Argiris RX 8 έγραψε:πρακτικα οι διαφορες μεχρι τα 160 δεν ειναι πολλες.περισσοτερες περιμενα.δε πειραζει
![]()
![]()
![]()
![]()

The Ace έγραψε:Ισχύει, το Challenge έχει περίπου κανά κιλό ροπή παραπάνω, και με το 5αρι κιβώτιο είναι πολύ πιο άνετο και λιγότερο "αγχωτικό" (ή "πριζωτικό" αν προτιμάς). To Cosmo έχει 40 άλογα παραπάνω, αλλά λόγω πυκνού 6αριού και απόδοσης σε ψηλές σαλ, πρέπει να ανακατεύεις το κιβώτιο και να το πατάς λίγο παραπάνω.
Αν είναι όχημα για καθημερινότητα και normal μετακινήσεις, Challenge. Αν είναι όχημα για "εξορμήσεις" και σκισίματα, Cosmo. Όσο για τον εξοπλισμό, κυκλοφορούν πολλά Challenge εισαγωγής που είχαν τον εξοπλισμό του Cosmo, οπότε και εκεί έχεις επιλογή

giorgios1979 έγραψε:καλυτερα χαμηλα και χειροτερα ψηλα!αν και δεν εχω οδηγησει τσαλεντζ και ειμαι και φρεσκος κατοχος κοσμο οποιο και να παρεις πιστευω θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος!το μονο μειον του ειναι η καταναλωση και των δυο!
θελει καλο ψαξιμο μονο πριν την αγορα του!με το καλο η αγορα!

Rotary Freak έγραψε:Με τόσο μικρή διαφορά που υπάρχει στην τιμή των δύο μοντέλων, καλύτερα να προτιμήσεις το cosmo που είναι πιο πλούσια και πιο δυνατή έκδοση.
Οι καταναλώσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω ισχύουν, όπως και το καλό ψάξιμο που πρέπει να κάνεις πριν την αγορά. Με το καλό να το πάρεις.
Από ποιο μέρος είσαι φίλε μου?

bluemike έγραψε:Cosmo και για την περιπτωση του τουρμπισματος..

Επιστροφή στο Γενικα περι RX 8
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες