Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:φιλε μας Νικο,καλωσορισες στην οικογενεια μας και ευχομαι σε σενα και τους δικους σου,να εχετε Καλα Χριστουγεννα,με υγεια και αγαπη!![]()
![]()
![]()
![]()
τον Αγγελο γνωριζεις??![]()
πολλα χαιρετισματα να του δωσεις,αν και σκεπτομουν μαλιστα αυτες τις ημερες να τον παρω και τηλεφωνο!
![]()
σχετικα με το αυτοκινητο του Αγγελου μπορεις να δεις και εδω καποια πραγματα:![]()
viewtopic.php?f=38&t=6978
![]()
σχετικα τωρα με τις αποριες σου,αποψεις σου μπορεις να παρατηρησεις και να σχχολιασεις οτι θελεις στις ενοτητες των 2,3 Τ και στου MPS 6 ειδκοτερα!![]()
απο εκει και περα οτι βοηθεια χρειαστεις εδω ειμαστε!
εχεις βρει καταρχην 6αρι που να πωλειται?αν εχεις βρει σιγουρα ειναι δικος μας φιλος και μελος!![]()
οπως εχουν γινει τα πραγματα ,ειναι ευκαιρια τωρα να αγορασεις αν εχεις το κεφαλαιο ενα τετοιο αυτοκινητο!![]()
στα Skoda club με τι ονομα γραφεις?εχουμε και εδω σκοντακηδες φιλους να ξερεις,οπως τον Captain,Octavianos ,1.8T Rider κτλ!![]()
![]()
![]()
φιλε Νικο,ευχομαι να αποκτησεις οτι επιθυμεις και να πραγματοποιησεις τα ονειρα σου!οσον αφορα στο αυτοκινητο,ελπιζουμε να βοηθησουμε και εμεις!
να εισαι καλα και παλι...καλες γιορτες!!!!![]()

οποτε μια σκεψη ειναι κατι μεχρι 2500 κυβικα και τουρμπο για να εχω την δυναμη που θελω
Ιαπωνας γαρ και μολις με το καλο μπεις στην οικογενεια των Mazda Κια επισημα,θα καταλαβεις γιατι μιλαμε για την περιφημη Ιαπωνικη αξιοπιστια!καποτε αναρωτιομουν και εγω,αλλα τωρα εχω καταλαβει πληρως!

να μου περασει λιγο και μετα βλεπουμε.
που ειναι αληθεια πως μου εχει λειψει,θα μπορω να βαζω και την οικογενεια μεσα,θα εχει η μικρη την ασφαλεια που θελω,θα μπορω να κανω και τις "βελτιωσεις" μου χωρις να φωναζει η γυναικα(mazda θα λεει ειναι τι μπορει να του κανει,και που να΄ξερε).

Επιστροφή στο Νέα Μέλη-(Ελλάδα-Κύπρος)
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες