sempastian έγραψε:παίδες καλησπέρα σήμερα είχα πάει για μια δουλίτσα στη η φιλαδέλφεια και στον δρόμο είδα ένα μαγαζί που πουλάει ανταλλακτικά τρακαρισμένων αυτοκινήτων .Σε μια άκρη είχε ένα κομμένοrx8 και forage 6 "μπιστονες" brembo τις πούλαγες 500 euro .τι λέτε να της πάρω? θα κάνουν στο δικό μου? ΑΑ! ρώτησα καινούργιες έχουν από 1200 - 1600 euro

sempastian έγραψε:παίδες καλησπέρα σήμερα είχα πάει για μια δουλίτσα στη η φιλαδέλφεια και στον δρόμο είδα ένα μαγαζί που πουλάει ανταλλακτικά τρακαρισμένων αυτοκινήτων .Σε μια άκρη είχε ένα κομμένοrx8 και forage 6 "μπιστονες" brembo τις πούλαγες 500 euro .τι λέτε να της πάρω? θα κάνουν στο δικό μου? ΑΑ! ρώτησα καινούργιες έχουν από 1200 - 1600 euro

sempastian έγραψε:πήγα τον φίλο μου μονο που sen με έβρισε στράβωσε επειδή μου τις πούλαγε για εντελώς άθικτες.

sempastian έγραψε:παίδες την πατήσαμε πήγα με έναν φίλο μου τεχνικό σε θέμα φρενων και η didkoplakes είναι στραβωμένες + ότι μάλλον δεν κάνουν στο cx7 όχι από θέμα χορό αλλα από θέμα να κουμπώσουν εντωμεταξύ ο μαγαζάτορας εντελώς γύφτος επειδή πήγα τον φίλο μου μονο που sen με έβρισε στράβωσε επειδή μου τις πούλαγε για εντελώς άθικτες.. τέλος πάντων ευχαριστώ για της πληροφορίες

dancerman έγραψε:ρε να το κλεισει το μαγαζι του ο γυφτουλας, ελεος με τους απατεωνες,που ειναι το μαγαζι να το παρω τηλεφωνο τον απατεωνα να το βρισω το βρηκαμε τωρα , στραβωνουνε οταν τους λες την αληθεια. Ρε καλα κανουν και τα κλεινουν. Εγω παντως θα ελεγα οτι σαν κλαμπ πρεπει να φτιαξουμε ενα καταλογο με τετιους τυπους να ξερουμε να τους αποφευγουμε.

Επιστροφή στο Αναρτησεις-Φρενα
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης