Τα πρωτο βιντεακι που χει βαλει ο Νασος στο πρωτο του ποστ, ειναι το αμαξι ενος φιλου ονοματι Κωστας(Mavros Piravlos για τα παιδια του Rx8club) Το αμαξι του φοραει ακριβος το ιδιο κιτακι που φοραγε και το δικο μου....μονο ΠΟΥ πηραξανε και το μοτερ με ενα ΜΙΚΡΟ porting(και οτι αλλο εχω ξεχασει)εκανε την τεραστια διαφορα στη ροπη...μολις βγηκε απο το συνεργειο ειχα την τιμη να το οδηγησω και πραγματικα ΤΡΕΛΟ τραβηγμα!!!
Το παιδι ομως που το οδηγαει μεσα στο καρτοδρομιο πραγματικα το παει οπως θα πρεπε...πολυ ΤΙΜΟΝΙ το παλικαρι..!!!!
εκτος του οτι το ΡΧ με το εκπληκτικο στησιμο του και την απιστευτη αναλογια κατανομης βαρους ,που μονο σε εξωτικα supercars συνανταμε,ειναι απο μονο του ιδανικο για τετοιο στροφιλικι,αν μη τι αλλο ο Σταθης το περναει σε αλλο επιπεδο,οπου εκει φαινονται πραγματικα ολες οι αρετες αυτου του αυτοκινητου !!
Ντινακο(snake) καπου πρεπει να με πας εσυ νομιζω και το εχεις ξεχασει παλιοπαιδο! Εκει στο δικο σου ιδιωτικο καρτοδρομιο! Αντε να τραβηξω κανενα βιντεο και εγω!
Ολες οι κ@υλες πληρωνονται λεει ενας φιλος μου οσο μεγαλητερη...τοσο πιο ακριβη... Αρα γιατι να μην τα σκας στο rx8 ετσι και αλλιως δεν στα παιρνει απο πουθενα αλλου..... για παραδειγμα ο κουμπαρος μου εχει ενα bmw turbo με 507ΗΡ μοτερ και 430ΗΡ ροδα.......... εκει να δειτε καταναλωση...αλλα ειπαμε η κ@υλα...................................
Στο Καρφουρ Μακεδονια ειναι αυτο...Αλλα βαλλανε τωρα παντου σαμαρακια....Ενα παρομοιο μερος ειναι στο ΙΚΕΑ και εκει γινονται τωρα οι κοντρες και τα παντιλικια αλλα πολυ αστυνομια παιζει.......
Καλα, δεν εχει κανεις εδω πεθερο General οπος ο τιπας στο Ταχι 1,2,3,4 .... Θα βαλει 4-5 τανκς γιρο γιρο να μην περνανε κατι βλακες να εμποδιζουνε το δριφτ ...
Βρε Νασο, επειδη ο δικος σου πεθερος ειναι γαματος, μιπως εχει και μεσο στο στρατο, π.χ. ηταν General και μπορει να στειλει 5-6 τανκς, ας μην ειναι καινουργια, επειδη απλα θα μπλοκαρουν τους δρομους για τους χαζους που θελουνε να εμποδιζουν μονο ... ????? Τον εχω ικανο για ολα εγω τον Κ. Μακη μας !!!!