melanaigis έγραψε:Ναι, ο Στέλιος..Δεν ξέρω όμως. Εχω διαβάσει ότι θα φοράει τον ίδιο κινητήτα με μικρή αύξηση στην ιπποδύναμη (+8 hp)...οψόμεθα μάλλον.. Στις αρχές Μαρτίου θα ξέρουμε..
Εγώ έχω φώτο του μοτέρ...
melanaigis έγραψε:Ναι, ο Στέλιος..Δεν ξέρω όμως. Εχω διαβάσει ότι θα φοράει τον ίδιο κινητήτα με μικρή αύξηση στην ιπποδύναμη (+8 hp)...οψόμεθα μάλλον.. Στις αρχές Μαρτίου θα ξέρουμε..

diMiPS έγραψε:θα ηθελα λιγο περισσοτερο κολητιλικι (ξερετε να σε πιασει απο τον ωμο , ν ασου πει κανα μυστικο, και τετοια για το αμαξι ) αλλα...

Manos-6mps έγραψε:Ειναι 10000000% FORD ο 2.3 (και αν θυμαμαι καλα ειναι ο Z-Tek) απλα τον εχει εξελιξει η MAZDA. Δλδ αμεσο ψεκασμο, υπερκυβισμο, εισαγωγη, εξαγωγη, τουρμπο, management ειναι της MAZDA.![]()

george3mps έγραψε:εγινε χθες αλλαγη λαδιων , φ. λαδιου, υγρων φρενων, φ.αερα, φ.καμπινας, εκδοση καρτας καυσ/ων, στον καλογριτσα.
ολα αψογα!

Nikos76 έγραψε:george3mps έγραψε:εγινε χθες αλλαγη λαδιων , φ. λαδιου, υγρων φρενων, φ.αερα, φ.καμπινας, εκδοση καρτας καυσ/ων, στον καλογριτσα.
ολα αψογα!

πολυ καλη τιμηgeorge3mps έγραψε:Nikos76 έγραψε:george3mps έγραψε:εγινε χθες αλλαγη λαδιων , φ. λαδιου, υγρων φρενων, φ.αερα, φ.καμπινας, εκδοση καρτας καυσ/ων, στον καλογριτσα.
ολα αψογα!
Προφανώς έγινε κάποιο τακτικό service. Των πόσων χιλιομέτρων ήταν; Πόσο πήγε το μαλλί;
εχω 20.000χλμ, εγινε το σερβις των 2 ετων
εκανα και μια ζυγοσταθμιση μπροστα, συνολικο κοστος 200 e

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης