gtx-gtr.Εχω ψαχτεί λίγο,έχω βρει κάτι αλλά θέλω και τις γνώμες σας σαν παλιότεροι και πιο ειδικοί στα mazda.Ευχαριστώ.
gtx-gtr.Εχω ψαχτεί λίγο,έχω βρει κάτι αλλά θέλω και τις γνώμες σας σαν παλιότεροι και πιο ειδικοί στα mazda.

Yiorgos (mx-3) έγραψε:Φίλε Παναγιώτη το engine bay του 323c δέχεται πολλά μοτέρ, όπως και αυτά των gtx-gtr, τα λεγόμενα bpt και bpd. Επίσης μπορείς να βάλεις και το ίδιο μοτέρ στην ατμοσφαιρική του μορφή, το bp και αν επιθυμείς στη συνέχεια το κάνεις turbo!

rp.evo έγραψε:Γιώργο την δευτερη λύση,επειδή την είχα κάνει στο παρελθόν δεν νομίζω να ξαναγίνει!
Αλλωστε ένα turboμοτέρ έχει περισσότερες δυνατότητες βελτίωσης και αξιοπιστίας κυρίως λόγω εγκεφάλου.
Στο colt που είχα με περιόριζε ο εγκέφαλος για το κάτι παραπάνω,βέβαια θα μου πεις υπάρχουν και οι άγραφοι αλλά...
rp.evo έγραψε:Οπότε ένα turboμοτερ ή ένα καλό ατμοσφαιρικό!!Επί την ευκαιρία υπάρχει στη mazda,
όπως mitsubishi mivec 1.6 175 ps,nissan 1,6 200 ps κτλ,κάποιο αντίστοιχο μοτέρ!!!??

rp.evo έγραψε:Οπότε ,όταν έρθει η ώρα θα πρέπει να βρώ κανέναν ατμοσφαιρικό γιατι τα άλλα μου μυρίζουν πρόβλημα και ελλειπής υποστήριξη.
Ευχαριστω Γιώργο και θα σε ενοχλώ γιατί βλέπω το γνωρίζεις το πεδίο αυτό.

Yiorgos (mx-3) έγραψε:Οι "Κ" δηλαδή οι V6 με 1800, 2000 και 2500 cc μπαίνουν, όμως με κάποια μειονεκτήματα: Είναι πιο βαριοί, έχουν 6 κυλίνδρους άρα είναι πιο ακριβοί στη συντήρηση, υπάρχουν πιο λίγα parts στην αγορά, χρειάζεται ξήλωμα στα πάντα στο engine bay όπως και αλλαγή κρεμαγιέρας... Αν επιμένεις για το roar των V6 και την γραμμικότητα της ατμόσφαιρας, ψάξε για τον 2500cc KLZE με τα 200 σχεδόν άλογα.

rp.evo έγραψε:Yiorgos (mx-3) έγραψε:Οι "Κ" δηλαδή οι V6 με 1800, 2000 και 2500 cc μπαίνουν, όμως με κάποια μειονεκτήματα: Είναι πιο βαριοί, έχουν 6 κυλίνδρους άρα είναι πιο ακριβοί στη συντήρηση, υπάρχουν πιο λίγα parts στην αγορά, χρειάζεται ξήλωμα στα πάντα στο engine bay όπως και αλλαγή κρεμαγιέρας... Αν επιμένεις για το roar των V6 και την γραμμικότητα της ατμόσφαιρας, ψάξε για τον 2500cc KLZE με τα 200 σχεδόν άλογα.
Καλημέρα!!!!!Από τους τρεις της σειράς ποιός έχει αποδειχτεί πιό αξιόπιστος??
Μάλλον για τον 2.0 λέω, γιατί έχει βρεθεί μια μικρή άκρη και.....το ψάξιμο δεν σταματά.
Πάντως παιδιά εαν έχετε κάποια πρόταση για κινητήρα ρίξτε την,για να μαθαίνω και εγώ.

Yiorgos (mx-3) έγραψε:Χαρά μου όσα ξέρω να τα μοιραστώ...
CHABOS έγραψε:Yiorgos (mx-3) έγραψε:Χαρά μου όσα ξέρω να τα μοιραστώ...
Ολα -ολα???

Yiorgos (mx-3) έγραψε:CHABOS έγραψε:Yiorgos (mx-3) έγραψε:Χαρά μου όσα ξέρω να τα μοιραστώ...
Ολα -ολα???
Όσα ξέρω, όχι όσα έχω...

jimiata έγραψε:aloha Πανο αν θες τι αποψη μου θα σιμφονισω με τον Γιωργο ενα ΒP μοτερ απο ΜΧ5 1,8 μεχρι του 2000 μοντελο θα ιταν τελιο ακομα και σε light TURBO για αρχη (εξαρτατε το budget παντα) με συμπιεση 9,5:1 το μοτερ ζιταει απο μονο του πιεσηκαι μπορεις πολυ ευκολα να φτασεις τα 200 τροχο απροβλιματιστα οι αμερικανοι τα ανεβαζουνε αρκετα παραπανω αλλα αφτους δεν του νιαζει να σπασουν γριγορα γιατι βρισκουν ανταλακτικα φτινα!
αλλά δεν γνωρίζω.
Επιστροφή στο Μηχανικα Θεματα 323
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες