[ +/- ] [ Τώρα είναι Παρ Σεπ 11, 2026 12:39 ]

MAZDA 323 PARTS

MAZDA 323 PARTS

Δημοσίευσηαπό mazdazianzinos την Δευτ Ιουν 22, 2009 13:25

Γεια σας φίλοι μου,
Είμαι εδώ και περίπου 9 χρόνια κάτοχος ενός Mazda 323F GLX ABS μοντέλο 2000.
Έχω φτάσει τα 220.000 χλμ.
Ήθελα να σας ρωτήσω ποιον ξέρετε, ποιον εμπιστεύεστε για service στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.
1. π.χ. χρειάζονται αλλαγή οι δισκόπλακες. Γνωρίζετε κάποιον; Υπάρχουν συγκεκριμένες δισκόπλακες ή μπορώ να βάλω κάτι καλύτερο;
2. Κατά πόσο εφικτό είναι να μπουν πίσω δισκόφρενα και τι κόστος θα υπάρξει...;
3.Ψάχνω για πίσω κεντρικό προσκέφαλλο. Δεν περιλαμβάνονταν στην πιο πλούσια έκδοση και καινούργιο μου είπαν μία τρελή τιμή (βελούδο γκρίζο).

Και άλλα τέτοια.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
mazdazianzinos    
0 Bar
0 Bar

Γένος: Δεν έχει ορισθεί
Μοντέλο Αυτ.: mazda 323 f

Re: MAZDA 323 PARTS

Δημοσίευσηαπό gatos21 την Δευτ Ιουν 22, 2009 19:40

για σου φιλε!για ανταλλακτικά ρίξε μια ματια στο ebay.....θα βρείς πολλά και σε καλές τιμές!όσο αφορά για service θα σε πούνε τα παιδιά που είναι από θεσσαλονίκη,και νομίζω ότι έχουμε και έκπτωση τα μέλη του club σε μερικά από αυτά, αν δεν κάνω λάθος!πάντως για δισκόφρενα έχει πολλά στο ebay....
gatos21    
-0.6 Bar
-0.6 Bar

Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: MAZDA MX-3

Re: MAZDA 323 PARTS

Δημοσίευσηαπό mazdazianzinos την Παρ Αύγ 28, 2009 09:37

Σας ευχαριστώ πολύ.
Μπόρεσα να βρω από Αμερική αισθητήρα αέρος που χρειαζόμουν διότι ο δικός μου τα έφτυσε.
Επειδή θα πάρω κι άλλο κομμάτι για να υπάρχει πείτε μου αν θέλετε να παραγγείλω και για εσάς, στην τιμή των 130€ περίπου.
Ο αισθητήρας αέρος που φοράει το δικό μου είναι ο ίδιος με του Mazda 6, Mazda 5, Mazda 3.
Σε συνεργείο μου είπαν καινούργιος στοιχίζει 250€, μεταχειρισμένος τα μισά.
Αυτό που παρήγγειλα είναι συμβατό κομμάτι δεν είναι της Mazda, αλλά καινούργιο έχει όσο το μεταχειρισμένο εδώ.
Μπορεί να είναι και της Mazda, δεν ξέρω. Θα περιμένω μέχρι την Κυριακή. Και μετά θα παραγγείλω.

Για δισκόφρενα πίσω σίγουρα υπάρχουν, το θέμα είναι ότι δεν γνωρίζω όλα όσα χρειάζονται για να πάρω (πλάκες, ακρόμπαρα κλπ.)
mazdazianzinos    
0 Bar
0 Bar

Γένος: Δεν έχει ορισθεί
Μοντέλο Αυτ.: mazda 323 f

Επιστροφή στο Μηχανικα Θεματα 323

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης