Ta Altec ουσιαστικα ΟΤΕ δεν ειναι? Δεν εχω ακουσει να εχουνε δικο τους δυκτιο. Εαν κοιταξουμε ολη την Ελλαδα, σε λιγα σιμεια εχουνε Φορτνετ και Βιβοδι δικα τους δυκτια ...
Θελεις δεν θελεις, εξερτατε η γραμμη σε πολη μεγαλο ποσοστο απο τον ΟΤΕ, και ας εισαι αλλου. Φορτνετ στην Ροδο εχει χαλια υποστιριξει, και απο τοτε που εχουνε δικο τους δικτιο, χαλια, πολη θοριβο, διακοπες. Βιβοδι απο την πιο φτινη, εγινε η πιο ακριβη στην Ροδο. Ακομα μεσο ΟΤΕ. Χαλια τηλεφονικη υποστιριξη και σιννενοιση (πουλουσαμε Βιβοδι και τους καναμε τσαμπα τις δουλιες, πιστεψτε με, οπου και να εισαστε, ειναι μπακαλικο το μαγαζη ...).
Ο ΟΤΕ, απο το 2007, οσο και περιεργο να μου φανικε, στην Ροδο εχει βελτιοσει πολη την υποστιριξη του. Παιρνω τηλ, και επειδη σινιθος το κανω απο το speaker, μεχρη να σικοσω το ακουστικο, καποιος απανταει. Στο επιπεδο εδω, ειναι καλιτεροι απο Φορτνετ, οι αλλοι δεν εχουνε καν τεχνικη υποστιριξη στο νιση ... Φορτνετ δεν ξερουνε ενα καλοδειο να φταιξουνε σοστα, τι αλλα να λεμε (ειχα και πιο μεγαλη επαφη με τους τεχνικους τους, ειδικα καποιοι δεν ξερω πως τους κρατανε εκει ...).
Εδω ο μονος λογος να βαλεις κατι εκτος ΟΤΕ, ειναι να γλιτοσεις καποια λεφτα εαν παιρνεις πολλα τηλεφονα. Και παντα να περιμενεις, οτι πολη πιθανον να χασεις πιοτιτα, και ειδικα οταν εχεις βλαβη, αρχιζει το παιχνιδη, να πετανε την μπαλα ο ενας στον αλλον, δλδ ΟΤΕ -Βιβοδι, ΟΤΕ - HOL, OTE - Tellas και και και ... Μια επαγελματικη γραμμη, οποια ηταν πανο στον κομβο της Βιβοδι, ειχε προβλιμα, και ηταν καλοδειο αναμεσα Βιβοδι - ΟΤΕ. 5 μηνες περασαν, και δεν την φτιαξανε, ετση και δεν σιννενοιθικαν πιος να το κανει ...
Εγω σπιτη μου εχω 24ρα, οποια ακουμπονει αναλογα με τις ωρες απο 12 μεχρι 17, παντα σταθερη, κανενα προβλιμα ποτε ... και ας ειναι με τον ΟΤΕ. Οτι αφορα την ταχητιτα, με την 24ρα παιζει απλα ρολο η αποσταση απο τον κομβο. Τωρα περνανε και οπτικες ηνες, αρα φετος μαλλον, το πολη την ανοιξη του χρονου, θα γεμισουμε τις ταχιτιτες. Για ταχητιτες 100mbit οπος στην Γιαπονια δεν μας βλεπω στα νισια ποτε, επειδη ειναι ακριβο να περνας και αλλα καλοδεια στην θαλασσα

Παντος το ADSL2+ το πειραμε επιτελους, και με τις οπτικες, θα μπορουν να δοσουνε και ADSL2+ M, με την διαφορα απο τωρα, το upload να ειναι 3 αντι για 1 mbit.