Χαχαχαχαχα
Καλα, να πς την αλιθεια, το καινουργιο δεν μαρεσει τοσο πολυ, μονο το Mazdaspeed 8ρι μαρεσει το καινουργιο. (Καπου το ειχα ποσταρει.) Απο ολα μονο τα Recaro μαρεσουν, για τα αλλα που καλα εχουνε αλλαξει, εγω προσοπικα θα περιμενω να δω οτι οντος κανουνε καποια διαφορα .... (για τα τεχνικα μιλαω ...)
Προτιμω να παρω ενα Cosmo η 40th Anniversary για 28 χιλιαρικα και τα ρεστα να τα βαλω σε accesories, παρα να τα δοσω ολα για το facelift. Μιας και το παλιο με Mazdaspeed bodykit για μενα ειναι η σκετη τρελα! απλα !
Μπορει το καινουργιο οντος τεχνικα να ειναι καλητερο, μα αφου και η Μαζδα η ιδια λεει για την αλλαγη που και καλα αποδω και περα δεν θα μπουκονει ποτε (και καλα το λυσανε το προωλιμα), ακομα και η εταιρια η ιδια λεει "probably" ... αρα ... δεν ειναι σιγουρο ... Ο στοχος για μενα παραμενει το παλιο. Και μαλλον σιγα σιγα αλλαζει το κλιμα εδω στην Ροδο (με ξαναπαιρνουνε για το αμαξη) και μπορει σιντομα να γινει επιτελους η πωλιση του Φορδ και η αγορα του 8ρι
Τωρα εαν θα ειναι Como απο Ελμα η 40th Anniversary απο Μπουτση, θα δειξει. Ο δευτερος μαλλον δεν θα εχει πια 8ρια, ενω στην Ελμα εχουνε ακομα. Και μαλιστα πια επεσε και αλλο η τιμη, δλδ στα 29300 μου το δινουν εδω η Ελμα το Cosmo με μεταλλικο, πινακιδες και ολα μαζη ... (η εκπτοση πιγε στα 6500 απο 4000 ευρω στο Cosmo).
Αρα, ολοι οι καλοι, wish me luck! Χαμπο, εσυ μην μιλισεις καθολου!
