Nikos.M έγραψε:H τιμη 1950 τοποθετημενη και με τροποποιηση στα ελατηρια εμπρος. (70kg αντι 60kg)
απο που ;
απο τον ΤΡΟΧΟ ; η απο τον Πουπακη ;
Nikos.M έγραψε:H τιμη 1950 τοποθετημενη και με τροποποιηση στα ελατηρια εμπρος. (70kg αντι 60kg)

Nikos.M έγραψε:vaggelis3MPS έγραψε:οταν λεω οτι ειναι σκληρη εννοω οτι ειναι πιο πολυ απο την εργοστασιακη,αλλα για ενα ταξιδι ας πουμε που κανω συχνα με τους δρομους
που εχουμε δεν ειναι και οτι πιο βολικο,αλλα σιγουρα ο καθενας μπορει να την κανει οπως εκεινον τον βολευει
Δευτερα μπαινει η kw v3 στον Πουπακη. Αμεσως μετα ταξιδι επιστροφης στην Κερκυρα και ευκαιρια για αξιολογηση ..

Nikos.M έγραψε:Μιλησα μαζι του. Αρχικα ειπε να ριξω λιγο λαδι στα καλάμια. Δεν περίμενα να γίνει κάτι όπως και δεν έγινε. Ειπε για top mount αλλα το απεκλεισα. Τα top mount κανουν χτυπο και οχι σκουξιμο. Τελικα είπε θέλει να το ακούσει και αφησε ενδεχόμενο για προβλημα στις βαλβιδες που λύνεται με service του αμορτισέρ. Δεν μου αρέσει η ιδεα της επισκευης σε καινουργια αναρτηση αυτης της αξιας.

Nikos.M έγραψε:Φιλοι μου Παρασκευή θα μαι στον Πουπακη και θα σας πω. Δεν αποκλειω τιποτα. Πιθανον απο ελατηρια. Ας το δει ο ειδικος

Nikos.M έγραψε:Φιλοι μου Παρασκευή θα μαι στον Πουπακη και θα σας πω. Δεν αποκλειω τιποτα. Πιθανον απο ελατηρια. Ας το δει ο ειδικος

Επιστροφή στο Αναρτησεις-Φρενα
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης