Δείτε πόσο πουλάνε στην Αμερική το CX-7 με μόνο 7Κ milles.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2007-MAZ ... otohosting
Τελικά δεν πληρώνουμε το ένα άλλο ένα αλλά το ενα άλλα 10.

Αν σας παρηγορεί, υπάρχουν και χειρότερα... στη Φινλαδία και στην Πορτογαλία το CX7 αρχίζει από 45000 ευρώ

...Μ3 βρισκεις επισης με 25,000 δολλαρια μεταχειρισμενη και μαλιστα οχι πολυ!!!ελεος

mike έγραψε:Naso τα ασφάλιστρα δεν είναι τόσο το πρόβλημα.Τα τέλη κυκλοφορίας και οι έκτακτες εισφορές μας έχουν γονατίσει.Καλά για την βενζίνη δεν το συζητώ...
Όσον αφορά την εφορία Dodo δεν ξέρω τι παιζει ακριβώς αλλά το αποκλείω να πληρώνεις ίδια εφορία αν έχεις παραδώσει πινακίδες γιατί καταρχάς δεν θα έχεις τεκμήριο για τη συντήρησή του αφού δεν θα το χρησιμοποιείς.Θα φανεί...Έχουν αλλάξει πάντως πολύ τα πράγματα από την μέρα που το αγόρασα και με τα τεκμήρια και με τη βενζίνη και με τα τέλη.Δύσκολα να συντηρήσεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο σήμερα.Δεν θα δουλεύουμε μόνο για το αυτοκίνητο έχουμε και άλλες σημαντικότερες υποχρεώσεις!

Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:mike έγραψε:Naso τα ασφάλιστρα δεν είναι τόσο το πρόβλημα.Τα τέλη κυκλοφορίας και οι έκτακτες εισφορές μας έχουν γονατίσει.Καλά για την βενζίνη δεν το συζητώ...
Όσον αφορά την εφορία Dodo δεν ξέρω τι παιζει ακριβώς αλλά το αποκλείω να πληρώνεις ίδια εφορία αν έχεις παραδώσει πινακίδες γιατί καταρχάς δεν θα έχεις τεκμήριο για τη συντήρησή του αφού δεν θα το χρησιμοποιείς.Θα φανεί...Έχουν αλλάξει πάντως πολύ τα πράγματα από την μέρα που το αγόρασα και με τα τεκμήρια και με τη βενζίνη και με τα τέλη.Δύσκολα να συντηρήσεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο σήμερα.Δεν θα δουλεύουμε μόνο για το αυτοκίνητο έχουμε και άλλες σημαντικότερες υποχρεώσεις!
Mιχαλη,γενικα τι εχεις πληρωσει μεσες ακρες εως τωρα για την συντηρηση σε σερβις και αλλα για το 7αρι σου?τι βενζινη επισης του βαζεις?
Για να εξηγουμαι 660€ τελη + 400€ λιαν επιεικως ασφαλεια + απο φετος 560€ εκτακτη εισφορα + ενα σερβις χωρις...... ζημιες και ανταλακτικα ειμαστε στα 1.800 (παλι λιαν επιεικως) χωρις το.....θηριο να ξεμυτισει απο το γκαραζ.....
.!!!!!! οσοι ξερουμε διαιρεση 1800/360= 5 € ημερησιως..!!!!!!

Dodos έγραψε:Γιατί θέλει 11.500 τεκμηριο.. το δικό μου θέλει 8.550 και η εκτακτη εισφορα που μου ήρθε ειναι 331€

Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:Αποστολε,σχετικα με την ασφαλεια και που μενεις επαρχια ,το 400 ειναι ετησιο η το 6μηνο?διοτι αν ειναι εξαμηνο θεωρω οτι θα μπορουσες και καλυτερα!τι ασφαλεια του εχεις?
επισης,στο τελευταιο σερβις τι του εκανες και τι εδωσες?

Dodos έγραψε:Γιατί θέλει 11.500 τεκμηριο.. το δικό μου θέλει 8.550 και η εκτακτη εισφορα που μου ήρθε ειναι 331€

Επιστροφή στο Γενικα περι CX 7
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες