εχω κανει αρκετα παραπανω και δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα. Ολα εξακολουθουν να λειτουργουν αψογα και νομιζω οτι εκανα πολυ καλη επιλογη. Για τα δικα μου μετρα και σταθμα εννοειται.Ηλιας Α έγραψε:stratos tonia rx8 έγραψε:ds2500 εβαλα εγω με zimmerman δισκοπλακες και λειτουργουν αψογα.
μετα απο 15-20 καλα φρεναρισματα ενημερωσε μας σε παρακαλω για το αν στραβωσαν ή οχι οι συγκεκριμενες δισκοπλακες με αυτο το τακακι.

stratos tonia rx8 έγραψε:Τις συγκεκριμενες επιλογες τις εκανα μετα απο συμβουλη του μηχανικου μου και αυτο που μου τονισε ηταν οχι τρυπητες. Το γιατι το εμαθα στην πορεια οτι οι τρυπες δηλαδη δεν γινονται στο εργοστασιο αλλα σε καποιο μηχαν/γειο της γειτονιας οποτε ευκολα θα σκουριασουν η θα ραγισουν. Να πω επισης οτι τα φοραω στο leon cupra 2station που σημαινει οτι δεχονται αρκετα μεγαλες πιεσεις!!!

CX7 έγραψε:ebc τακακια δεν ειναι καλα και φτηνα σε γενικες γραμμες?
Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:Δημητρη ειναι μια χαρα τακακια,απλως δεν πας για παραδειγμα στην κοκκινη σειρα,οπου τον μαμα δισκο θα τον κανει καρβουνο μεσα σε 10 πατηματα!
grigoris έγραψε:Eυχαριστω πολυ για τις προτασεις σας...τα μαμα ειναι πολυ ακριβακσερει να μας πει κανενας.
Και κατι αλλο.......του ford ειναι σιγουρο οτι ταιριαζουνγια το

grigoris έγραψε:Που βρισκονται αυτοι φιλε Dodo

?

Επιστροφή στο Αναρτησεις-Φρενα
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες