[ +/- ] [ Τώρα είναι Τρί Ιούλ 28, 2026 12:54 ]

Ενισχυτες και subs

Re: Ενισχυτες και subs

Δημοσίευσηαπό diMiPS την Δευτ Οκτ 05, 2009 22:19

fotis7 έγραψε:καλα ρε δημητρη rockford?????
τι ειναι αυτο , επιστροφη στα 80s???? ;) ola ειναι επιλογη του καθενος μετα προσωπικη :D

ποιος σου ειπε οτι τα rockford ειναι κακα ;

καταρχην μιλαω για ηχεια καθαρα οχι για πηγες (ειχε βγαλει πηγη η rockford παλια - δεν ξερω για τωρα)
και τα subakia τους ειναι πολυ καλα και ποιοτικα - τα κλειστα .
αν δεν θελεις πολυ ξεχυλο μπασο αλλα ποιοτικο σφικτο μπασο πιστευω ειναι οτι πρεπει

απο την αλλη , σε αυτα τα πραγματα δεν χωρανε μοδες αλλα αν κατι ειναι καλο η οχι . τι σημασια εχει αν κυριαρχουσαν στα 80΄s ;
...όλα είναι δρόμος...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
diMiPS    
2,0 Bar
2,0 Bar

Χώρα: Greece (gr)
Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: Mazda 3 MPS - TRUE RED

Δημοσίευσηαπό diMiPS την Δευτ Οκτ 05, 2009 22:26

Perfumehunter έγραψε:
diMiPS έγραψε:χμμμ hmmmmmm hmmmmmm hmmmmmm hmmmmmm

alpine, nakamitsi, clarion ....καποτε πολυ παλια..τα αρχαια χρονια ...που δεν ειχαμε λεφτα να παρουμε κουλουρι οχι radiocd...ηταν ΠΟΛΥ καλες μαρκες.
τωρα ... whistling :thumbsdown:

βεβαια η alpine κρατα λιγο ακομα αλλα δεν ειναι οπως παλια.

η jvc με το συμπαθειο κιολας αλλα ποτε δεν ηταν της προκοπης, απλα τα τελευταια χρονια καταλαβε τη δυναμη της εικονας και αρχισε να φτιαχνει εφετζιδικα προιοντα με φωτακια και καλουδια, ωστε να προσελκυσει κοινο.
κατι που εκανε η sony πριν 6-7 χρονια οταν ειχε τη χρυση εποχη της (λιγο πριν βγει η σειρα xplod και λιγο μετα - τοτε τα 3 στα 5 μηχανακια που πουλουσαν ηταν sony - ημαρτον)

η pioneer εχει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ - ΠΟΙΟΤΙΚΑ μηχανηματα αλλα ΑΝ σου κατσει η στραβη και χαλασει - αστο καλυτερα.

για μενα μονοδρομος pioneer, alpine
μετα ολα τα αλλα :)

(μιλαμε για τις γνωστες εμπορικες μαρκες και οχι για αλλες ...ψαγμενες ειδικων καταστασεων)

γιατι λες οτι τα pioneer αμα παθουν κατι την εβαψες?
τα jl και τα rockford που ελεγες τι ειναι?ενισχυτες η ηχεια?

τα jl και τα rockford ειναι μαρκες Eμμα.
τα pioneer αμα πανε στο service ποτε δεν ειναι οπως πριν ;) δεν μπορω να στο εξηγησω η να στο τεκμηριωσω ειναι απλα η αισθηση που εχω συν την εμπειρια radiocd 1200 Ευρω που στα 2.5 χρονια παρουσιασε το 1ο προβλημα και πηγε 3 φορες στο επισημο service και ποτε δεν εφυγε εντελως ΥΓΙΕΣ οπως ηταν οταν το αγορασα. παντα κατι εφτιαχναν και παντα κατι παρουσιαζε. το κρατησα 7 χρονια περιπου συνολικα και καθε χρονο η κατασταση του επιβαρυνονταν -σημερα το πεταξα στα σκουπιδια αφου το ειχα στο peugeot 3 μηνες εντελως νεκρο.

παλι pioneer εβαλα (των 120 ευρω αυτη τη φορα) γιατι πιστευω οτι παρ'όλ'αυτα φτιαχνουν καλα μηχανηματα !
...όλα είναι δρόμος...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
diMiPS    
2,0 Bar
2,0 Bar

Δημοσίευσηαπό pankrok την Τρί Οκτ 06, 2009 05:05

ειδικα τα ηχεια της δε μαρεσουν (και ποτε δε μαρεσαν)
σε sub εχεις καλυτερες επιλογες (ιδιαιτερα δε οταν αναφερεις τα JL)

GTX2867r / forged / ported / sleeved και βλεπουμε...

Ώπα λάθος. Δις λαστ γιαρ. Τώρα όλα μανουλα!
Άβαταρ μέλους
pankrok    
1,9 Bar
1,9 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda CX7 '08/ Honda HRV '99 / Vitara 1.4 '19

Δημοσίευσηαπό fotis7 την Τρί Οκτ 06, 2009 06:39

δημητρη δεν ειπα οτι δεν ειναι καλα τα rockford απλα συμφωνησα οτι κυριαρχουσαν στα 80s,ειναι πολυ καλα αλλα υπερτιμημενα.εγω προτιμω οταν αγοραζω κατι για 1η φορα να ναι γνωστο οχι κορυφαιο ομως διοτι τα κορυφαια ειναι κορυφη μονο στη τιμη ;) οταν ψωνιζω για 2η φορα ψωνιζω αυτο που μου βγηκε καλο τη 1η φορα.ετσι εχει γινει με τα jvc σε πηγες που εδω και 10 χρονια βγαζουν πολυ καλα αξιοπιστα κομματια και οχι υπερτιμημενα ;) οποτε δημητρη με τα ioneer ερχεσαι στη κουβεντα μου,αφου λες οτι εχουν προβληματα και ετσι ειναι διοτι εχω και γω στο 206 ενα χρονο και μερικες φορες κολλαει πραγμα που δεν μου καναν ποτε τα jvc ;) τωρα σε ηχειa αν εβαζα θα εβαζα σε focal που ειναι κορυφαια σε ηχο και οχι υπερτιμημενα απλα λιγο πιο ακριβα απο mtx,jl.ειχα mtx kai εδω και 10 χρονια δεν ειχα προβληματα,δεν ηταν πανακριβα και βγαζαν πολυ καλο ηχο.αλλη μια μαρκα που τα 5 και τελευταια πουλαει και βγαζουν ποιοτικο και δυνατο ηχο ειναι interfire :D
Ο ΑΣΒΟΣ ΜΟΥ
Εικόνα
ΦΙΛΤΡΟ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ- ΕΞΑΤΜΙΣΗ

Εικόνα
ΜΥ PRECIOUS
Άβαταρ μέλους
fotis7    
2,0 Bar
2,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 6 WHITE PEARL

Δημοσίευσηαπό diMiPS την Τρί Οκτ 06, 2009 15:39

fotis7 έγραψε:δημητρη δεν ειπα οτι δεν ειναι καλα τα rockford απλα συμφωνησα οτι κυριαρχουσαν στα 80s,ειναι πολυ καλα αλλα υπερτιμημενα.εγω προτιμω οταν αγοραζω κατι για 1η φορα να ναι γνωστο οχι κορυφαιο ομως διοτι τα κορυφαια ειναι κορυφη μονο στη τιμη ;) οταν ψωνιζω για 2η φορα ψωνιζω αυτο που μου βγηκε καλο τη 1η φορα.ετσι εχει γινει με τα jvc σε πηγες που εδω και 10 χρονια βγαζουν πολυ καλα αξιοπιστα κομματια και οχι υπερτιμημενα ;) οποτε δημητρη με τα ioneer ερχεσαι στη κουβεντα μου,αφου λες οτι εχουν προβληματα και ετσι ειναι διοτι εχω και γω στο 206 ενα χρονο και μερικες φορες κολλαει πραγμα που δεν μου καναν ποτε τα jvc ;) τωρα σε ηχειa αν εβαζα θα εβαζα σε focal που ειναι κορυφαια σε ηχο και οχι υπερτιμημενα απλα λιγο πιο ακριβα απο mtx,jl.ειχα mtx kai εδω και 10 χρονια δεν ειχα προβληματα,δεν ηταν πανακριβα και βγαζαν πολυ καλο ηχο.αλλη μια μαρκα που τα 5 και τελευταια πουλαει και βγαζουν ποιοτικο και δυνατο ηχο ειναι interfire :D

δεν λεω οτι τα pioneer εχουν προβληματα αλλα οτι
ΕΑΝ βγαλουν προβλημα , τα ξεχνας !

;)
...όλα είναι δρόμος...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
diMiPS    
2,0 Bar
2,0 Bar

Δημοσίευσηαπό Perfumehunter την Τρί Οκτ 06, 2009 16:44

diMiPS έγραψε:δεν λεω οτι τα pioneer εχουν προβληματα αλλα οτι
ΕΑΝ βγαλουν προβλημα , τα ξεχνας ! ;)

Ασε καλυτερα...με την τυχη που εχω θα πεσω σε ελατωματικο... :mrgreen:
"If you're going through hell...keep going!"
Winston Churchill
Άβαταρ μέλους
Perfumehunter    
1,9 Bar
1,9 Bar

Γένος: Θηλυκό
Μοντέλο Αυτ.: RX8-Mazda 3

Δημοσίευσηαπό kalidor την Τρί Οκτ 06, 2009 20:29

Rockford Fosgate...η αγαπημενημου μαρκα για ενισχυτη και σαμπ!!!!!
Άβαταρ μέλους
kalidor    
2,0 Bar
2,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Skoda Octavia 1.6 TDI

Προηγούμενη

Συναφή θέματα

Επιστροφή στο Ηχοσυστήματα -Συναγερμοί

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης