[ +/- ] [ Τώρα είναι Σάβ Απρ 18, 2026 11:15 ]

σοβαρό πρόβλημα!!

σοβαρό πρόβλημα!!

Δημοσίευσηαπό Βιτάλης αζωβίδης την Παρ Φεβ 18, 2011 20:01

Γεια σας παιδιά τι κάνετε? Όλα καλά?? !! ξερώ έχουμε να τα πούμε πόλη καιρό!! ωμός τι να κανό δεν έχω χρωνο!!τεσπα στο θέμα μου λίγο έχω ένα σοβαρό πρόβλημα!! Λοιπόν μετά το τελευταίο σέρβις μου είπανε πώς η ρόδα(δεν ξερώ άμα ήταν ζάντα που λογικά αυτό πρέπει να ήταν) μου μετά από χτιπιμα ήταν στραβή ..ποτέ δεν το είχα παρατήρηση και δεν ξερώ ποτέ έγινε καν.. (αυτά είναι όταν δίνης τα αμάξια από εδώ και από εκεί) κάπως και το παρατήρησα και εγώ πώς έγερνε στα δεξιά. λοιπόν ο πατέρας μου το πιγενη(δεν είχα χρόνο εγώ) το φιαχνη***….. το περνώ και βλέπω πώς όταν στριβώ προς τα αριστερά .. το τιμόνι δεν ισιονη !!!!! τρελάθηκα.. ο πατέρας μου πος ο μαστορας*** είπε πώς άλλαξε την μια ρόδα την πήγε στην αλί.. και την αλι στιν αλι...επισης έκανε κάτι με τον υπολογιστή και πείραξε κάτι στο τιμόνι ..δεν γέρνει πια στα δεξιά αλλά κάνει αυτό που είναι ακόμα χειρότερο. πάω σε αυτόν λοιπόν και μου λέει πώς ο υπολογιστής δεν μπορεί να έκανε λάθος.. πιγενο δεύτερη φορά μου λέει κάτι για κρεμαγιαρα.. γενικά δεν ξερώ τι γίνετε πείτε μου και εσείς κάποια γνώμη σας !!! :| :| :(
Βιτάλης αζωβίδης    
0,0 Bar
0,0 Bar

Χώρα: Greece (gr)
Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: Mazda 2

Re: σοβαρό πρόβλημα!!

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Παρ Φεβ 18, 2011 20:05

καλως τον Βιταλη μας!! mmm τι κανεις φιλε?καλη χρονια κιολας!! :)

πρωτη σκεψη κρεμαργερα η οποια την εχει ακουσει!δευτερη σκεψη οτι ειναι θεμα ευθυγραμισσης και ρυθμισμα της κολωνας του τιμονιου!
http://www.mazdaclub.gr
Ηonda Type R fn2-Citroen Saxo VTS
ΟY ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Εικόνα
To be a Spartan ,you must live like a Spartan!
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Μοντέλο Αυτ.: Εx Mazda 6 MPS-Citroen Saxo VTS-Honda Type R FN2

Δημοσίευσηαπό saxovts την Παρ Φεβ 18, 2011 20:55

συγνωμη.................ο υπολογιστης με το τιμονι τι δουλεια εχει;οεο;;;
συνηθως απο το πολυ χτυπημα θελουν αλλαγη τα ψαλιδια,επισης ρυθμιση καστερ και καμπερ,μετα κοιταμε το ισιωμα για ευθηγραμιση.κρεμαγιερα θελει αλλαγη αν ακουγετε την ωρα που κανεις δεξια αριστερα εναλαξ.με λιγα λογια θελει καλο ψαξιμο ολο το συστημα.τα λαστιχα ειναι καινουργια η εχει χιλιομετρα;
Άβαταρ μέλους
saxovts    
0,8 Bar
0,8 Bar

Μοντέλο Αυτ.: MPS 3

Δημοσίευσηαπό dgiannitakis την Παρ Φεβ 18, 2011 20:59

Βιτάλη εφόσον "έκαναν ότι πέρναγε από το χέρι τους" γιατί δεν παίρνεις και μία 2η γνώμη από άλλο συνεργείο;
Άβαταρ μέλους
dgiannitakis    
Overboost
Overboost

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 3 MPS

Δημοσίευσηαπό Giannakis_Sindos την Παρ Φεβ 18, 2011 21:36

bitalhs έγραψε:Γεια σας παιδιά τι κάνετε? Όλα καλά?? !! ξερώ έχουμε να τα πούμε πόλη καιρό!! ωμός τι να κανό δεν έχω χρωνο!!τεσπα στο θέμα μου λίγο έχω ένα σοβαρό πρόβλημα!! Λοιπόν μετά το τελευταίο σέρβις μου είπανε πώς η ρόδα(δεν ξερώ άμα ήταν ζάντα που λογικά αυτό πρέπει να ήταν) μου μετά από χτιπιμα ήταν στραβή ..ποτέ δεν το είχα παρατήρηση και δεν ξερώ ποτέ έγινε καν.. (αυτά είναι όταν δίνης τα αμάξια από εδώ και από εκεί) κάπως και το παρατήρησα και εγώ πώς έγερνε στα δεξιά. λοιπόν ο πατέρας μου το πιγενη(δεν είχα χρόνο εγώ) το φιαχνη***….. το περνώ και βλέπω πώς όταν στριβώ προς τα αριστερά .. το τιμόνι δεν ισιονη !!!!! τρελάθηκα.. ο πατέρας μου πος ο μαστορας*** είπε πώς άλλαξε την μια ρόδα την πήγε στην αλί.. και την αλι στιν αλι...επισης έκανε κάτι με τον υπολογιστή και πείραξε κάτι στο τιμόνι ..δεν γέρνει πια στα δεξιά αλλά κάνει αυτό που είναι ακόμα χειρότερο. πάω σε αυτόν λοιπόν και μου λέει πώς ο υπολογιστής δεν μπορεί να έκανε λάθος.. πιγενο δεύτερη φορά μου λέει κάτι για κρεμαγιαρα.. γενικά δεν ξερώ τι γίνετε πείτε μου και εσείς κάποια γνώμη σας !!! :| :| :(

θελει ψαξιμο και αλλο μαστορα !!! :turbo: :turbo: :turbo: :turbo: :turbo:
Άβαταρ μέλους
Giannakis_Sindos    
0,4 Bar
0,4 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Μazda 6

Δημοσίευσηαπό Nicola την Κυρ Φεβ 20, 2011 15:48

Αμορτισερ εχεις αλλαξει.Το λεω γιατι μου ετυχε σε toyota starlet που ειχα οταν χρειαστηκε αλλαγη στο αμορτισερ και στο ψαλιδι μετα απο χτυπυμα
σε ρυθρο γεφυρας,τα μαστορια στα κεντρικα της toyota στην Αθηνα δεν κουμπωσαν σωστα το αμορτισερ(που εκανε αλλου πατουρα) .Ετσι μετα δεν ειχε επαναφορα του τιμονιου απο εκεινη την μερια και κολλουσε οταν το εκοβα τερμα.Να το ελεγξεις κι αυτο.
2_13

LILAC SILVER A.E.
φιλικά Νίκος
Άβαταρ μέλους
Nicola    
1,6 Bar
1,6 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 6 GH Sedan 1.8 Touring Clima - Atos 1.0

Δημοσίευσηαπό Βιτάλης αζωβίδης την Κυρ Φεβ 20, 2011 16:27

ευχαριστο για της απαντησεις .. το θεμα ειναι πος αυτο το προβλημα το ειδα μετα απο την δουλια που μου εκανε αυτο το μαστορι .............αποτι καταλαβα εκανε ευγραμηση λετε να εκανε κατι λαθος?
Βιτάλης αζωβίδης    
0,0 Bar
0,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 2

Επιστροφή στο Προβληματα-δυσλειτουργιες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες