Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:καταρχην αγαπητε μου φιλε,θα ηθελα να επισημανω οτι η τετρακινηση μας δεν επεμβαινει οταν χρειαστει μονο,αλλα ειναι σε συνεχη δραστηριοποιηση κατα τουλαχιστον ενα 90-10 ποσοστο,και μονο στο παρκαρισμα γινεται 100-0![]()
σε περιπτωση ανηφορας η κατηφορας με ολισθηροτατο οδοστρωμα το κυριοτερο που μπορεις να κανεις ειναι σιγα και με οχι αποτομες κινησεις !ετσι θα γινοταν αλλωστε με οποιοδηποτε συστημα κινησης!
Αυτό είναι εκ των ων ουκ ανευ, δεν συζητάμε για οδήγηση αλλά για το ρόλο του TCS ON - OFF στις περιπτώσεις αυτές.
στην κατηφορα μπορεις να εχεις και το esp ενεργοποιημενο!
Η έκφραση αυτη μου δινει να καταλαβω ότι μπορεί και να μην το εχω...?? και αν είναι προαιρετικό γιατί??
στην ανηφορα(και παντα μιλαμε χωρις αλυσιδες)και σε περιπτωσεις ξεκολληματος το esp απαραιτητα απενεργοποιημενο ωστε να μπορει το οχημα να <<παιξει>>με την προσφυση και να μην κοβει το γκαζι το tcs!επισης αν κολλησει κανεις ενα απο τα μυστικα ειναι οι ροδες δεξια αριστερα,αλλα και μια οπισθεν και μια μπρος!!!

dgiannitakis έγραψε:http://microsites.audi.com/quattro-onlinespecial/html/popup.html
plousios έγραψε:καλησπέρα παιδιά..για μια ακόμη φορά θα σας πω βάσει κακής εμπειρίας μου ένα πράγμα TCS OFF ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.μην προσπαθείτε να το ξεκολλήσετε διότι το αυτοκίνητο θα φρενάρει και θα σβήνει συνέχεια και αν χάσετε την ψυχραιμία σας όπως την έχασα εγώ ή το δείτε εγωιστικά πάει ο δίσκος..δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκολλήσει.
Οποτε 1η χωρις γκάζι

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης