andymx5 έγραψε:μετα κι απο αυτο το βιντεο για μενα τελος,τα mps ειναι οτι καλυτερο εβγαλε η mazda τα τελευταια 10 χρονια

BLACK MPS 3 έγραψε:Χαρη στην εμμονη της πρωτοποριας και της βελτιωσης ο TEO μας εχει ανοιξει τα ματια και εχει φτασει το MPS σε αλλο επιπεδο. Θα θελα να αναφερθω επειδη δεν το λεει ο Θοδωρης οτι στο συγκεκριμενο πατημα ο προγραμματισμος εγινε απο τον ιδιο!Επισης εχει ρυθμισει το mps του gimy που ειναι πλεον εκκεντροφορατο με απιστευτο φασμα λειτουργειας , ροπης και ιπποδυναμης που ειναι ισαξια και ισως καλυτερη απο evo αντιστοιχου σταδιου.Προσφατα ρυθμισε το mps του d.giannitakis το οποιο ισως ειναι το ποιο δυνατο 1ου σταδιου με απροβληματιστη λειτουργια!! Πιστευω οτι οταν αναφερομαστε για τον TEO μετα απο τα εργα και αποτελεσματα του ο χαρακτηρισμος πρωτοπορος στα mps ειναι το λιγοτερο.Ευχομαι καλη επιτυχια ως τετρακινητος και παγκοσμιο ρεκορ MAZDA 3 MPS![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:BLACK MPS 3 έγραψε:Χαρη στην εμμονη της πρωτοποριας και της βελτιωσης ο TEO μας εχει ανοιξει τα ματια και εχει φτασει το MPS σε αλλο επιπεδο. Θα θελα να αναφερθω επειδη δεν το λεει ο Θοδωρης οτι στο συγκεκριμενο πατημα ο προγραμματισμος εγινε απο τον ιδιο!Επισης εχει ρυθμισει το mps του gimy που ειναι πλεον εκκεντροφορατο με απιστευτο φασμα λειτουργειας , ροπης και ιπποδυναμης που ειναι ισαξια και ισως καλυτερη απο evo αντιστοιχου σταδιου.Προσφατα ρυθμισε το mps του d.giannitakis το οποιο ισως ειναι το ποιο δυνατο 1ου σταδιου με απροβληματιστη λειτουργια!! Πιστευω οτι οταν αναφερομαστε για τον TEO μετα απο τα εργα και αποτελεσματα του ο χαρακτηρισμος πρωτοπορος στα mps ειναι το λιγοτερο.Ευχομαι καλη επιτυχια ως τετρακινητος και παγκοσμιο ρεκορ MAZDA 3 MPS![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οπως τα λες φιλε Αντωνη και δεν υπερβαλεις ειναι αληθεια καθολου και λιγα λες θα ελεγα!!!
Ο Δημητρης εχει μπιελες αλλαξει????

lalos έγραψε:φιλε teo με τι βελτιωσεις εφτασες το αμαξι σου ως εδω και ποσα αλογα πανω κατω ειναι?Ανοιγοντας το δικο μου που θεωρουσα οτι πηγαινει πολυ γρηγορα τωρα μου δειχνει λες κι ειμαι σταματημενος

MAZDA3MPS έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=dYU5kCNhSWc&feature=youtu.be

σαν να ειμαι 1000αρακι αμαξακι 

Επιστροφή στο Multimedia Corner
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης