[ +/- ] [ Τώρα είναι Κυρ Σεπ 20, 2026 14:46 ]

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της εβδομάδας

Re: Συνδεσεις ADSL

Δημοσίευσηαπό stelios.mazda3club την Τρί Οκτ 07, 2008 11:36

έχω στο σπίτι μου 1mb και στο σπίτι τις κοπελιάς 24mb,και τα δυο είναι altec όλα καλά κανένα πρόβλημα
mazda3 Hatchback Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
stelios.mazda3club    
1,9 Bar
1,9 Bar

Χώρα: Greece (gr)
Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: mazda 3 2004

Δημοσίευσηαπό RRT την Τρί Οκτ 07, 2008 12:10

Ta Altec ουσιαστικα ΟΤΕ δεν ειναι? Δεν εχω ακουσει να εχουνε δικο τους δυκτιο. Εαν κοιταξουμε ολη την Ελλαδα, σε λιγα σιμεια εχουνε Φορτνετ και Βιβοδι δικα τους δυκτια ...
Θελεις δεν θελεις, εξερτατε η γραμμη σε πολη μεγαλο ποσοστο απο τον ΟΤΕ, και ας εισαι αλλου. Φορτνετ στην Ροδο εχει χαλια υποστιριξει, και απο τοτε που εχουνε δικο τους δικτιο, χαλια, πολη θοριβο, διακοπες. Βιβοδι απο την πιο φτινη, εγινε η πιο ακριβη στην Ροδο. Ακομα μεσο ΟΤΕ. Χαλια τηλεφονικη υποστιριξη και σιννενοιση (πουλουσαμε Βιβοδι και τους καναμε τσαμπα τις δουλιες, πιστεψτε με, οπου και να εισαστε, ειναι μπακαλικο το μαγαζη ...).
Ο ΟΤΕ, απο το 2007, οσο και περιεργο να μου φανικε, στην Ροδο εχει βελτιοσει πολη την υποστιριξη του. Παιρνω τηλ, και επειδη σινιθος το κανω απο το speaker, μεχρη να σικοσω το ακουστικο, καποιος απανταει. Στο επιπεδο εδω, ειναι καλιτεροι απο Φορτνετ, οι αλλοι δεν εχουνε καν τεχνικη υποστιριξη στο νιση ... Φορτνετ δεν ξερουνε ενα καλοδειο να φταιξουνε σοστα, τι αλλα να λεμε (ειχα και πιο μεγαλη επαφη με τους τεχνικους τους, ειδικα καποιοι δεν ξερω πως τους κρατανε εκει ...).
Εδω ο μονος λογος να βαλεις κατι εκτος ΟΤΕ, ειναι να γλιτοσεις καποια λεφτα εαν παιρνεις πολλα τηλεφονα. Και παντα να περιμενεις, οτι πολη πιθανον να χασεις πιοτιτα, και ειδικα οταν εχεις βλαβη, αρχιζει το παιχνιδη, να πετανε την μπαλα ο ενας στον αλλον, δλδ ΟΤΕ -Βιβοδι, ΟΤΕ - HOL, OTE - Tellas και και και ... Μια επαγελματικη γραμμη, οποια ηταν πανο στον κομβο της Βιβοδι, ειχε προβλιμα, και ηταν καλοδειο αναμεσα Βιβοδι - ΟΤΕ. 5 μηνες περασαν, και δεν την φτιαξανε, ετση και δεν σιννενοιθικαν πιος να το κανει ...

Εγω σπιτη μου εχω 24ρα, οποια ακουμπονει αναλογα με τις ωρες απο 12 μεχρι 17, παντα σταθερη, κανενα προβλιμα ποτε ... και ας ειναι με τον ΟΤΕ. Οτι αφορα την ταχητιτα, με την 24ρα παιζει απλα ρολο η αποσταση απο τον κομβο. Τωρα περνανε και οπτικες ηνες, αρα φετος μαλλον, το πολη την ανοιξη του χρονου, θα γεμισουμε τις ταχιτιτες. Για ταχητιτες 100mbit οπος στην Γιαπονια δεν μας βλεπω στα νισια ποτε, επειδη ειναι ακριβο να περνας και αλλα καλοδεια στην θαλασσα :) Παντος το ADSL2+ το πειραμε επιτελους, και με τις οπτικες, θα μπορουν να δοσουνε και ADSL2+ M, με την διαφορα απο τωρα, το upload να ειναι 3 αντι για 1 mbit.
The Rx8 is like the prom queen. Sweet, sensual, and you love her.
The 350z is like the school slut. Low quality but you still ride her brains out.

Great Anti-"Save the nature and fight the ozone hole" Fan + "Empty the petrol reserves" Activist ;)
Άβαταρ μέλους
RRT    
1,6 Bar
1,6 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Ford Focus Titanium ==>> Mazda RX8 Cosmo

Δημοσίευσηαπό panosx την Τρί Οκτ 07, 2008 12:58

Εγω εχω HOL Double Play (ιδιοκτητο δικτυο της HOL)
ADSL 24 Mbps upload - 1 Mpbs Download
Τηλεφωνια > απεριοριστα αστικα, υπεραστικα, διεθνη και 1 ωρα κινητα
κοστος 40 ευρω/μηνα
wi-fi router και κανενα προβλημα εδω και 1 1/2 χρονο που το εχω... ;)
184HP, AMG 17', billstein B8, H&R, αυτοματο, comand 2.0 (Navi+T.V.+ipod), phone integration, folding mirrors, parktronic, leather+wood, ηλεκτρικα καθισματα, Xenon
Άβαταρ μέλους
panosx    
-0.8 Bar
-0.8 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mercedes clk 200 Kompressor Avantgarde Automatic

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Τρί Οκτ 07, 2008 17:28

εμενα η Vivodi μου εκανε αναβαθμιση στα 24 Mbps και παραμενω ευχαριστημενος χωρις τεχνικα η καποιου αλλου ειδους προβληματα :)

Η Τεχνική Υποστήριξη της HOL είναι απαράδεκτη και εντελώς ερασιτεχνική. Εκανα καταγγελίες στην ΕΕΤΤ, στον Συνηγορο του Πολίτη και στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή για λύση της σύμβασης με δική τους υπαιτιότητα και έκανα αιτηση στην Forthnet που απο τους εναλλακτικούς είναι ας πούμε η πιό αξιόπιστη. Επίσης εξετάζω την περίπτωση να στείλω εξώδικο στην HOL διεκδικώντας αποζημίωση για το διάστημα που δεν είχα τηλέφωνο γιατί τα έχω πάρει εντελώς στο κρανίο με δαύτους.

Μπαμπη μου,δυστυχως ολες οι ιδιωτικες εκει πασχουν περισσοτερο :( πραγματικα δηλ σε βγαζουν απο τα ρουχα σου με την αναμονη για την εξυπηρετηση σου και καποιες αλλες ελλειψεις...ομως,στην αρχη με την Vivodi καπως ετσι ημουν και εγω παιδια...δηλ τις πρωτες 5 φορες που χρειαστηκα την βοηθεια τους...μερικες ακομη παντως που χρειαστηκα εξυπηρετηθηκα σχεδον ταχιστα...εκτοτε κανενα απολυτως προβλημα,μην το ματιασω :lol: :lol:
http://www.mazdaclub.gr
Ηonda Type R fn2-Citroen Saxo VTS
ΟY ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Εικόνα
To be a Spartan ,you must live like a Spartan!
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Μοντέλο Αυτ.: Εx Mazda 6 MPS-Citroen Saxo VTS-Honda Type R FN2

Δημοσίευσηαπό RRT την Τρί Οκτ 07, 2008 19:29

Νασο, με απλα προβλιματα, η Βιβοδι ειναι οκ. Και μπορει και στο δυκτιο τους. Εδω που παιζει μεσο ΟΤΕ, ειναι χαλια. Κατ΄αρχην ολο πεταει την μπαλα στον ΟΤΕ. Π.χ. δεν σινδευετε, authentication error. Και πανε και μου λενε εμενα, που συνεργαζομασταν, να ελεξω το ρουτερ, εαν ειναι σοστα τα καλοδεια ... Ειναι για τα κλαματα οι τεχνικοι τους, δεν εχουνε ιδεα γενικα τι παιζει, εχει 2-3 παιδια που μαλλον τα φτιαχνουνε ολα. Μιλουσα απευτιας με τα αφεντικα της τεχνικης υποστειρηξης και εβγαζα ακρη ... Μια πελατισσα μας παντος ετση και ποτε δεν σινδεθικε, μετα απο 3 μηνες ... Η δικια μας γραμμη, πανο στον κομβο τους ποτε δεν φτιαχτικε. Και πανε να κανεις διακοπη ... μετα απο 6 μηνες ακομα πλιρονεις και σε γραφουν ... Μπουρδελο ειναι το μαγαζη, μακαρη ποτε να μην εχεις πιο σοβαρο προβλιμα, καικες ...
The Rx8 is like the prom queen. Sweet, sensual, and you love her.
The 350z is like the school slut. Low quality but you still ride her brains out.

Great Anti-"Save the nature and fight the ozone hole" Fan + "Empty the petrol reserves" Activist ;)
Άβαταρ μέλους
RRT    
1,6 Bar
1,6 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Ford Focus Titanium ==>> Mazda RX8 Cosmo

Δημοσίευσηαπό ΑΝΤΩΝΙΟΣ RX8 COSMO την Τετ Ιαν 28, 2009 10:12

Στο καινουργιο σπιτι μου ηθελα να βαλω Forthnet αλλα οπως παντα οι ιδιωτικες κατι θα κανουν και παντα στραβωνει η δουλεια στο τελος!
Ετσι connex μεσω ΟΤΕ με 4mbps και απεριοριστη τηλεφωνια!
Ευτυχως ειμαι κοντα στο dslam και παω σφαιρα χωρις κανενα κολλημα!
ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ Ο ΟΤΕ!
ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ!
Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ-ΑΝΔΡΩΝ ΓΑΡ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΙΟΣ RX8 COSMO    
0,6 Bar
0,6 Bar

Μοντέλο Αυτ.: MITSUBISHI PAJERO SPORT

Δημοσίευσηαπό bathan την Τετ Ιαν 28, 2009 10:37

Από τον περασμένο Οκτώβρη έχω Forthnet 2play (ADSL < 24 mbit, όλα τα τηλέφωνα απεριόριστα+διεθνή+1 ώρα κινητά)
Γενικά είμαι ευχαριστημένος αν εξαιρέσεις τα προβλήματα διασύνδεσης με το εξωτερικό που έχει τον τελευταίο καιρό (υψηλά pings) και τις χαμηλές ταχύτητες στο download σε ώρες αιχμής.
Ποτέ μην εφησυχάζεις, για όλα υπάρχει η 1η φορά !
bathan    
0,9 Bar
0,9 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Lexus LBX

Δημοσίευσηαπό dgiannitakis την Κυρ Μαρ 08, 2009 09:32

ΚΑΤΟΧΟΣ VIVODI ADSL MAXX10 8-)

ΑΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΟΤΕ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΑ... :roll:
Άβαταρ μέλους
dgiannitakis    
Overboost
Overboost

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 3 MPS

Δημοσίευσηαπό diMiPS την Κυρ Μαρ 08, 2009 17:06

dgiannitakis έγραψε:ΚΑΤΟΧΟΣ VIVODI ADSL MAXX10 8-)

που στον ΟΤΕ ; σε τι ειδικοτητα ; :ugeek:
...όλα είναι δρόμος...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
diMiPS    
2,0 Bar
2,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 3 MPS - TRUE RED

Δημοσίευσηαπό SPYROS901 την Κυρ Μαρ 08, 2009 17:17

dgiannitakis έγραψε:ΚΑΤΟΧΟΣ VIVODI ADSL MAXX10 8-)

Μια απο τα ιδια.. :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SPYROS901    
1,7 Bar
1,7 Bar

Μοντέλο Αυτ.: RX8

Δημοσίευσηαπό SPYROS901 την Κυρ Μαρ 08, 2009 17:19

Αλλα δεν δουλευω στον ΟΤΕ! Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SPYROS901    
1,7 Bar
1,7 Bar

Μοντέλο Αυτ.: RX8

Δημοσίευσηαπό dgiannitakis την Δευτ Μαρ 09, 2009 14:04

IT - BILLING DEPARTMENT
Άβαταρ μέλους
dgiannitakis    
Overboost
Overboost

Δημοσίευσηαπό dgiannitakis την Κυρ Μάιος 10, 2009 06:13

Ακόμα ταχύτερες και οικονομικότερες ευρυζωνικές συνδέσεις προσφέρει ο ΟΤΕ στο πλαίσιο της στρατηγικής του για τη διάδοση της ευρυζωνικότητας.

Με την αναβάθμιση των δύο ταχυτήτων ADSL, συγκεκριμένα από 1 και 4 Mbps σε 2 και 8 Mbps αντίστοιχα, ο ΟΤΕ στοχεύει στην ακόμα πιο ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών καταναλωτών και επιχειρήσεων. Οι νέες ταχύτητες διατίθενται χάρη στις συστηματικές επενδύσεις του ΟΤΕ για τη δημιουργία νέων ευρυζωνικών υποδομών, οι οποίες αναμένεται να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην διάδοση της ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα.

Ταυτόχρονα, ο ΟΤΕ ανακοινώνει και νέες μειώσεις στα μηνιαία τέλη ADSL για όλες τις ταχύτητες. Οι νέες τιμές θα ισχύσουν από τις 12 Μαΐου 2009 και αφορούν όλους, νέους και υφιστάμενους πελάτες, λιανικής και χονδρικής, οικιακούς και επιχειρησιακούς.

Οι νέες τιμές του conn-x, του no1 ADSL στην Ελλάδα, διαμορφώνονται ως εξής:

Ονομαστική ταχύτητα conn-x
Παλαιό Μηνιαίο Τέλος
Νέο Μηνιαίο τέλος
Μεταβολή

2 Μbps
€ 19,50
€ 16,50
-15,4%

8 Mbps
€ 26,90
€ 22,50
-16,4%

έως 24 Mbps
€ 29,90
€ 27,90
-6,7%

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19%.

Οι ταχύτητες 1 και 4 Mbps καταργούνται.

Οι παραπάνω αναβαθμίσεις, εκτός από ακόμη πιο γρήγορη μεταφορά δεδομένων, δίνουν επιπλέον τη δυνατότητα χρήσης προηγμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών που απαιτούν μεγαλύτερη χωρητικότητα δικτύου, όπως το conn-x TV που απαιτείται ταχύτητα τουλάχιστον 8 Mbps. Το conn-x TV είναι η πιο προηγμένη τεχνολογικά, μορφή μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος μέσω της απλής τηλεφωνικής πρίζας και της ευρυζωνικής σύνδεσης.
Άβαταρ μέλους
dgiannitakis    
Overboost
Overboost

Καρτοκινητά μόνο με ονοματεπώνυμο

Δημοσίευσηαπό dgiannitakis την Σάβ Μάιος 23, 2009 06:53

Τέλος από τον Ιούλιο για 13.500.000 ανώνυμα καρτοκινητά τηλέφωνα που υπάρχουν στη χώρα μας, καθώς η κυβέρνηση με διαδικασίες εξπρές προχωρά στην πλήρη αλλαγή του συστήματος της κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα του Σαββατοκύριακου.

Σκοπός είναι να περιοριστεί η μεγάλη εγκληματικότητα και να προστατευθούν οι πολίτες από εκβιασμούς, απειλές και κακόβουλες φάρσες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, με εντολή του πρωθυπουργού ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευρ. Στυλιανίδης πήγε στις Βρυξέλλες και μίλησε με τους αρμοδίους στην Κομισιόν, ενώ επικοινώνησε και με τους συναδέλφους του στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίοι και τον πληροφόρησαν για τον τρόπο που κινούνται οι ίδιοι για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Το νομοσχέδιο είναι έτοιμο και πρόκειται να έρθει στο Α΄ Θερινό Τμήμα της Βουλής αμέσως μετά τις εκλογές.

Στο εξής η κάρτα θα είναι μια και μοναδική και θα πωλείται μαζί με το κινητό μετά την επίδειξη ταυτότητας. Τα στοιχεία του προσώπου θα υπάρχουν στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και οι διωκτικές αρχές με εισαγγελική απόφαση θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να έχουν πρόσβαση σ΄ αυτά.

Μετά την ψήφιση του νόμου, θα υπάρξει ένα διάστημα προσαρμογής, ενώ οι συνδέσεις των ανώνυμων καρτοκινητών θα διακοπούν.

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι «υπάρχουν αντιρρήσεις για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, οι οποίες θα διατυπωθούν έντονα κατά τη συζήτηση στη Βουλή».

Για αλαλούμ στην αγορά προειδοποιούν οι εταιρείες. Οπως αναφέρεται, η κίνηση αυτή της κυβέρνησης θα προσκρούσει και στη μεγάλη αντίδραση των εταιρειών, καθώς είναι αναγκασμένες να αλλάξουν εντελώς τον τρόπο λειτουργίας του και να αναδιατάξουν τα δίκτυα πώλησης.
Άβαταρ μέλους
dgiannitakis    
Overboost
Overboost

Re: Καρτοκινητά μόνο με ονοματεπώνυμο

Δημοσίευσηαπό speeddriver την Σάβ Μάιος 23, 2009 09:52

Πολύ σωστό το μέτρο, ο νοικοκύρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.
http://www.youtube.com/watch?v=dO9gpW6M ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=suFPrRF5 ... re=related

Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια
Άβαταρ μέλους
speeddriver    
2,0 Bar
2,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 6 1.8 T/C sedan (MKIII)

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ADSL-Τηλεφωνια

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης