Μήπως ξέρει κανείς αν γίνεται στο 2άρι μου να μπεί κρυφός διακόπτης που κόβει τη μίζα (ή κάτι τέτοιο νομίζω...) και αν αξίζει, προβλήματα κτλ.. κ κάποιον που κάνει αυτή τη δουλειά???

Hayate έγραψε:Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα θα ρωτήσω εδώ... μαζί με τα ρότβάιλερς!!!!!!!![]()
Μήπως ξέρει κανείς αν γίνεται στο 2άρι μου να μπεί κρυφός διακόπτης που κόβει τη μίζα (ή κάτι τέτοιο νομίζω...) και αν αξίζει, προβλήματα κτλ.. κ κάποιον που κάνει αυτή τη δουλειά???

antreas3 έγραψε:Γιατι δεν βαζεις για πιο απλα εναν διακοπτη on/off στην μπαταρια κρυφοκαλο

Johny έγραψε:antreas3 έγραψε:Γιατι δεν βαζεις για πιο απλα εναν διακοπτη on/off στην μπαταρια κρυφοκαλο
Αν κατάλαβα καλά σαν να βγάζουμε τον ένα πόλο, σωστά;

The Ace έγραψε:Johny έγραψε:antreas3 έγραψε:Γιατι δεν βαζεις για πιο απλα εναν διακοπτη on/off στην μπαταρια κρυφοκαλο
Αν κατάλαβα καλά σαν να βγάζουμε τον ένα πόλο, σωστά;
Θέλει ακριβό διακόπτη, χοντρό -ακριβό- καλώδιο, χάνεις κάθε φορά όλες τις ρυθμίσεις, κάθε φορά πρέπει να "στρώνεις" το DSC και άλλα πολλά....

Hayate έγραψε:Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα θα ρωτήσω εδώ... μαζί με τα ρότβάιλερς!!!!!!!![]()
προσπαθησε μονος με πατεντα

Επιστροφή στο Ηχοσυστήματα -Συναγερμοί
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης