[ +/- ] [ Τώρα είναι Δευτ Ιούλ 27, 2026 10:00 ]

Xedos 9,Eunos 800,Millenia

Re: Xedos 9

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Κυρ Αύγ 12, 2012 13:53

ηδη γνωριζεις οτι το νεο 3 MPS θα βγει το 2014???? toot :twisted:

Ακη,για μενα αν θελις την xedara, go ahead!!!αμαξαρα ακομη και τωρα!!το εσωτερικο ιδιως ειναι αλλου!! :bow: θα γινεις ο δυτερος κατοχος 9ριου και μαλιστα απο Ελλαδα αυτη την φορα σαν μελος μας κιολας!ειμαι βεβαιος οτι θα το ευχαριστηθεις!! :bow: :mazda:
http://www.mazdaclub.gr
Ηonda Type R fn2-Citroen Saxo VTS
ΟY ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Εικόνα
To be a Spartan ,you must live like a Spartan!
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Χώρα: Greece (gr)
Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: Εx Mazda 6 MPS-Citroen Saxo VTS-Honda Type R FN2

Δημοσίευσηαπό Σίμος την Τετ Αύγ 15, 2012 09:20

mazda για νέους .......... κάθε ηλικίας!!!
Άβαταρ μέλους
Σίμος    
-0.6 Bar
-0.6 Bar

Μοντέλο Αυτ.: ΜΧ5

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Τετ Αύγ 15, 2012 09:41

πω πω τι βρηκατε κυριε Σιμο :bow:
Ακη,εισαι και τυχερος,ο ανθρωπος ζει στην Γερμανια!!βρες τον και πες του να ερθει καισ την παρεα μας να μας πει περισσοτερα για το φοβερο αυτο αυτοκινητο!!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Δημοσίευσηαπό SaBTaS την Τρί Αύγ 21, 2012 13:00

2.000 cc 140 hp (104 kW) V6 το μονο που ερχοτανε ελλαδα
2.500 cc 170 hp (127 kW) V6 δεν το ειδαμε ποτε εμεις αυτο το μοτερ......οπως και το επομενο....
2.300 cc 210 hp (157 kW) Miller cycle(ενα ειδος κομπρεσορα) V6 και αυτο , λεγετε οτι ηταν το πιο εξελιγμενο τεχνολογικα εμβολοφορο μοτερ της Mazda μεχρι τοτε....για πολλους ακομα και σημερα

με αυτα τα μοτερ εβγαινε το 9 αρι....και έσπερνε τον φόβο και τον τρόμο... ειδικά με τα δυο μοτέρ που δεν ήρθαν Ελλάδα....

Αυτη την αγγελια την εχω δει και εγω......ο τυπος προσπαθει να πουλησει σχεδον για 5000 στην Ελλαδα ενα αμαξι που στην γερμανια εχει απο 1500-3500 χιλιαδες σην καλυτερη....απλα απαράδεκτος......το μονο που τον δικαιολογώ ειναι οτι ειναι 2003 και αρα απο τα τελευταια που κυκλοφορισαν....ασε που υποψιαζομαι οτι το αμαξι δεν εχει περασει καν τελωνειο αρα μιλαμε και για εξτρα εξοδα.....

γενικα το 9 αρι ειναι λιμουζινα.......το εχω ξαναπει οτι ηταν πολυ μποροστα απο την εποχη και αυτο.....ειδικοτερα θα πω μια ιστορία για την αδερφη του αντιπρόσωπου της Μazda στο Βολο......ειχε το 9αρι απο το 1994.....to 2003 πριν γινει 10 ετων το αμαξι το εδωσε γιατι ηθελε να παρει την Jaguar S-Type.....στο δίμηνο επανω εψανχε τον τυπο που του ειχε πουλησει το 9αρι και του το ζητούσε πισω......τελικα εμεινε με την Jag αλλα 2 χρονια οποτε και την εδωσε για να παρει τζιπ....την ιστορία την ξερω διοτι το συγκεκριμένο 9 αρι το παζαρευε ο πατέρας μου... αλλα τελικά πήραμε 2ο Xedos 6....
Next To Sex I Love My XEDOS Best..
Άβαταρ μέλους
SaBTaS    
0,6 Bar
0,6 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Xedos 6!!!

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Τρί Αύγ 21, 2012 13:37

γεια σου Τασουλη!! toot φιλε,για να λες οτι απο Jaguar ζητουσε το 9αρι του πισω...οκ... :bow: :mazda: μα και τελικα οι πιο απλες Jaguar δεν ειναι τιποτα παιδια!τι εχω οδηγησει και καμμια εντυπωση δεν μου εκαναν,αφηστε που ηταν εντελως πλαδαρες στο κρατημα!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Δημοσίευσηαπό SaBTaS την Τετ Αύγ 22, 2012 09:59

Ε βρε με αυτο το Τασουλι.....ολακερος μαντραχαλος....

σιγα τα αμαξια οι Jaguar....ειδιακα αυτες οι S.......μοναχα οι δυθεσιες xk xj κτλ πρεπει να αξιζουν....αλλα τις βλεπεις και σπανια....

Εγω με την Xedara σε κοντρα σε βουνο ειχα μια jaguar S κολλημένη απο πισω μου και δεν μπορουσε να περασει...μετα τον άφησα να με περάσει για τον κυνηγάω εγώ....δεν μπορουσε να ανοιξει με τπτ την αποσταση....φυσικά ομως και εγω δεν είχα για να τον περάσω αλλα ο τυπος τα ειχε δει ολα......το μονο που τον παραδέχομαι ειναι οτι ειναι εντυπωσιακές οταν πετάνε το τοσο ομορφο κ@@@ρακι τους....στο τέλος τον βρήκα σε ενα χωριο και με αγριοκοιτούσε....μαλλον και αυτος ειχε πουλήσει το Xedos του......χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
SaBTaS    
0,6 Bar
0,6 Bar

Δημοσίευσηαπό basilis1966 την Τετ Αύγ 22, 2012 10:47

SaBTaS έγραψε:Ε βρε με αυτο το Τασουλι.....ολακερος μαντραχαλος....

σιγα τα αμαξια οι Jaguar....ειδιακα αυτες οι S.......μοναχα οι δυθεσιες xk xj κτλ πρεπει να αξιζουν....αλλα τις βλεπεις και σπανια....

Εγω με την Xedara σε κοντρα σε βουνο ειχα μια jaguar S κολλημένη απο πισω μου και δεν μπορουσε να περασει...μετα τον άφησα να με περάσει για τον κυνηγάω εγώ....δεν μπορουσε να ανοιξει με τπτ την αποσταση....φυσικά ομως και εγω δεν είχα για να τον περάσω αλλα ο τυπος τα ειχε δει ολα......το μονο που τον παραδέχομαι ειναι οτι ειναι εντυπωσιακές οταν πετάνε το τοσο ομορφο κ@@@ρακι τους....στο τέλος τον βρήκα σε ενα χωριο και με αγριοκοιτούσε....μαλλον και αυτος ειχε πουλήσει το Xedos του......χαχαχαχα

Γιά σου ωρέ Τάσο pontium pontium με την :mazda: Xedara loveshower loveshower σου
ΜΑΥΡΟΙ ΑΕ
Άβαταρ μέλους
basilis1966    
1,3 Bar
1,3 Bar

Μοντέλο Αυτ.: ΜΑΖDA CX7 GT BLACK

Δημοσίευσηαπό Axellaspeed την Κυρ Αύγ 26, 2012 12:15

SaBTaS έγραψε:2.000 cc 140 hp (104 kW) V6 το μονο που ερχοτανε ελλαδα
2.500 cc 170 hp (127 kW) V6 δεν το ειδαμε ποτε εμεις αυτο το μοτερ......οπως και το επομενο....
2.300 cc 210 hp (157 kW) Miller cycle(ενα ειδος κομπρεσορα) V6 και αυτο , λεγετε οτι ηταν το πιο εξελιγμενο τεχνολογικα εμβολοφορο μοτερ της Mazda μεχρι τοτε....για πολλους ακομα και σημερα

με αυτα τα μοτερ εβγαινε το 9 αρι....και έσπερνε τον φόβο και τον τρόμο... ειδικά με τα δυο μοτέρ που δεν ήρθαν Ελλάδα....

Αυτη την αγγελια την εχω δει και εγω......ο τυπος προσπαθει να πουλησει σχεδον για 5000 στην Ελλαδα ενα αμαξι που στην γερμανια εχει απο 1500-3500 χιλιαδες σην καλυτερη....απλα απαράδεκτος......το μονο που τον δικαιολογώ ειναι οτι ειναι 2003 και αρα απο τα τελευταια που κυκλοφορισαν....ασε που υποψιαζομαι οτι το αμαξι δεν εχει περασει καν τελωνειο αρα μιλαμε και για εξτρα εξοδα.....

γενικα το 9 αρι ειναι λιμουζινα.......το εχω ξαναπει οτι ηταν πολυ μποροστα απο την εποχη και αυτο.....ειδικοτερα θα πω μια ιστορία για την αδερφη του αντιπρόσωπου της Μazda στο Βολο......ειχε το 9αρι απο το 1994.....to 2003 πριν γινει 10 ετων το αμαξι το εδωσε γιατι ηθελε να παρει την Jaguar S-Type.....στο δίμηνο επανω εψανχε τον τυπο που του ειχε πουλησει το 9αρι και του το ζητούσε πισω......τελικα εμεινε με την Jag αλλα 2 χρονια οποτε και την εδωσε για να παρει τζιπ....την ιστορία την ξερω διοτι το συγκεκριμένο 9 αρι το παζαρευε ο πατέρας μου... αλλα τελικά πήραμε 2ο Xedos 6....

γιασου Τάσο!

Ναι, ακριβό έτσι είναι. Έχει λίγα χιλιόμετρα αλλα πάλι εδώ στην γερμαναια τα βρίσκεις πωλεί πιο φτηνά.
Για να δούμε άμα πάνε όλα καλά τον Μάρτη 2014 θα έχω ένα Xedos 9 στο γκαράζ μου...! :D
Άβαταρ μέλους
Axellaspeed    
0,3 Bar
0,3 Bar

Χώρα: Japan (jp)
Μοντέλο Αυτ.: προς το παρόν τα ποδαράκια μου! :-)

Δημοσίευσηαπό SaBTaS την Δευτ Αύγ 27, 2012 09:02

Φιλε το αμαξι ειναι απλα κελεπουρι(δεν ξερω αν υπαρχει αλλη λεξη να περιγραψω το ποσο ευκαιρια ειναι) με αυτα τα λεφτα που τα δινουν τωρα....
σκεψου οι στην ελλαδα το 2000cc ειχε 13 εκατομμυριάκια...περιπου 35.000 ευρω....εκει δεν ξερω ποσο ειχε αλλα σιγουρα κατι λιγοτερο μιας και δεν εχουν τοσο τρελες φορολογιες στα καινουρια οπως εδω...

Εγω παντως εκανα μια ερευνα σχετικα με το αμαξι και αν μπορουσα θα έβρισκα αυτό με το 2,3 που έχει και κομπρεσορα.....αλλα απο οτι καταλαβα στην ευρωπη ηρθε μονο στην αγγλια.....οπότε μόνο δεξιοτιμονο....αλλα δεν βαριεσαι......και το 2.500 καλο ειναι...

Μαρτη του 2014????? η 2013 ηθελες να πεις???
Άβαταρ μέλους
SaBTaS    
0,6 Bar
0,6 Bar

Δημοσίευσηαπό Axellaspeed την Τρί Αύγ 28, 2012 17:17

SaBTaS έγραψε:Μαρτη του 2014????? η 2013 ηθελες να πεις???

...ε ναι λάθος έγραψα, αρχές του 2013 εννοούσα!

Ναι το βρίσκεις με 2500-2300 και με λίγο παζάρια στο δίνουνε με δυο χιλιάδες!
Τον φεβρουάριο (δυστυχώς η ευτυχώς :cry: :| ) πρέπει να πουλήσω το mps 3 μου και ύστερα θέλω κανένα μέχρι περίπου 2000 euro. Κει εγώ ο ίδιος δεν ήξερα που υπήρχε ένα xedos 9, τα έβλεπα στους δρόμους έξω παλιά αλλα από μακριά νόμιζα είναι τα xedos 6 ligmel hmmmmmm scared4 !
Άβαταρ μέλους
Axellaspeed    
0,3 Bar
0,3 Bar

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Τετ Αύγ 29, 2012 11:42

Τασ...ουλη 146fs96171 απο μιρο παιδι σε ξερω,οποτε καταλαβαινεις,σε βλεπουμε ακομ η οπως τοτε...αλλα φου το θελεις...Τασαρεεεεεεεεεεεεεεε :lol: :lol:

Ακη,για μενα προχωρα το διοτι το αμαξι αξιζει πολλα ακομη και τωρα,αλλιως αναμενεις το νεο 6αρι ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Δημοσίευσηαπό SaBTaS την Τετ Αύγ 29, 2012 16:43

αρε Νασο!!!!χαχαχα

Ακη το αμαξι αυτο ειναι ερωτας και δεδομενων των χρηματων που θα δωσεις σε αναλογία με την πολυτέλεια που θα παρεις δύσκολα 8α πας σε καινουριο αμαξι στην ιδια κατηγορια....

Αυτο μου συμβαίνει εμενα με το Xedos .....απλα δεν βρίσκω λογο να το δωσω....κανενα καινουριο δεν με ικανοποιεί τόσο πολύ περισσότερο που να σκεφτώ σοβαρα να δωσω λεφτα για καινουριο και να σκοτωσω το Xedos μου για ψιχουλακια....
Φαντασου λοιπον το 9αρι που ειναι ακομα πιο ολοκληρωμενο σε θεμα ασφαλειας+πολυτέλειας(γιατι σε ολα τα αλλα ειναι ιδιο με το xedos 6).....
Άβαταρ μέλους
SaBTaS    
0,6 Bar
0,6 Bar

Δημοσίευσηαπό Axellaspeed την Τετ Αύγ 29, 2012 19:18

...χρειάζομαι για κάνα 2 χρονάκια κάτι αξιόπιστο κάτι φτηνό και καλο να μην μου βγάζει προβλήματα και ξέρω βεβαια τι πρέπει να διαλέξω, κάτι "MADE IN JAPAN"! Από εμφάνιση πάντα μου αρεζαν τα ιαπωνέζικα. Έψαξα κάμποσο,σκέφτομαι το Mazda Xedos 9 2.5 η το Mitsubishi Galant 2.5.
Πάντως τον Φεβρουάριο τελειώνει το συμβόλαιο με την Τράπεζα που αγόρασα το mps 3 και μετά θα πρέπει να διαλέξω ένα από αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
Axellaspeed    
0,3 Bar
0,3 Bar

Δημοσίευσηαπό Axellaspeed την Σάβ Οκτ 06, 2012 19:35

Κάτι ευκαιρίες που βρήκα σήμερα,όπως το θέλω σε μπλε χρώμα και με 2.5 167 άλογα, λίγα χιλιόμετρα και ΟΧΙ αυτόματο. Αυτό θα ήτανε τέλειο, αλλα πρέπει να περιμένω λίγους μήνες ακόμα ligmel ligmel loveshower ligmel loveshower ligmel loveshower ! Το ένα έχει μια γρατζουνιά στην πόρτα αλλα με λίγα λεφτά φτιάχνεται.

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/ma ... age=200000

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/ma ... age=200000
Άβαταρ μέλους
Axellaspeed    
0,3 Bar
0,3 Bar

Δημοσίευσηαπό GiannhsAtenza την Σάβ Οκτ 06, 2012 20:19

xedares!!!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
You know , who you choose to be around you , lets you know who you are.....
Άβαταρ μέλους
GiannhsAtenza    
1,9 Bar
1,9 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 6 Mk3 TC SAP

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικά περι Xedos

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες