[ +/- ] [ Τώρα είναι Κυρ Σεπ 06, 2026 10:48 ]

ασφάλεια anytime

Re: ασφάλεια anytime

Δημοσίευσηαπό stratos tonia rx8 την Κυρ Φεβ 15, 2015 14:25

stelios120 έγραψε:Από ότι βλέπω σχεδόν όλες οι ασφαλιστικές συνεργάζονται με συνεργεία. Άρα είναι να μην σου τύχει. Στράτο ποια ασφάλεια ήταν αυτή;
Και φιλε Στελιο δεν ειναι μην σου τυχει.... ολες οι ασφαλιστικες ετσι κινουνται. Στον βωμο του οτι δεν μπλεκεις οικονομικα το εκμεταλευονται στο επακρο. Και στις εποχες που διανυουμαι οικονομικα εννοω πολυ απο εμας δεν εχουμε την δυνατοτητα να μπλεξουμε.
Εαν νομιζεις οτι εισαι μπροστα εχεις αυταπατες.... πριν λιγα λεπτα περασα απο κει που εισαι τωρα!!!!!
Άβαταρ μέλους
stratos tonia rx8    
0,8 Bar
0,8 Bar

Χώρα: Greece (gr)
Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: seat leon cupra- mercedes clk200 amg

Δημοσίευσηαπό diMiPS την Κυρ Φεβ 15, 2015 15:55

stratos tonia rx8 έγραψε:Εχω ασφαλεια και ασφαλιστη παρολο που πλεον ειναι σαν να μην υπαρχουν οι ασφαλιστες μιας και ολα γινονται μεσω φροντιδας ατυχηματος. Anytime καθως και αλλες online εταιριες το βασικο μειων στις τιμες οπως μου εχει εξηγησει ο ασφαλιστης μου ειναι οτι δεν υπαρχει το ποσοστο κερδους του ασφαλιστη. Και φυσικα οτι για οσους εχουν ξεχωριστα οδικη interamerikan το κοστος ανα 6μηνο ανεβαινει κατα 20-25 euro. Αυτα γνωριζω αυτα λεω. Στο θεμα εαν εχει συνεργαζομενα απο προσφατη εμπειρια να παρακαλατε να μην υπαρχουν συνεργαζομενα. Ο λογος απλος. Εχουν παρα πολυ χαμηλο κοστολογιο ωστε να ειναι ανταγωνιστικοι στις ασφαλιστικες με αποτελεσμα να μειωνουν κατα πολυ την ποιοτητα εργασιας καθως και την ποιοτητα των χρωματων που χρησιμοποιουν. Και παραθετω το εξης. Χαλαζι ολικη βαφη για rx8 cosmo. Κοστος στον δικο μου 1900 euro συν φπα.(η προσφορα του). Η ασφαλιστικη μου αντιπροτεινε automarin με κοστος 1000euro οπως εμαθα στην πορεια. Κινηθηκα δικαστικα με εμπειρογνωμονα του κρατους και η τιμη που αποδεχτεικαν (μην εχοντας αλλη λυση )μια εβδομαδα πριν το δικαστηριο ηταν 2870 συν φπα. Την οποια την εβγαλε ο εμπειρογνομονας του κρατους και βαση αυτης της εκθεσης αποζημειωθηκα. Τριπλης βαφη με μεταλλο και βερνικι περλα. Οπως εμαθα στην πορεια η καθε εταιρια δινει μια χαμηλη προσφορα δωστε προσοχη.... ανα δηλωση και οχι ανα κομματι. οποτε οι ολικες εχουν ηδη "πληρωθει" απο προηγουμενες μικροζημιες. Το ιδιο ακριβως ισχυει και για την θραυση κρυσταλλων. Η πληρωμη γινεται ανα δηλωση και οχι πιο τζαμι αλλαζουν. Εαν δεν κανω καποιο τεραστιο λαθος (που δεν κανω) πληρωνονται 180-200 euro ανα δηλωση αναλογα την εταιρια garclass η autoclass. Μην βιαστει καποιος να πει "τι με νοιαζει εμενα εφοσον δεν πληρωνω" γιατι οταν παραλαμβανεις το αμαξι-μηχανη υπογραφεις στην ασφαλεια χαρτι οτι δεν εχεις καμια αλλη απαιτηση απο την ασφαλιστικη. Και φυσικα δεν υπαρχει εγγυηση. Οποτε στην οποια κακοτεχνια κινεισαι δικαστικα οχι προς την ασφαλιστικη η οποια πληρωσε το 1000κο αλλα προς το μαγαζι που το εφτιαξε... Συγνωμη εαν κουρασα αλλα λαβετε σοβαρα υποψιν αυτα που εγραψα και αχρειαστα για ολους να ειναι.-

επειδη βλεπω εχεις εμπειρια μπορεις να μου εξηγησεις καποια πραγματα που δεν τα καταλαβα ;
<<Οπως εμαθα στην πορεια η καθε εταιρια δινει μια χαμηλη προσφορα δωστε προσοχη.... ανα δηλωση και οχι ανα κομματι.>>
τι εννοεις ; οταν λες εταιρια εννοεις ασφαλιστικη η το συνεργαζομενο συνεργειο ;
που τη δινει την τιμη ;
οταν λες ανα δηλωση και οχι ανα κομματι ;;

<<Η πληρωμη γινεται ανα δηλωση και οχι πιο τζαμι αλλαζουν. Εαν δεν κανω καποιο τεραστιο λαθος (που δεν κανω) πληρωνονται 180-200 euro ανα δηλωση αναλογα την εταιρια garclass η autoclass>>
εννοεις πως η carglass π.χ παιρνει απο την ασφαλιστικη 180-200 ευρω σε καθε δηλωση ;
ασχετως αν το παρμπιζ ειναι mercedes 1500 ευρω η fiat 300 ευρω ;;
τοτε απο που κερδιζουν οι carglassηδες ;

για πες να μαθαινουμε !
...όλα είναι δρόμος...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
diMiPS    
2,0 Bar
2,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 3 MPS - TRUE RED

Δημοσίευσηαπό stratos tonia rx8 την Κυρ Φεβ 15, 2015 19:14

diMiPS έγραψε:
stratos tonia rx8 έγραψε:Εχω ασφαλεια και ασφαλιστη παρολο που πλεον ειναι σαν να μην υπαρχουν οι ασφαλιστες μιας και ολα γινονται μεσω φροντιδας ατυχηματος. Anytime καθως και αλλες online εταιριες το βασικο μειων στις τιμες οπως μου εχει εξηγησει ο ασφαλιστης μου ειναι οτι δεν υπαρχει το ποσοστο κερδους του ασφαλιστη. Και φυσικα οτι για οσους εχουν ξεχωριστα οδικη interamerikan το κοστος ανα 6μηνο ανεβαινει κατα 20-25 euro. Αυτα γνωριζω αυτα λεω. Στο θεμα εαν εχει συνεργαζομενα απο προσφατη εμπειρια να παρακαλατε να μην υπαρχουν συνεργαζομενα. Ο λογος απλος. Εχουν παρα πολυ χαμηλο κοστολογιο ωστε να ειναι ανταγωνιστικοι στις ασφαλιστικες με αποτελεσμα να μειωνουν κατα πολυ την ποιοτητα εργασιας καθως και την ποιοτητα των χρωματων που χρησιμοποιουν. Και παραθετω το εξης. Χαλαζι ολικη βαφη για rx8 cosmo. Κοστος στον δικο μου 1900 euro συν φπα.(η προσφορα του). Η ασφαλιστικη μου αντιπροτεινε automarin με κοστος 1000euro οπως εμαθα στην πορεια. Κινηθηκα δικαστικα με εμπειρογνωμονα του κρατους και η τιμη που αποδεχτεικαν (μην εχοντας αλλη λυση )μια εβδομαδα πριν το δικαστηριο ηταν 2870 συν φπα. Την οποια την εβγαλε ο εμπειρογνομονας του κρατους και βαση αυτης της εκθεσης αποζημειωθηκα. Τριπλης βαφη με μεταλλο και βερνικι περλα. Οπως εμαθα στην πορεια η καθε εταιρια δινει μια χαμηλη προσφορα δωστε προσοχη.... ανα δηλωση και οχι ανα κομματι. οποτε οι ολικες εχουν ηδη "πληρωθει" απο προηγουμενες μικροζημιες. Το ιδιο ακριβως ισχυει και για την θραυση κρυσταλλων. Η πληρωμη γινεται ανα δηλωση και οχι πιο τζαμι αλλαζουν. Εαν δεν κανω καποιο τεραστιο λαθος (που δεν κανω) πληρωνονται 180-200 euro ανα δηλωση αναλογα την εταιρια garclass η autoclass. Μην βιαστει καποιος να πει "τι με νοιαζει εμενα εφοσον δεν πληρωνω" γιατι οταν παραλαμβανεις το αμαξι-μηχανη υπογραφεις στην ασφαλεια χαρτι οτι δεν εχεις καμια αλλη απαιτηση απο την ασφαλιστικη. Και φυσικα δεν υπαρχει εγγυηση. Οποτε στην οποια κακοτεχνια κινεισαι δικαστικα οχι προς την ασφαλιστικη η οποια πληρωσε το 1000κο αλλα προς το μαγαζι που το εφτιαξε... Συγνωμη εαν κουρασα αλλα λαβετε σοβαρα υποψιν αυτα που εγραψα και αχρειαστα για ολους να ειναι.-

επειδη βλεπω εχεις εμπειρια μπορεις να μου εξηγησεις καποια πραγματα που δεν τα καταλαβα ;
<<Οπως εμαθα στην πορεια η καθε εταιρια δινει μια χαμηλη προσφορα δωστε προσοχη.... ανα δηλωση και οχι ανα κομματι.>>
τι εννοεις ; οταν λες εταιρια εννοεις ασφαλιστικη η το συνεργαζομενο συνεργειο ;
που τη δινει την τιμη ;
οταν λες ανα δηλωση και οχι ανα κομματι ;;

<<Η πληρωμη γινεται ανα δηλωση και οχι πιο τζαμι αλλαζουν. Εαν δεν κανω καποιο τεραστιο λαθος (που δεν κανω) πληρωνονται 180-200 euro ανα δηλωση αναλογα την εταιρια garclass η autoclass>>
εννοεις πως η carglass π.χ παιρνει απο την ασφαλιστικη 180-200 ευρω σε καθε δηλωση ;
ασχετως αν το παρμπιζ ειναι mercedes 1500 ευρω η fiat 300 ευρω ;;
τοτε απο που κερδιζουν οι carglassηδες ;

για πες να μαθαινουμε !
Ηαποζημειωση απο την ασφαλιστικη προς το συμβαλομενο συνεργειο γινεται ανα δηλωση δηλαδη ειτε1 πορτα η 2 η μια παντα η τιμη ειναι ιδια ωστε οταν γινει ολικη βαφη τοτε το κοστος ειναι ηδη πληρωμενο. το ιδιο ισχυει και οταν πας με θραυση. ειτε παρπριζ αλλαξεις ειτε οποιο παραθυρο η πισωη τιμη ειναι 180-200euro. αποτελεσμα το μαγαζι ειναι συνυθως κερδισμενο αλλα και οταν προκειται για καποιο ιδιορυθμο παρπριζ πχ του cupra μου ειναι βαση αριθμου πλαισιου και θερμενομαινο και με αισθητηρα βροχης. κοστος μονο αντιπροσωπεια 780+φπα δεν την απασχολει την ασφαλεια γιατι στην ουσια το εχει ηδη πληρωμενο απο αλλες δηλωσεις. Και φυσικα η ασφαλεια ειναι κερδισμενη γιατι αυτα ειναι εξοδα που δηλωνει....
Εαν νομιζεις οτι εισαι μπροστα εχεις αυταπατες.... πριν λιγα λεπτα περασα απο κει που εισαι τωρα!!!!!
Άβαταρ μέλους
stratos tonia rx8    
0,8 Bar
0,8 Bar

Δημοσίευσηαπό stratos tonia rx8 την Κυρ Φεβ 15, 2015 19:19

και λεγοντας εταιρια εννοω το συνεργαζομενο προς την ασφαλιστικη. Το ονομαζω εταιρια γιατι καποιο μικρομαγαζο δεν εχει αυτην την δυνατοτητα να βαφει αρκετα αυτοκινητα ωστε εαν του πεσει μια ολικη να βγει απο πανω. ενω η automarin πχ που μου προτειναν εμενα και με πηραν και τηλ βαφει τουλαχιστον 4-5 οχηματα την ημερα. Οσο για τα τζαμια θα πρεπει να ξερουμε οτι σχεδον ποτε (εκτος σπανιων περιπτωσεων) οπως αναφερω και για το δικο μου παρπριζ δεν βαζουν γνησια. μερικοι βαζουν κινεζικα αλλοι παλι πιο επαγγελματιες βαζουν καλα after market. οποτε ποτε ενα τζαμι δεν στοιχιζει 1500. οποτε βαλε ποσα πλαινα αλλαζουν με τιμη γυρω στα 100 euro ωστε οταν σκασει το ιδιαιτερο που μπορουν να το προμηθευτουν μονο απο αντιπροσωπεια εχουν βγαλει τα λεφτα τους
Άβαταρ μέλους
stratos tonia rx8    
0,8 Bar
0,8 Bar

Δημοσίευσηαπό diMiPS την Δευτ Φεβ 16, 2015 19:53

Δεν δικαιουσαι να αρνηθεις την οποια glass-χαζομαρα και να απαιτησεις τοποθετηση αυθεντικου παρμπριζ στο συνεργειο της αρεσκειας σου ;

η ασφαλιστικη ειναι για να αποζημειωνει συμφωνα με τα τιμολογια και τον πραγματογνωμονα της
οχι για να κλεινει συμφωνιες του που θα πας εσυ να φτιαξεις το αμαξι σου
...όλα είναι δρόμος...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
diMiPS    
2,0 Bar
2,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 3 MPS - TRUE RED

Δημοσίευσηαπό stelios120 την Δευτ Φεβ 16, 2015 21:32

Φυσικά και μπορείς. Απλώς όταν πας σε συμβεβλημένο συνεργείο με την ασφαλιστική σου τότε δεν πληρώνεις μία. Ειδάλλως αφού έρθει εμπειρογνώμονας πρώτα τα πληρώνεις και μετά δίνεις τα τιμολόγια στην ασφαλιστική σου για να εισπράξεις τα χρήματα. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
stelios120    
1 Bar
1 Bar

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 6 1.8 MKIII

Δημοσίευσηαπό stratos tonia rx8 την Τρί Φεβ 17, 2015 15:31

stelios120 έγραψε:Φυσικά και μπορείς. Απλώς όταν πας σε συμβεβλημένο συνεργείο με την ασφαλιστική σου τότε δεν πληρώνεις μία. Ειδάλλως αφού έρθει εμπειρογνώμονας πρώτα τα πληρώνεις και μετά δίνεις τα τιμολόγια στην ασφαλιστική σου για να εισπράξεις τα χρήματα. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Κανενα λαθος δεν κανεις και στο τιμολογιο εκτος συμβαλλομενου θα υπολογισεις την απαλλαγη που εχουν ολες συνηθως συν την παλαιοτητα του οχηματος. Και θα πω απλα πως εαν πας σε καλο επαγγελματια οπως ετυχα εγω και πριν ανακαλυψει την ιδιαιτεροτητα του παπριζ μου ξεκαθαρισε οτι κινεζικο δεν μου βαζει
(θεωροντας ) οτι εχω μονο αισθητηρα βροχης. Και οταν το εφερε ηταν της ιδιας εταιριας που φτιαχνονται τα γνησια με την διαφορα οτι δεν εγραφε "seat" και το λογοτυπο με την εγκριση της ευρωπαικης ενωσης το ειχε κατω αριστερα αντι κατω δεξια. Ηταν η μοναδικη διαφορα απο το γνησιο. Ασχετα εαν μετα ανακαλυψε ο ανθρωπος οτι ειναι και θερμαινομενο και το πηρε απο την αντιπροσωποια.
Άβαταρ μέλους
stratos tonia rx8    
0,8 Bar
0,8 Bar

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Ασφάλιστρα Αυτοκινητου

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης