από Vardaris την Τρί Ιουν 16, 2009 11:08
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις ευχές σας. Τα πρώτα 1000χλμ τα πέρασα αισίως με χαμηλές στροφές χωρίς απότομες επιταχύνσεις και όπως ορίζει η mazda "ήρεμα". Τα επόμενα 1000χλμ τα έκανα το π/σ/κ που μας πέρασε λίγο γρηγορότερα αλλά καθόλου απότομες επιταχύνσεις και μέχρι τις 4000 στροφές. Πήγα Θεσ/νικη -> Ξάνθη -> Καλαμίτσι -> Ξανθη -> Γιαννιτσα -> Θεσ/νικη. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι : Στην εθνική είναι τρένο, με το cruise control είναι απόλαυση. Με έκτη μέσα και περίσσια δύναμη στον κινητήρα μόλις πατάς το + πραγματικά απογειώνεσαι και νιώθεις την δύναμη να σε σπρώχνει στην πλάτη!!Στις 4000 στροφές είχα 200χλμ!!Στο - είναι σαν να έχει ηλεκτρόφρενο δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργή αλλά δεν άμεσο το φρενάρισμα, είναι αργό. Στις απότομες ανηφορικές στροφές της Χαλκιδικής ήταν πολύ καλό. Κατά αρχήν δεν έχεις την αίσθηση ότι είσαι σε ανηφόρα!!Από κατανάλωση στην εθνική Θεσ/νικη - Ξάνθη με κλιματισμό και 140χλμ cruise control είχα 12l/100km. Ξάνθη - Θεσ/νικη χωρίς κλιμα 10,7 λίτρα στα 100km με 140χλμ.Στον δρόμο της Χαλκιδικής με στροφές ανηφορικές , κατηφορικές αλλαγές ταχυτήτων και με μικρές ταχύτητες ήμουν στα 12,7λιτρα στα 100χλμ.Αυτο που δεν μου άρεσε για την ώρα είναι η πρώτη και η δευτέρα που είναι πολύ κοντές. Αυτά τα λίγα από το μέτωπο, όσο για τα προσωπικά δεδομένα που ρώτησε κάποιος φίλος πιο επάνω είμαι free, δημόσιος υπάλληλος, έχω ένα varadero 1000 και μόλις πρόσφατα γύρισα από ταξίδι στην Συρία, Ιορδανία, λίβανο και θα ανεβάσω και μερικές φωτογραφίες μόλις μπορέσω. Αλήθεια που συναντιέστε στην Θεσ/νίκη? Καλά να περνάτε όλοι.