Λίγο πιο μακριά στην Μανδρα είναι η 3 LINES. Βιοτεχνία για πατάκια κουκουλες κλπ αξεσουαρ αυτοκινήτου. Τους επισκέφτηκα. Σε βαζουν μεσα στο χώρο παραγωγής να διαλέξεις όποια ποιότητα μοκέτας επιθυμείς. Έχουν ετοιμα πατρον αλλα μπορείς να κάνεις κα custom. Όπως έκανα εγω του οδηγού που το ήθελα λίγο πιο φαρδύ. Διαλέγεις λογότυπο για να σου ράψει, το είδος της ενίσχυσης για το σημείο που φθείρεται λόγω των τακουνιών από το παπούτσι, περιμένεις κανα 45λεπτο, στα κόβουν, τα ράβουν, τα ρελιάζουν, πληρώνεις και φεύγεις Επίσης μπορείς να πάρεις και μόνο ένα πατάκι, συνήθως του οδηγού που χαλάει γηγορότερα. Δεν σε υποχρεώνει να αγοράσεις 4άδα. 45€ είχα πληρώσει εγώ με μετριας ποιότητας μοκέτα.
Dodos έγραψε:Λίγο πιο μακριά στην Μανδρα είναι η 3 LINES. Βιοτεχνία για πατάκια κουκουλες κλπ αξεσουαρ αυτοκινήτου. Τους επισκέφτηκα. Σε βαζουν μεσα στο χώρο παραγωγής να διαλέξεις όποια ποιότητα μοκέτας επιθυμείς. Έχουν ετοιμα πατρον αλλα μπορείς να κάνεις κα custom. Όπως έκανα εγω του οδηγού που το ήθελα λίγο πιο φαρδύ. Διαλέγεις λογότυπο για να σου ράψει, το είδος της ενίσχυσης για το σημείο που φθείρεται λόγω των τακουνιών από το παπούτσι, περιμένεις κανα 45λεπτο, στα κόβουν, τα ράβουν, τα ρελιάζουν, πληρώνεις και φεύγεις Επίσης μπορείς να πάρεις και μόνο ένα πατάκι, συνήθως του οδηγού που χαλάει γηγορότερα. Δεν σε υποχρεώνει να αγοράσεις 4άδα. 45€ είχα πληρώσει εγώ με μετριας ποιότητας μοκέτα.
ρε θα σε βαρεσω ! αφου ειπα απο πριν ποιες περιοχες θελω για να αποφυγω τις απαντησεις τυπου google earth