[ +/- ] [ Τώρα είναι Πέμ Απρ 30, 2026 07:37 ]

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ?

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ?

Δημοσίευσηαπό greekman την Παρ Ιουν 28, 2013 06:30

Καλημέρα σε όλους

Για όσους χρησιμοποιούν ιδιωτική εταιρία σταθερης τηλεφωνίας & internet είστε ευχαριστημένοι από την εταιρία σας?
greekman    
-0,3 Bar
-0,3 Bar

Γένος: Δεν έχει ορισθεί
Μοντέλο Αυτ.: Mazda RX8

Re: ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ?

Δημοσίευσηαπό plakos την Παρ Ιουν 28, 2013 13:15

Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εχω forthnet με 24 mbps ιντερνετ που δεν εχω πιασει ποτε βεβαια αλλα κανα 15αρι το χω για πλακα. Απεριοριστα σταθερα κ υπεραστικα κ μια ωρα σε κινιτα με κοστος 24.90€. Απο τεχνικης υποστηριξης ειμαι σε πολυ κατασταση κ οσο αφορα το θεμα του ιντερνετ λιγες στιγμες θυμαμαι το σπιτι χωρις ιντερνετ.
Εδω κ τοσες χιλιαδες χρονια...
Άβαταρ μέλους
plakos    
0,3 Bar
0,3 Bar

Χώρα: Greece (gr)
Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: Mazda 6

Δημοσίευσηαπό slioumis την Παρ Ιουν 28, 2013 14:47

εγω εχω Nova christmas, εχει 24αρι ιντερνετ και πιανω 22, εχει απεριοριστα σταθερα ελλαδος και ενα πακετο καναλιων της Νοva!
υπερευχαριστημενος με κανενα προβλημα μεχρι στιγμης. 25 ευρω το μηνα.

νωριτερα ειχαμε cyta αλλα δεν ηταν και πολυ αξιοπιστη!
Δέκα ζευγάρια λάστιχα αλλάζω κάθε χρόνο,
γιατί γυρνώ τη Νάουσα με μπάντες μόνο!!!
Άβαταρ μέλους
slioumis    
0,6 Bar
0,6 Bar

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 6 MK2 fl

Δημοσίευσηαπό Stav την Παρ Ιουν 28, 2013 18:02

ΗΟL και Vodafone εδω....
Πριν 3-4 μηνες, κ μετα απο αιτημα φορητοτητας σε αλλη εταιρεια μου εκαναν πολυ καλη προσφορα....Vodafone60 απο 60 ευρω στα 27 και ΗΟL double play απο 32 στα 15 ευρω..
Συνολο δλδ 42 ευρω και εχω στο κινητο 1500 λεπτα αστικα-υπεραστικα κ κινητα Voda, 1500 μυνηματα Voda, 280 λεπτα σε 3ους, 150 μυνηματα σε 3ους, και 1,5GΒ internet...στο σπιτι τα κλασσικα... απεριοριστα αστικα-υπεραστικα και 24αρι νετ (μεχρι 12 εχω πιασει)...ποτε δεν ειχα κολλημα κ ποτε διακοπη ειτε σε τηλ. ειτε σε νετ στο (συνολικα) 1,5+ χρονο που το εχω...
Albert Einstein — 'Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.'
Stav    
0,7 Bar
0,7 Bar

Μοντέλο Αυτ.: M6 MK3 TC

Δημοσίευσηαπό georgemagnis την Σάβ Ιουν 29, 2013 06:39

παιδιά μια παρατήρηση, πως αφού όλοι πληρώνετε για ταχύτητες που ποτέ δε πιάνετε είστε όλοι ευχαριστημένοι?? δηλαδή έχω ένα αμάξι που το πληρώνω για να τρέχει με 200 πιάνει με το ζόρι 140 και είμαι ευχαριστημένος, απλή απορία είναι. Όσο για την ποιότητα επικοινωνίας έχω μιλήσει και με φόρθνετ και με γουίντ και με χόλ σταθερά τηλέφωνα, δεν είναι και τόσο τέλεια. Αρκετές φορές τους άκουγα ή με ακούγαν από το υπερπέραν αν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Προσωπικά είμαι με οτενάκο στα χάλια 2 μεγκα με αστικά υπεραστικά και μισή ώρα προς κινητά με κάνα 50ρικο το δίμηνο αλλά δεν τολμώ να αλλάξω πάροχο. bad_boys
Άβαταρ μέλους
georgemagnis    
1,9 Bar
1,9 Bar

Χώρα: Japan (jp)
Μοντέλο Αυτ.: mazda xedos 1600

Δημοσίευσηαπό slioumis την Σάβ Ιουν 29, 2013 07:23

γιωργο βαλε forthnet! σαν ποιοτητα ηχου ειναι το ιδιο καλη με τον οτε και σου παρεχει ιντερνετ πανω απο 16αρι, αναλογα και την περιοχη που μενεις βεβαια.
Άβαταρ μέλους
slioumis    
0,6 Bar
0,6 Bar

Δημοσίευσηαπό whitemps την Σάβ Ιουν 29, 2013 07:56

Επειδή κι εγώ ψάχνομαι έχει παίξει κανένας με CYTA? Έχει πολύ καλές τιμές και με VDSL (ταχύτητες άνω των 24 mbps)
Εικόνα
ZOOM - ZOOM!
Άβαταρ μέλους
whitemps    
1,6 Bar
1,6 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Πρώην κάτοχος MPS 3

Δημοσίευσηαπό pankrok την Σάβ Ιουν 29, 2013 08:47

ειχα on και πληρωνα 37 το μηνα . κλειδωνα 19
πηγα στην hol για 24 το μηνα και κλειδωνω 17 .
οι τιμες εινια για απεριοριστα ελλαδα σταθερα ενω η hol προσεφερε και 90 λεπτα κινητα το μηνα για ενα χρονο.
τηλεφωνο φαξ και συναγερμος δουλευουν και στους δυο.

GTX2867r / forged / ported / sleeved και βλεπουμε...

Ώπα λάθος. Δις λαστ γιαρ. Τώρα όλα μανουλα!
Άβαταρ μέλους
pankrok    
1,9 Bar
1,9 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda CX7 '08/ Honda HRV '99 / Vitara 1.4 '19

Δημοσίευσηαπό slioumis την Σάβ Ιουν 29, 2013 11:31

αρκετα καλη η cyta ομως η forthnet με τα ιδια λευτα σου δινει περισσοτερα!
Άβαταρ μέλους
slioumis    
0,6 Bar
0,6 Bar

Δημοσίευσηαπό Dodos την Σάβ Ιουν 29, 2013 20:50

georgemagnis έγραψε:παιδιά μια παρατήρηση, πως αφού όλοι πληρώνετε για ταχύτητες που ποτέ δε πιάνετε είστε όλοι ευχαριστημένοι?? δηλαδή έχω ένα αμάξι που το πληρώνω για να τρέχει με 200 πιάνει με το ζόρι 140 και είμαι ευχαριστημένος

Όπως ένα αυτοκίνητο δεν μπορεί να πιάσει την τελική ταχύτητα σε όλους τους δρόμους (άλλη ποιότητα η πίστα, η εθνική, το οδικό δίκτυο στην πόλη μας, ο χωματόδρομος ) και σε όλες τις συνθήκες ( ζέστη κρύο βροχή ομίχλη χιόνι), έτσι και το ίντερνετ δεν μπορεί να πιάσει την μέγιστη ταχύτητα γιατί η ποιότητα του χαλκού ( στο παραλληλίζω με την ποιότητα των δρόμων) από το Α/Κ (αστικό κέντρο) μέχρι το ΚΑΦΑΟ και μέχρι το σπίτι μας,δεν είναι ίδια σε όλους. Όπως επίσης και οι συνθήκες.. (ενδοχωρητικότητες,απώλειες, παράσιτα, θόρυβος, φερέσυχνα κλπ κλπ)

Επομένως όσο πιο κοντά στην ονομαστική ταχύτητα, κλειδώνεις, το θεωρείς "καλή σύνδεση" και είσαι ευχαριστημένος.
Για μένα το ζητούμενο είναι η σταθερότητα και όχι η ταχύτητα.. Προτιμώ να παίζω στα 13-14Mbps σταθερά,παρά να παίζω στα 19-20 με συχνές αποσυνδέσεις.
Εικόνα
HKS short ram intake CP-E turbo inlet pipe Turbosmart dual port bov
Άβαταρ μέλους
Dodos    
2,0 Bar
2,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 6 MPS

Δημοσίευσηαπό georgemagnis την Κυρ Ιουν 30, 2013 05:56

yiiiio
σωστή παρατήρηση, σωστός, έχεις δίκιο. η μόνη μου ένσταση είναι όχι στο ίντερνετ αλλά στη φωνή, πολλές φορές όταν παίρνω σε φόρθνετ κτλ κτλ ο ήχος είναι από το υπερπέραν ή καλεί σε μένα κανονικά και δεν χτυπάει στον άλλον ή δεν ακούγεται καθόλου αλλά πάλι μικρό το κακό΄, ξαναπαίρνεις τηλ . και τέλος
Άβαταρ μέλους
georgemagnis    
1,9 Bar
1,9 Bar

Χώρα: Japan (jp)
Μοντέλο Αυτ.: mazda xedos 1600

Δημοσίευσηαπό plakos την Κυρ Ιουν 30, 2013 09:55

Να διευκρινησω κατι λιγο για οσους δεν τον ξερουν. Τα 24 mbps για να τα πιασει καποιος πρεπει να ειναι σε μικροτερη αποσταση απο 500 μετρα ΚΑΛΩΔΙΟ απο το κεντρο της εταιρειας. Αυτο πρακτικα σημαινει πως ναι μεν καποιος μπορει να εχει το κεντρο απεναντι απο το σπιτι του αλλα το καλωδιο δεν ερχεται απευθειας σε μας. Εχει ανεβασματα, κατεβασματα, γωνιες, εχει απωλεια απο την παλιοτητα του καλωδιου γιατι κακα τα ψεματα ολες οι εταιρειες δεν μπορουν να σκαψουν ολη την ελλδα απο την αρχη κ ετσι χρησιμοποιουν τις "υπερσυχρονες" παροχες του οτε. Οταν εννοουμε ευχαριστημενος εννοουμε οτι μου δινει μια εταιρεια 24 κ πιανω 20 ειμαι ευχαριστημενος με απο μια αλλη που μου δινει 24 κ πιανω 15.
Εδω κ τοσες χιλιαδες χρονια...
Άβαταρ μέλους
plakos    
0,3 Bar
0,3 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 6

Δημοσίευσηαπό Dodos την Κυρ Ιουν 30, 2013 10:16

Αυτό το πρόβλημα με τον ήχο τον αντιμετώπισα όταν πρωτοέβαλα την σύνδεση στην HOL το 2005. VOIP σύστημα και είχε κάποια θέματα στην αρχή. Με τον καιρό όμως διορθώθηκε η ποιότητα ομιλίας και πλέον είναι άψογη.

Είμαι μέχρι και σήμερα, με το συμβόλαιο του 2005 στο οποίο έχω 24άρι (ονομαστικό, 14αρι πραγματικό) ίντερνετ, δωρεάν κλήσεις σε όλο το σταθερό δίκτυο και δυο τηλεφωνικές γραμμές με κόστος 34€ το μήνα. Εκείνη την περίοδο, ούτε πακέτα με δωρεάν κινητά υπήρχαν, ούτε διεθνή, ούτε ip-tv. Θα μπορούσα να αλλάξω όποτε θέλω, αλλά έχω βολευτεί πάρα πολύ τις δύο τηλεφωνικές γραμμές και τη λειτουργία του μόντεμ που έχει πολλά εργαλεία για τα τηλέφωνα.
Από προβλήματα όλα αυτά τα χρόνια, είχα ένα καμένο τροφοδοτικό στο μόντεμ πέρσι το Πάσχα και ένα 4ήμερο χαμηλής ταχύτητας λόγω βλάβης στις υποδομές τους.
Μοναδικό μειονέκτημα στο VOIP είναι ότι, το τηλέφωνο παίζει αποκλειστικά μέσα από το μόντεμ. Με διακοπή ρεύματος δεν έχεις τηλέφωνο και φυσικά δεν μπορείς να βάλεις άλλο μόντεμ της αρεσκείας σου. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις αποκλειστικά αυτό που σου παρέχουν.

Περιμένω πως και πως την διαθεσιμότητα VDSL της HOL στην περιοχή μου, για να αναβαθμιστώ σε ταχύτητα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dodos    
2,0 Bar
2,0 Bar

Δημοσίευσηαπό greekman την Κυρ Ιουν 30, 2013 15:38

εχω ακουσει οτι η forthnet εχει ιδιοκτητο δικτυο ισχυει?
greekman    
-0,3 Bar
-0,3 Bar

Γένος: Δεν έχει ορισθεί
Μοντέλο Αυτ.: Mazda RX8

Δημοσίευσηαπό Dodos την Κυρ Ιουν 30, 2013 17:32

Όλοι αναφέρουν ιδιόκτητο και εννοούν τις γραμμές από τις εγκαταστάσεις τους μέχρι τον πλησιέστερο κόμβο του ΟΤΕ. Τις υπόλοιπες γραμμές. τις νοικιάζουν από τον ΟΤΕ. Από τη στιγμή που σε περίπτωση βλάβης δίνουν σήμα στον ΟΤΕ και έρχεται συνεργείο του ΟΤΕ για να επισκευάσει τη βλάβη, σημαίνει ότι το δίκτυο δεν είναι ιδιόκτητο και δεν έχουν δικαίωμα να επέμβουν.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dodos    
2,0 Bar
2,0 Bar

Επόμενο

Επιστροφή στο ADSL-Τηλεφωνια

Μέλη σε σύνδεση