daplum έγραψε:δυστυχως δεν το εχουν....εχει λεει ελλειψη.....................να παρω τον sachs???

daplum έγραψε:χιλια ευχαριστω και παλι απο ολους .............γλυτωσα ενα σωρο χρηματα χαρη σε εσας..........ειστε μια απιθανη παρεα......με γνωσεις.....οταν ερθετε προς βορρα....αγιο στεφανο σφυριξτε να παμε για καφε......εχουμε ωραια καφε.........καθως και ταβερνες μια παιδακι ........μουρλια....

VANGELIScx7 έγραψε:Kαλησπερα στην παρεα , και εμενα μυριζει ο συμπλεκτης του ακομα και σε ευκολες ανηφορες με σχετικα μικρη κληση που με λιγακι πατιναρισμα οπως ας πουμε οταν θες να το σταθεροποιησεις στη ανηφορα και να ξεκινησεις χωρις χειροφρενο!Το αμαξι εχει 56000χλμ και στην ουσια ο συμπλεκτης μυριζει με το παραμικρο.Ειμαι κοντα σε αλλαγη συμπλεκτη ? δεν νωμιζω καθοτι εκτος της μυρωδιας μια χαρα παει.Η θα μυριζει για παντα και δεν υπαρχει λυση?...μα καλα στα τεστ που κανανε πριν βγει το μοντελο με μασκες ηταν μεσα?? και καλα αυτοι οι δημοσιογραφοι που ηταν εκει?? μοιραζαν μασκες στην εισοδο?καλα μα##&$ς ειναι ολοι τους??Υπαρχει εστω και ενα cx7 που να μην βρωμαει?φανταστειτε δηλαδη να εχεις την γκομενα μεσα και να δες ανηφορα με ψιλομποντιλιαρισμα ...Τι κανεις? ειναι κριμα πραγματικα..

γ) μοτερ πνιγμενο χαμηλα απο εισαγωγη/εξαγωγη και κυριως προγραμμα.

pankrok έγραψε:υπαρχει μια σειρα θεματων που επιβαρυνουν την κατασταση
α) βαρος
β) κιβωτιο απο mps6 αλλα με μακρυτερη 1η (!!!!!) και παρολα αυτα συνδιασμος (που σκοτωνει) με μεγαλυτερους τροχους)
γ) μοτερ πνιγμενο χαμηλα απο εισαγωγη/εξαγωγη και κυριως προγραμμα.
συνεπως δεν μπορεις απλως να αφησεις συμπλεκτη και να ξεκινησεις αλλα θελει συμπλεξη σε υψηλοτερες στροφες (οπου εχεις δυναμη) κατα συνεπεια η μυρωδια ειναι εγγυημενη
εγω πλεον αυτο το προβλημα δεν το εχω αλλα εχω ηδη επεμβει στο γ.

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες