καθημερινες καλημερες μιλωντας για γραμματικη(ειναι φιλολογος η Ζωη) αυτο με το -αι και -ε αναλυαμε![]()
επι του θεματος τωρα...συμβαινουν ολα αυτα και παρολα αυτα ανακοινωνουν οτι καταργουνται απο την εφορια οι αποδειξεις απο διοδια

diMiPS έγραψε:εχω βαρεθει να βλεπω το αι με ε και το ε με αι

Makisma έγραψε:diMiPS έγραψε:εχω βαρεθει να βλεπω το αι με ε και το ε με αι
Δημητρη . Εαν νευριαζεις θα γινεις σαν τον Dodo .![]()
Ξερω πως να το γραψω .Αλλα στην φουρια επανω, μπορει κανω λαθος και δεν γυριζω μετα πισω ,να ριξω μια ματια .
Σιγουρα ομως ,δεν ειναι αυτο το προβλημα της ζωης μου .Και να σου πω και την αληθεια , δεν με αποσχολει καθολου για χιλιους δυο λογους ,που δεν ειναι εδω ο καταλληλος χωρος , για να κανω κουβεντα .

diMiPS έγραψε:Makisma έγραψε:diMiPS έγραψε:εχω βαρεθει να βλεπω το αι με ε και το ε με αι
Ξερω πως να το γραψω .Αλλα στην φουρια επανω, μπορει κανω λαθος και δεν γυριζω μετα πισω ,να ριξω μια ματια .
Σιγουρα ομως ,δεν ειναι αυτο το προβλημα της ζωης μου .Και να σου πω και την αληθεια , δεν με αποσχολει καθολου για χιλιους δυο λογους ,που δεν ειναι εδω ο καταλληλος χωρος , για να κανω κουβεντα .
οπως θελετε
εγω παντως που νευριαζω βλεποντας το συνεχεια και που με νοιαζει παρα πολυ (εκτος των αλλων) επιτρεψτε μου να το τονιζω !!

M6crazy έγραψε:diMiPS έγραψε:Makisma έγραψε:diMiPS έγραψε:εχω βαρεθει να βλεπω το αι με ε και το ε με αι
οπως θελετε
εγω παντως που νευριαζω βλεποντας το συνεχεια και που με νοιαζει παρα πολυ (εκτος των αλλων) επιτρεψτε μου να το τονιζω !!
Για να κρίνεις τους άλλους και να την λες ..... ΠΡΕΠΕΙ να είσαι και σωστός![]()
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝΟΥΣ ?????????????????????????

να περνα απο την κολυμβηθρα του Σιλωαμ και να καθαγιαζεται πριν ανοιξει το στομα του...οκ να το ξερω

Επιστροφή στο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.)
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες