για το συγκεκριμενο μοντελο. Εγω του απαντησα οτι απο τη στιγμη που εχει ιδιο ιξωδες και πληρει τις προδιαγραφες Α5 λογικα δεν υπαρχει προβλημα. Οι πρωτες εντυπωσεις με τα νεα λιπαντικα ειναι οτι ο κινητηρας εγινε λιγοτερο τραχυς στο ανεβασμα των στροφων και στο ρελαντι νομιζω οτι ειναι σβηστος! Θελω να τα δω και στο κρυο ξεκινημα οπου και θα επανελθω με σχετικο ποστ.
και θα με ειδοποιησει οταν φερει τα "σφουγγαρακια" να τα αλλαξει εντος εγγυησης. Στο θεμα αυτο ο Χρονης εκανε την παπια και μου εδωσε να καταλαβω οτι οι θορυβοι δεν φτιαχνονται σε ενα
!

whitemps έγραψε:
2) Τους ειπα για το γνωστο θορυβο στο παρμπριζ. Μου ειπε (ο Χαλδαιος) οτι υπαρχει οδηγια απο τηκαι θα με ειδοποιησουν οταν φερουν τα "σφουγγαρακια" να τα αλλαξουν εντος εγγυησης. Στο θεμα αυτο ο Χρονης εκανε την παπια και μου εδωσε να καταλαβω οτι οι θορυβοι δεν φτιαχνονται σε ενα
!

dgiannitakis έγραψε:Έχεις ακούσει κάποιο θόρυβο απ' τα εμπρός πλαϊνα παράθυρα στο πέρασμα επάνω από ανωμαλίες (λακούβες - σαμαράκια);

diMiPS έγραψε:ο Χαλδαιος ειναι καλος στη δουλεια του αλλα οπως πολλοι "επισημοι" προτιμα να μενει στην πεπατημενη της μαμας-εταιριας και να μην παρεκλινει.
οπως με λαδια που του πας ο ιδιος.
οχι οτι δεν θα σου τα βαλει αλλα θα "γκρινιαξει"

Sorry αλλά αυτά ειναι γελοιότητες. Εφόσον πληρούν τις προδιαγραφές δεν έχει λόγο να σου πει το παραμικρό. Εγώ ακόμη και όταν ήμουν στην εγγύηση πήγαινα τα δικά μου λάδια χωρίς να έχω πρόβλημα.diMiPS έγραψε:ο Χαλδαιος ειναι καλος στη δουλεια του αλλα οπως πολλοι "επισημοι" προτιμα να μενει στην πεπατημενη της μαμας-εταιριας και να μην παρεκλινει.
οπως με λαδια που του πας ο ιδιος.
οχι οτι δεν θα σου τα βαλει αλλα θα "γκρινιαξει"

iaponas έγραψε:δεν ειναι ανησυχητικο βρε παιδια...αυτα ειναι σημεια που πιανουν σκουρια τα αμαξια αλλα ειναι επιφανειακη...και πολλες φορες εξαρταται απο το που μενει καποιος και τι χρηση κανει στο αμαξι...δεστε το παραδειγμα με τα δισκοφρενα!αμα το πλυνετε και δεν το μετακινησετε για καποιες ωρες θα δειτε οτι οι δισκοπλακες ειναι τελειως σκουριαμενες αλλα κατα την κινηση το αυτοκινητου που υπαρχει τριβη θα φυγει...

fe παρκαρισμένο εξω κ είναι πεντακάθαρο σαυτά τα σημεία.Ειναι κ παλαιότερο.Καμία δικαιολογία!!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης