insane_drift_rider έγραψε:kalispera paidia!!!!eixa ena atixo gegonos...espase to moter apo to rx7 mou!!exo kapies apories...!eno metrisa sibiesi se gnosto mastora kai ebgale 8,3 kai 7,8 meta apo 6000xlm to metrisa se antiprosopia tis mazda kai ebgale 3,6 kai 5,1....einai fisiologiko i me koroeidepse o mastoras pou piga prota????opios gnorizi peri tou thematos i exei kapoin gnosto me metaxirismeno moer na steli...eyxaristo
!
insane_drift_rider έγραψε:kalispera paidia!!!!eixa ena atixo gegonos...espase to moter apo to rx7 mou!!exo kapies apories...!eno metrisa sibiesi se gnosto mastora kai ebgale 8,3 kai 7,8 meta apo 6000xlm to metrisa se antiprosopia tis mazda kai ebgale 3,6 kai 5,1....einai fisiologiko i me koroeidepse o mastoras pou piga prota????opios gnorizi peri tou thematos i exei kapoin gnosto me metaxirismeno moer na steli...eyxaristo

ΑΝΤΩΝΙΟΣ RX8 COSMO έγραψε:Το οτι οι αντιπροσωπειες δεν μπαινουν καν στον κοπο οταν πεφτει η συμπιεση απο wankel να το επισκευασουν κατι ισως σημαινει!
Ισως σημαινει χασιμο εργατωρας ισως ακριβα ανταλλακτικα για επισκευη δεν ξερω!

ΑΝΤΩΝΙΟΣ RX8 COSMO έγραψε:Φιλε Θεοδωρη ποσο καιρο εχεις να πας σε αντιπροσωπεια της mazda!?
Γιατι απο τοτε τα πραγματα εχουν αλλαξει πολυ!

Επιστροφή στο Προβληματα-δυσλειτουργιες
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης