diMiPS έγραψε:ρε παιδια εμενα το αμαξι εχει τωρα 45.000 χλμ. περιπου και δεν ακουγεται καθολου ο συμπλεκτης. θα πρεπει να εχω το νου μου ;
ο μονος θορυβος ηταν αυτος απο το ταμπλω οπου μπηκαν περισυ τα "σφουγγαρακια" εκει που ειναι περιπου οι υαλοκαθαριστηρες και απο τοτε ολα καλα
Δημητρη μαλλον δεν το ''βασανιζεις'' αρκετα το
σου
εγω το χρησιμοποιω σε καθημερινη βαση κ τρωει καθε ειδους καταπονηση(κινηση,ανοιγματα σε ευθειες-στροφες κ.α)
οταν αρχισε να τριζει η κονσολα εφαγε ενα ''σκαμπιλακι''
ενα παλικαρι που ειχα συναντησει στο συνεργειο με κοκκινο mps ακουγε κι αυτος τριξιματα απο μπροστα στο υψος των υαλοκαθαριστηρων κ το ειπε στον τεχνικο.αυτος με τη σειρα του ανοιξε το καπο κ αρχιζε,κρατηθειτε,να σφιγγει ολες τις βιδες που κραταγαν το μαυρο πλαστικο πλαισιο (νεροχυτες)στα μακτρα οι οποιες ολες ηταν λασκα
το αστειο της υποθεσης δεν τελειωσε εδω αφου εκλεισε ραντεβου για να ξηλωσουν το μαυρο πλαισιο κ να σφιξουν τα μεσα σημεια,ξερεις εκεινα τα κρυφα που δεν φαινονται,που κρατανε τις εργοστασιακες θολομπαρες απο το θολο στο σασι
φυσικα μετα απο αυτο αφιερωσα ενα σουκου για το αμαξι γι'αυτο το λογο αλλα στο τελος αξιζε η ταλαιπωρια!

καθε μερα.