Μανος Κ έγραψε:Εχει προσέξει κανείς την ένδειξη υπόλοιπομενων χλμ μετά απο φουλαρισμα? Στην Κρήτη με βενζίνη απλή BP έχω ένδειξη 630 με 650km.Στην Αθήνα όχι πάνω απο 550-570 το γύρισα σε ΕΚΟ τα ίδια.Ξερει κανείς τι παίζεται?
Το ωραίο είναι οτι στο δρόμο (δηλ. Στα χιλιόμετρα που κάνω) η συνολικη κατανάλωση αντιστοιχεί σαυτα τα νούμερα,και οι διαδρομές μου πάντα εκτός Αθηνών.(σαββατοκύριακο 2-3/2 Δαφνι-Ελληνικό Αρκαδίας,στεμνιτσα,δημητσανα, επιστροφή (500κμ) τώρα είμαι στην ρεζερβα.)

Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:τι χωρητικοτητα σε λιτρα ρεζερβουαρ εχει το 7αρι?

Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:που παω εγω με 60αρι???![]()
![]()
![]()
θυμομουν 70 λιτρα για το 7αρι,αλλα ηθελα επιβεβαιωση απο κατοχο![]()
με 69 λιτρα και με την οδηγηση που μπορω να του κανω θα ειχα αυτονομιες εξαιρετικες,ακομη και 700 χλμ

The Ace έγραψε:Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:τι χωρητικοτητα σε λιτρα ρεζερβουαρ εχει το 7αρι?
69 λίτρα

M6crazy έγραψε:The Ace έγραψε:Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:τι χωρητικοτητα σε λιτρα ρεζερβουαρ εχει το 7αρι?
69 λίτρα
Είσαι ΠΡΟΣΤΥΧΟΣ![]()
![]()

The Ace έγραψε:M6crazy έγραψε:The Ace έγραψε:Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:τι χωρητικοτητα σε λιτρα ρεζερβουαρ εχει το 7αρι?
69 λίτρα
Είσαι ΠΡΟΣΤΥΧΟΣ![]()
![]()
Όχι σοβαρά, μα το Δία, 69 λίτρα είναι![]()
Νάσσο ευχαριστώ για την προσφορά, αλλά δεν νομίζω να αλλάξω συνήθειες -και τρόπο οδήγησης- τώρα στα σαράντα μου...

Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:...λιγες ημερες μαζι μου και θα σου το κολλησω χωρις να το καταλαβεις το πουπουλακι στο ποδι...

Επιστροφή στο Γενικα περι CX 7
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες