μετα απο κανα 20 τηλεφωνα σημερα ακομα τιποτα! ουτε καν μεταχειρισμενη ή ημιτασιον! ουτε με παραγγελια δεν μπορουν να μου τη φερουν γιατι ειναι λεει ανω των 30 ετων! προσωρινα εχω κανει πατεντα με ηλεκτρικη αλλα θελω να βρω μηχανικη για να γινει οπως ηταν ''μαμα''!!!
Τελικά έλυσα το πρόβλημα. βρηκα σε μάντρα με αυτοκινητα για απόσυρση 2 ίδιες αντλίες. καμία όμως λειτουργική! αφου τις έλυσα και τις 3(μια που είχε το αυτοκίνητο) πάντρεψα τα καλύτερα κομμάτια και έφτιαξα μια που δουλεύει άριστα. απο τη μια πήρα το κέλυφος, απο την άλλη τα διαφράγματα και απο την τρίτη τους μηχανισμούς με τα ελατήρια. Αφου τα καθάρισα τα έδεσα και η αντλία δούλεψε αριστα. ευχαριστώ για το ενδιαφέρον όλων σας.
Στεργιο μου...ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!ειναι να το θελεις,να το ψαξεις και αργα η γρηγορα θα γινει!!!γενικα τετοια ανταλλακικα τοσο παλια ειναι δυσευρετα και απο ενα σημειο και μετα θα γινεται μονο με επισημη παραγγελια εχω την εντυπωση απο Mazda Ευρωπης και μεχρι Ιαπωνιας!!τελεια λοιπον φιλε!!!
Νάσο μίλησα και με τα κεντρικά Mazda Ελλάδος και μου είπανε πως το ανταλλακτικό δεν παράγεται πλέον και επομένως δεν μπορούν να μου το προμηθεύσουν. πάντως σήμερα το συγκεκριμένο αγροτικό δούλευε άριστα και κουβάλησε 250 τελάρα ροδάκινα (500 κιλά οφελιμο) έχει 700000 χιλιόμετρα με το ίδιο μοτέρ και μόνο έναν συμπλέκτη αλλαγη, παρόλα αυτα έχει συμπίεση έπειτα απο επισκευή του μοτέρ και συνεχίζει το έργο του για τα τελευταία 36 χρόνια! αθάνατο αυτοκίνητο...