[ +/- ] [ Τώρα είναι Πέμ Απρ 30, 2026 05:31 ]

Καλως σας βρηκα παιδια

Καλως σας βρηκα παιδια

Δημοσίευσηαπό RoadRunner την Τρί Ιουν 17, 2008 07:11

Λοιπον ειμαι ο Πετρος και μενω Αθηνα. Αυτη την στιγμη ειμαι κατοχος ειναι mazda mx5 10th anniversary με μπολικα καλουδια οπως roll bar 6 σημειων ;)
Ασφαλεια πανω απο ολα.

Ηρθα στην παρεα σας με σκοπο να μαθω οτι μπορω για το mazda 3 mps μιας και εχω παθει κατι με αυτο το αμαξι :inlove: :haha:

Το μεγαλυτερο μου προβλημα ειναι οτι το μιατακι μου θα το δωσω και απλα θελω να μην το μετανιωσω. Γιατι μιλαμε για μεγαλη χαρα οταν πας με τις παντες. :mrgreen: Αν ειχα θεια την τραπεζα δεν θα το πουλαγα παντος :P

Anyway μην σας πολυκουραζω. Ρωτατε οτι θελεται.

Καλως σας βρηκα και μεχρι στιγμης απο οσα εχω διαβασει ειστε μια χαρα παρεα χωρις κομπλεξισμους που εχω συναντησει σε αλλα forum :thumbsup2:
RoadRunner    
-0,9 Bar
-0,9 Bar

Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: mx5 10th anniversary

Re: Καλως σας βρηκα παιδια

Δημοσίευσηαπό SALIGAROS την Τρί Ιουν 17, 2008 08:25

ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ ΘΑ ΣΕ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΩ ΑΛΛΑ ΤΟ 3 MPS H MAZDA ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΑΠΟΥΛΗΤΟ 2007 ΣΤΗ ΣΤΑΚΟΡ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΡΕΚΟΡ ) ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ 2008 ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ .ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΒΙΑΣΟΥ
Άβαταρ μέλους
SALIGAROS    
0,2 Bar
0,2 Bar

Μοντέλο Αυτ.: 3 MPS

Δημοσίευσηαπό CHABOS την Τρί Ιουν 17, 2008 08:48

καλως μας ηρθες πετρο με το ομορφο miata.`
εγω θα σου ελεγα να βρεις μια "θεια" και να μην δωσεις αυτο το υπεροχο αυτοκινητο.βεβαια η επιλογη σου για το 3αρι ειναι καλη,αλλα εγω θα προτιμουσα τις μπαντες ,παρα τα αλογα. γουστα ειναι αυτα φιλε μου.
η παρεα μας ειναι παντα υπεροχη και εδω μεσα θα βρεις πολλα ενδιαφεροντα πραγματα σε οτι αφορα το zoom-zoom σου και οχι μονο.
θα σου ευχηθω καλη διαμονη στο φορουμ μας και επεισης να βρεις την "θεια".
CHABOS    

Γένος:

Δημοσίευσηαπό RoadRunner την Τρί Ιουν 17, 2008 09:21

σαλίγκαρος μου έκανες την καρδια περιβόλι Αλλα δεν μασάω κάτι θα βρω. Αν είναι να μην το προλάβω τότε δεν ήταν το τυχερό μου, μιας και ότι κάνω από καινούργιο αμάξι θα γίνει από αρχές Ιουλίου.

champos το ξέρω ότι είναι εργαλείο το αμάξι μου αλλα θα χρειαστώ κάτι με 4 πόρτες μιας και "θεία" πέταξε και μείναμε με την γυναικα ;) Μακάρι να είχα τα λεφτά να το κρατήσω.... Δεν πιστεύω ότι θα βρω πουθενά αλλου τόση χαρά και αξιοπιστία.

Πάντως τα υπόλοιπα αμάξια τις κατηγοριας που έπαιζε το 3mps μου είναι αδιάφορα μιας και είμαι Japan freak :twisted:
Το βλέπω να ξεπουλάω σπίτια και να κάνω μερικές υπερωρίες σε καμια συγγρού μπας και πάρω κάνα στη αν δεν προλάβω :P
Τελευταία επεξεργασία από RoadRunner και Τρί Ιουν 17, 2008 15:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
RoadRunner    
-0,9 Bar
-0,9 Bar

Δημοσίευσηαπό M6crazy την Τρί Ιουν 17, 2008 09:54

Καλώς μας βρήκες φίλε Πέτρο.
Σου εύχομαι να πάρεις το 3άρι χωρίς να δώσεις το mx5.
Καλά ποσταρίσματα στο νέο σου σπίτι... :lol: :lol: :lol:
Εικόνα

Επίτιμος Πρόεδρος
MazdaSpeedClub.gr

Mazda 323 Sedan 1.6 1991 _______ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ
M6crazy    
2,0 Bar
2,0 Bar

Χώρα: Greece (gr)
Μοντέλο Αυτ.: Mazda 6 DCS_LPG

Δημοσίευσηαπό The Reaper την Τρί Ιουν 17, 2008 13:44

φιλε μου και εγω θα ειμαι υπερ της πισωκουνας

τι καλυτερο απο το να πετας το κωλαρακι του αμαξιου?
Dont mess with my xedos 6
Άβαταρ μέλους
The Reaper    
1,7 Bar
1,7 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Xedos 6 (το σαραβαλακι μου!!!)

Δημοσίευσηαπό RoadRunner την Τρί Ιουν 17, 2008 14:06

Λοιπόν μετά από το post του σαλίγκαρου είπα να το ψάξω...
Λοιπόν πλέον για καινούργιο mps γίνεται ειδική παραγγελια και έρχεται σε 4 μήνες...
Μήπως να έπαιρνα την έκδοση extreme χωρίς τα maura στο καπό???

ην άλλη εβδομάδα παραλαμβάνουμε και το mazda 2 σε κόκκινο χρωματάκι :) (τις γυναικας)
Τους έκανα όλους Japan λέμε 8-)
Τελευταία επεξεργασία από RoadRunner και Τρί Ιουν 17, 2008 15:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
RoadRunner    
-0,9 Bar
-0,9 Bar

Δημοσίευσηαπό Jimmys6 την Τρί Ιουν 17, 2008 15:03

Πρώτα από όλα φίλε μου πέτρο καλώς μας ήρθες και καλά ποσταρίσματα.... καλές διαδρομές και πάντα με ις πόρτες... ;)

Το ΜΧ-5 είναι ένα υπέροχο αμάξι για να το αποχωριστείς ακόμα και για το MPS... μας έβαλες πολύ σκληρή σύγκριση τώρα...

Εκτός από το πρώτο σου ποστ, τα υπόλοιπα δεν τα διάβασα.... δεν τα πολυκαταλάβαινω τα Greeklish άσε που είναι κουραστικά για τα μάτια. :)

Έχουμε την καλύτερη γλώσσα στον κόσμο, είναι κρίμα και άδικο να την σκοτώνουμε έτσι... :D
At the end everything is going to be OK...

If it's not OK... it's not yet the end...
Άβαταρ μέλους
Jimmys6    
1,1 Bar
1,1 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda6 2.0 MK1...

Δημοσίευσηαπό RoadRunner την Τρί Ιουν 17, 2008 15:13

τα post μεταφράστηκαν στα ελληνικά απλά το pc μου έχει ένα πρόβλημα. Είμαι και κοντά στην θάλασσα και λέω να το πάω καμια βόλτα προς τα εκεί κάποια μέρα :lol:

εν υπάρχει περίπτωση να μου προσφέρει με τίποτα αυτά που μου δίνει το mx5 το mps.
Τα γκάζια δεν μου λείπουν μιας και το "μιατακι" είναι αρκετά δυνατό για να κλείνει σπίτια σε διαφορους κάφρους που απλά πιστεύουν ότι έχουν το intercity ;)

Ευχαριστώ Jimmy καλώς σε βρήκα και εσένα

sorry gia ta greeklish
RoadRunner    
-0,9 Bar
-0,9 Bar

Δημοσίευσηαπό RoadRunner την Τρί Ιουν 17, 2008 15:36

Λοιπόν να σας πω και λίγα πράγματα για το αμάξι μου.

Μοντέλο 99 συλλεκτικό μιας και έχω 1 από τα 7500 κομμάτια στον κόσμο.

Το μοναδικό mx5 πλην του mazdaspeed που φοράει σφυρήλατα πιστόνια και γενικότερα αλλα μέταλλα από το εργοστάσιο.

6 ταχύτητες μπλόκε και άγιος ο θεός :twisted:
αμορτισέρ από την μάνα του Bilstein κίτρινα, μπάρα θόλων και κάποια ακόμη δεσίματα που δεν τα ξέρω ακριβώς

Από βελτιώσεις μην περιμένετε και πολλά πράγματα μιας και δεν χρειάζεται για να μην χάσουμε και τον ύπνο μας.

Λοιπόν "φιλτροχοανη" που είναι διπλα στην πεταλούδα και δεν τραβάει αέρα από την άλλη γωνια του καπό πάνω από το χταπόδι όπως γίνεται στο μαμά

Έβαλα τρία οργανάκια που δείχνουν πίεση λαδιού, θερμοκρασία νερού και βολτόμετρο. Το οργανάκι θερμοκρασίας τελικά δεν το έχω δουλέψει ποτε...
Όλα αυτά πατάνε σε βάση από πραγματικό ανθρακόνημα μιας και δεν ήθελα να χαλάσω το υπόλοιπο style τις κονσόλας που είναι από την μάνα του look carbon και έχουν μπει στην θέση που ήταν το ρολοι

Η εξάτμιση είναι αλλαγμένη από τον καταλύτη και πίσω και κάνει παρα πολύ ωραίο ήχο.

Να σας πληροφορήσω ότι την έχω αλλάξει 2 φορες (τσάμπα) γιατί έκανε κακή εκτίμηση ο "εξατμισας" για την δύναμη του αυτοκινητου.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πιστεύω πρέπει να έχουμε όλοι όσοι έχουμε mx5 είναι ένα πραγματικό roll bar. Αυτό είναι το δικό μου και απλά είναι τέλειο.
Έδεσε το αμάξι αρκετά μιας και είναι 6 σημείων. Το πακέτο βεβαια είναι η τοποθέτηση.

Εικόνα

Φοράω και την αεροτομή από το RX-7.
RoadRunner    
-0,9 Bar
-0,9 Bar

Δημοσίευσηαπό Κώστας την Τρί Ιουν 17, 2008 17:08

Καλώς ήρθες και απο εμένα Πέτρο στο club.
Κώστας    
-0.8 Bar
-0.8 Bar

Γένος: Δεν έχει ορισθεί
Μοντέλο Αυτ.: mazda6

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Τρί Ιουν 17, 2008 18:24

φιλε Πετρο καλως ηλθες στην οικογενεια του Mazdaspeed Club :D
παντα υπεροχο και ομορφο καθε ΜΧ 5 και μακαρι να μπορουσες να τελικα εκπληρωσεις την επιθυμια σου για το 3αρι
να κρατησεις και αυτο!!
ιδως οι μοντιφες σου ειναι πολυ καλες και ψαγμενες!!γεγονος ειναι οτι και το 3αρι οταν με το καλο αποκτησεις θα το ευχαριστηθεις εξισου,απλα δεν θα μπορεις να πηγαινεις με το πλαι :lol: :lol:
θα μυηθεις στα μυστικα της προσθιοκινησης με μπλοκε ομως :twisted:
οντως βιασου αν ειναι με την αγορα το ομως διοτι αυτα που λεει και ο φιλςο Γιαννης δεν ειναι απλα φημες!!

ευχομαι πολλες πολλες ευχαριστες στιγμες αναμεσα μας και καλα ποσταρισματα στο νεο σου ιντερνετικο σπιτι
:D
περιμενουμε πολλες φωτο απο το κουκλι σου...το τωρινο :inlove:
http://www.mazdaclub.gr
Ηonda Type R fn2-Citroen Saxo VTS
ΟY ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Εικόνα
To be a Spartan ,you must live like a Spartan!
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Μοντέλο Αυτ.: Εx Mazda 6 MPS-Citroen Saxo VTS-Honda Type R FN2

Δημοσίευσηαπό RXjim την Τρί Ιουν 17, 2008 18:30

Απο πισω κινητο σε μπροστα :lol: .....σχετικο ειναι θα υπαρξουν και στιγμες που θα ξενερωσεις :roll: .....
καλως ηρθες στο MazdaSpeedClub ;) ;) ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
RXjim    
0,7 Bar
0,7 Bar

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA RX8 Challenge

Δημοσίευσηαπό RoadRunner την Τρί Ιουν 17, 2008 21:54

ευχαριστώ παιδιά για την θερμη υποδοχή. Το ξέρω ότι αυτά που είπε ο σαλίγκαρος δεν είναι ψέματα αλλα είπε και πολύ ζουμερά info για 2 mps που παίζουν μπάλα άμεσα. ;)

Ειλικρινά σκεφτόμουν για RX-8 αλλα σκέφτηκα την κατανάλωση του και ψιλό ίδρωσα. :doh:

κάνω παρα πολλά ταξίδια και δεν λέει να γίνω ο καλύτερος πελάτης τους βενζίνα

Τώρα όσο για το μπλόκε και μπροστινή κίνηση θα είναι σίγουρα κάτι καινούργιο για εμενα αν τελικά καταφέρω και αγοράσω το mps. Πάντως παιδιά (εσείς με τα "πισωκινιτα" ξέρετε) δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να κανεις το κέφι σου με 20 και 30 χιλιόμετρα.

Πάντως πρέπει να διαβάσω και για το RX-8 πολλά πράγματα πριν αποφασίσω γιατί και μέσα είναι κούκλα και φοβερό από ομορφιά και πισωκίνητο και και και και και.

Τι διλήμματα βάζω στο κεφάλι μου βραδιάτικα. :banghead:

ξέχασα να σας γράψω ότι στο αμάξι έχω βάλει έναν "εξαφτερο" δίσκο και ενισχυμένο plato.
RoadRunner    
-0,9 Bar
-0,9 Bar

Δημοσίευσηαπό RoadRunner την Τετ Ιουν 18, 2008 09:15

Λοιπον πριν απο λιγο πηρα τηλ στην Στακορ για το μαυρο.Το δινουν 500 euro πιο φτηνα γιατι ειναι το εκθεσιακο αλλα κουβεντιαζουν και για κατι καλυτερο.

Του ειπα για το δικο μου και μου ζητησε να παω απο εκει να το βγαλει φωτογραφιες γιατι ειναι συλλεκτικο και το αμαξι θελει ειδικο για να εκτιμιθει...
Ειπε οτι θα στειλει τισ φωτο στα κεντρικα και απο εκει θα κανουν την εκτιμιση.

Το αμαξι στο εμποριο πουλιεται στα 16κ euro. το δικο μου που εχει και το roll bar θα ειναι πολλα αν ζητησω 15,5κ euro? Να σας πω οτι η μονη φθορα που εχει ειναι το δερμα στο τιμονι ( εχει μαυρισει το μπλε ) το λεβιεδακι και αυτο εχει φθαρθει λιγακι και το καθισμα τοθ οδηγου λιγο στην αριστερα πλευρα. Απο εξωτερικα το μονο που εχει ειναι μπροστα χαμηλα χτυπηματα απο πετραδακια και πισω στον προφυλακτηρα μερικες γρατσουνιες απο κατι μπαζα που ειχαν ριξει και δεν τα ειδα.

Κατα τα αλλα το αμαξι εχει βαφτει μονο στο μπροστα αριστερο φτερο και εχει αλλαχτει και το φαναρι. Υπαρχουν φωτο απο το χτυπημα. (Ενας βλακας επεσε πανω στο αμαξι) και εχει και σε μερικα σημεια γρατζουνιες απο γατες αλλα ειναι πολυ απαλες :| Κατα τα αλλα το αμαξι ειναι στην τριχα και παντα γεμιζεται με super αμολυβδη και τα service καθε 5κ χλμ με αλλαγη φιλτρο λαδιου και βενζινης.

Εσεις πως το βλεπεται ζηταω πολλα? Α να πω οτι το αμαξι εχει 116κ χλμ αλλα τα service τον τελευταιο ενα χρονο εκτος απο ενα εγιναν εκτος mazda. Πολλα τα ευρω λεμε για κατι που το κανεις εκτος με τα μισα λεφτα.

Εχω μπερδευτει οπως καταλαβαινεται για το θεμα, παω και περνω το μαυρο ( μαυρο ι ασιμη θα το επερνα, κοκκινο mazda θα εχουμε απο την δευτερα, οποτε ειπα να μην το σκισουμε το θεμα ) 'η περιμενω 4 μηνες???? και αλλο ενα ακομη ('η) περνω το RX8????
RoadRunner    
-0,9 Bar
-0,9 Bar

Επόμενο

Επιστροφή στο Νέα Μέλη-(Ελλάδα-Κύπρος)

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες