Δεν ξέρω αν είμαι ο πρώτος ιδιοκτήτης RX8 που έκανε την αλλαγή του αερόσακου, όμως θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους κατόχους για να ξέρουν τι παίζει. Καταρχήν η ανάκληση όσον αφορά τα οχτάρια έχει να κάνει με τον πυροκροτητή του αερόσακου οδηγού και όχι συνοδηγού, όπως έχει αναφερθεί κατά κόρον. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε καμία επιστολή από την MAZDA να μας έρθει στο σπίτι, για να αλλάξουμε το προβληματικό εξάρτημα στο αμάξι μας. Πάμε απλά σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο, με την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος και βλέπουν μέσα στην βάση δεδομένων της MAZDA αν είναι μέσα σε κάποια ανάκληση. Εφόσον υπάρχει καταχωρημένη ανάκληση, θα πρέπει να παραγγείλει το συνεργείο το ανταλλακτικό και μόλις έρθει να ειδοποιήσει την οδηγό για την αλλαγή. Εάν τα στοιχεία του τωρινού κατόχου είναι καταχωρημένα μέσα στον υπολογιστή, η παραγγελία μπορεί να γίνει απευθείας. Εάν δεν είναι, θα πρέπει να συμπληρώσει και να υπογράψει μια φόρμα με τα στοιχεία του, να καταχωρηθούν στην MAZDA και να ακολουθήσει η παραγγελία του υλικού. Εγώ είχε χρειαστεί να φτιάξω αυτή τη φόρμα και εχτές με ειδοποίησαν ότι ήρθε ο νέος πυροκροτητής από το εξωτερικό και σήμερα το πρωί πήγα για την αλλαγή. Η όλη διαδικασία πήρε περίπου μια ώρα, δεν κόστισε απολύτως τίποτα, δεν φαίνεται καν ότι έχει γίνει κάποια επέμβαση στο τιμόνι του αυτοκινήτου και έχω πλέον το κεφάλι μου ήσυχο. Για την ιστορία, εγώ το πήγα στον Χαλδαίο στο Ρέντη, γιατί είναι κοντά μου και περνάω κάθε μέρα από εκεί πηγαίνοντας στην δουλειά. Από ότι κατάλαβα πάντως υπάρχουν ανακλήσεις και για άλλα μέρη του αμαξιού, οι οποίες δεν έχουν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας, οπότε καλό θα ήταν να περάσουμε όλοι από ένα συνεργείο MAZDA για έλεγχο, γιατί με θέματα ασφάλειας δεν πρέπει να παίζουμε. Ελπίζω η εμπειρία μου να ήταν αρκετά διαφωτιστική, για όσους ανησυχούν με το θέμα της ανάκλησης, αλλά δεν ήξεραν τι να κάνουν μέχρι τώρα.