Kostas1 έγραψε:diMiPS έγραψε:εκανα service σημερα το πρωι αφου το mps εκλεισε 1 χρονο και εχει αισιως περιπου 14000 χλμ.
δεν ηταν και κατι τρομερο αφου αλαχτηκαν λαδια και φιλτρο λαδιου μονο.
κοστος 126 Ευρω (σαν πολλα δεν ειναι για λαδια-φιλτρο ;

)
Δωθηκε η ευκαιρια ομως να κανουμε μια βολτα και να ακουσει ο τεχνικος ενα περιεργο θορυβο προερχομενο απο το πισω μερος του αυτοκινητου που μου εσπαγε τα νευρα σε καθε ανωμαλια του δρομου. το προβλημα εντοπιστικε στα πλαστικα των κλειδαριων των πισω θυρων που κοπανανε (οπως του rx-8). επεσε το αναλογο λιπαντικο σπρεϋ και ειδωμεν απο αυριο πια που θα βγει στο δρομο το αυτοκινητο για το αν λυθηκε το προβλημα η οχι.
Και εκει που τελειωναμε με το αμαξι νασου ο κυριος Κωστας Ξηρος με το κοκκινο mps του εκανε την εμφανιση του για να βγαλει καρτουλα καυσ.
Δωθηκε λοιπον η ευκαιρια να γνωριστουμε αφου αναγνωρισε τις "μοντιφες" στο αμαξι μου
απο τις σελιδες που εχω αφιερωσει στο forum
Δυστυχως ο φιλος Κωστας δεν τα παει καλα με τους υπολογιστες και ενω μας διαβαζει δεν πολυ γραφει
Ισως τα πουμε καποια στιγμη σε καποια συναντηση.
χαρηκα Κωστα (αν μας διαβαζεις) και θα περασω σιγουρα για το turbo timer απο εκει που μου ειπες !

.........κοστος 126 Ευρω.........
Να υποθεσω οτι τα λαδια ειναι συνθετικα ετσι...???
Εγκεφαλο το περασαν........???
Εκαναν τα σχετικα σφηξιματα απο κατω στο αμαξι......????
Ποση ωρα το ειχαν το αμαξι........????????
Χαλδαιος Παναγιωτης - επισημο συνεργειο εξουσιοδοτημενος ΜΑΖDA
5w30 dexelia το λαδακι.....6λτ (5.5 περιπου πηρε).....
58,32Ευρωφιλτρο λαδιου.................................................
9,67Ευρωροδελα (ημαρτον!)............................................
0,10Ευρωεργασια.....(μονο αλλαγη λαδιων και φιλτρο)...........
49,74Ευρω (στο Ερρικος Ντυναν να το πηγαινα σε καθηγητη χειρουργικης πιο φτηνα θα μου ερχονταν)
καρτα καυσαεριων............................................
8,88Ευρωεγκεφαλο : οχι (δεν εχει αναψει και τιποτα ποτε) αλλα εχει ξαναμπει εγκεφαλο παλαιωτερα-ΠΟΤΕ δεν εμαθαν για τυχων αναβαθμιση και ετσι ποτε δεν την εχουν κανει σε εμενα-τους το ανεφερα αλλα μεχρι εκει - δεν μου ειπαν οτι εμαθαν κατι σχετικο.
σφιξιματα ;...χμ.. ισως, παντως κατι καλωδια που κρεμονταν πισω απο το χταποδι τα μαζεψε γιατι κοπαναγανε
ωρα παραμονης: 2-2.5 ωριτσες μαζι με τη βολτα που καναμε
το θεμα ειναι πως ο κ.Χαλδαιος ειναι πολυ κοντα μου και με βολευει αφανταστα απο το να πηγαινω σε αλλο συνεργειο.
γνωριζω για την προσφορα και την εκπτωση και για αλλα συνεργεια που διαθετουν πολυ καλους τεχνικους αλλα ειναι μακρυα μου.
Με τον Κ. Χαλδαιο δεν ειχα μεχρι τωρα προβλημα , ειναι πολυ καλος στη δουλεια του και εχει ανθρωπους που δειχνουν να ξερουν τη δουλεια τους.
απλα (οπως ολες οι αντιπρ/πιες) ειναι με το χρονομετρο στο χερι και πληρωνουμε την εργατώρα χρυση ! ας ειναι, ας κανουν καλη δουλεια και ας ειναι)
σε περιπτωση φυσικα που δεν θα μπορεσω να λυσω τυχων προβλημα εννοειται πως θα απευθυνθω και αλλου.