diMiPS έγραψε:εγω θα ηθελα να ξερω το εξης:
αν δεν κανω λαθος και δεν εχει αλλαξει κατι σε parking (ιδιαιτερα ιδιωτικα οπως π.χ. ενος supermarket) αλλα και σε αλλους παρομοιους χωρους νομιζω οτι οι ασφαλιστηκες δεν αποζημιωνουν ατυχηματα η καταστροφες/χτυπηματα.
Αν ισχυει το παραπανω οπως το αναφερω, τοτε στην περιπτωση εκεινων που το αμαξι τους βρεθηκε στο parking και καταστραφηκε απο το νερο που πλυμηρισε το υπογειο parking, τους αποζημειωνει η ασφαλιστικη (εφοσον εχουν "καιρικα φαινομενα") ;;;;;;;
β σεναριο πιο τρελο αλλα μπορει να ισχυει : ας πουμε οτι ισχυει το παραπανω αλλα το αμαξι τους δεν καταστραφηκε απο το νερο αλλα το χτυπησε ενα αλλο οχημα (βρισκομενα και τα δυο σε ενα parking supermarket) απουσια οδηγου. δηλ. απλα το νερο εσπρωξε το αλλο οχημα και χτυπησε το δικο μας. το αμαξι εχει ζημεια που προκληθηκε οχι αμεσα απο το καιρικο φαινομενο αλλα απο αλλο αμαξι εβρισκομενα και τα 2 σε ιδ. parking !!! αυτουργος βεβαια το καιρικο φαινομενο αλλα εμμεσα. εδω τι γινεται;

Johny έγραψε:Εγώ έχω κάνει για καιρικά φαινόμενα , αλλά έχει απαλλαγή 300 Ευρώ κάτι που δεν είχα προσέξει στο συμβόλαιο και δεν με αποζημίωσε όταν έγινε η ζημιά, γιατί δεν ξεπέρασε τα 200
Οπότε προσοχή.
Υπάρχουν ασφάλειες με πολύ χαμηλότερη απαλλαγή.

Johny έγραψε:Εγώ έχω κάνει για καιρικά φαινόμενα , αλλά έχει απαλλαγή 300 Ευρώ κάτι που δεν είχα προσέξει στο συμβόλαιο και δεν με αποζημίωσε όταν έγινε η ζημιά, γιατί δεν ξεπέρασε τα 200
Οπότε προσοχή.
Υπάρχουν ασφάλειες με πολύ χαμηλότερη απαλλαγή.

Dodos έγραψε:Αυτές τις χαζομαρες (δεν ειχα γραψει αυτη τη λεξη, καποιος την άλλαξε) κάνουν οι ασφαλιστικές γι'αυτό όλος ο κόσμος δεν θέλεει να τις βλέπει ούτε ζωγραφιστές.. ΠΛηρώνεις ένα σκασμό λεφτα για ασφάλεια. Αλλα ασφάλεια δεν έχεις γιατί υπάρχουν ένα σωρό εξαιρέσεις και απαλλαγες και θα πρέπει να ξαναπληρώσεις κι άλλα λεφτά για να εξαιρεθείς από τις εξαιρέσεις.
Αν γίνει ζημια σε γκαράζ δεν σε καλυπτει.. Εξαιρείται.. αλλά αν πληρώσεις παραπάνω λεφτά θα έχεις κάλυψη.
Ορισμένες απαλλαγές δεν φαίνονται στο συμβόλαιο, αλλα τις γράφει στα ψιλά γράμματα του συμβολαίου. Που κανείς ποτέ δεν πρόκειται να διαβάσει, αλλα ακόμα και να το κάνει θα είναι αργά γιατι θα έχει ήδη πληρώσει την ασφάλεια.
Ουστ απο εδώ απατεώνες...
Ηλιας Α έγραψε:παντα ειμαι κατα των ασφαλιστικων εταιριων λογο των πρακτικων που χρησιμοποιουν, αλλα, σε ιδιωτικο χωρο δεν μπορουν και δεν πρεπει να προσφερουν καληψη σε τιποτα και ο λογος ειναι απλος, στην ιδιωτικη περιουσια του αλλου δεν ισχυουν οι κανονες του ΚΟΚ αλλα οι δικοι του, το παρκινγκ αν πλημμυρισει υπευθυνος ειναι ο ιδιοκτητης του και αυτος θα πρεπει να αποζημιωσει γιατι δεν φροντισε να μην πλημμυρυσει, τα ιδια και στα καραβια που βαζουν 4 αυτοκινητα σε χωρο για 3 και χωρις να τα δεσουν και πολλα αλλα ακομα που θελουμε πολλες σελιδες για να τα αναφερουμε.

Επιστροφή στο Ασφάλιστρα Αυτοκινητου
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες