pankrok έγραψε:Ρε σεις πραγματικα, με το χαλαζι δεν ειχε κανεις θεμα εκ των εν αττικη μαζνταιων;
εμενα μου τα κανε και τα δυο μπαλακια του γκολφ.

Dodos έγραψε:pankrok έγραψε:Ρε σεις πραγματικα, με το χαλαζι δεν ειχε κανεις θεμα εκ των εν αττικη μαζνταιων;
εμενα μου τα κανε και τα δυο μπαλακια του γκολφ.
Του αδερφου μου και της γυναίκας του στραπατσαρηστηκαν ασχημα (περιοχη ζωγραφου βύρωνας καρέας) Στο ρέντη που είχα παρκάρει το δικο μου.. δεν εριξε ευτυχως

Dodos έγραψε:Στον αδερφό μου ..............
Υπάρχει μια ιταλική εταιρεία που σου φτιάχνει αυτά τα βαθουλώματα χωρίς να βάψει ή να στοκάρει.
...............

Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:Πολύ καλό ότι έκανε Αντώνη,ομως και τα 300 χωρίς να φταίει και έχοντας κάλυψη για φυσικά φαινόμενα τέτοια πολλά μου φαίνονται!

pankrok έγραψε:εγω πηγα το μαζδα στον λαμπρινο πηγε ο ασφαληστης , ειδε οτι το μονο που σωζεται ειναι ενα φτερο και μια πορτα , του λεει η γραμμη της ευρωπαικης πιστης ειναι να μην εγκρινουν πανω απο 1800 ευρω (που δεν φτανουν ουτε για αστειο) και ο λαμπρινος ξηγηθηκε ομορφα και θα το αναλαβει προσωπικα με δικηγορο δικο του και θα πληρωσω μονο απαλλαγη (αν εχω- δεν το βρισκω στους ορους)
την πεμπτη θα του παω και το ζουκι για να περασει ο allianz και βλεπουμε.
αν το καθαρισεις ειναι μπαλακι γκολφ , αν ειναι βρωμικο δε θα δεις πολλα , ωστοσο με βαψιμο 2ετιας το ενα και ακριβο βερνικι , 3 μηνων καινουριο το αλλο θα φτιαχτουν θενε δε θενε

pankrok έγραψε:εγραψα ασφαληστης με "η" γιατι μιλουσα για τον πραγματογνωμονα στης ασφαλΗστικης
για την πειροδο αυτη , επειδη τα αυτοκινητα που δικαιουνται καλυψη ειναι παρα πολλα, η ευρωπαικη πιστη ανεπισημως αρνειται να καλυψει ζημιες πανω απο τα 1800 ευρω.
αυτο φυσικα ειναι μαχητο διοτι αν πας δικαστικα και αποδειξεις οτι το κοστος της ζημιας ειναι μεγαλυτερο και εντος οριων της καλυψης (στην περιπτωση μου 9800) θα καλυφθεις (θα παρει καποιο χρονο φυσικα)
παλιοτερα ο λαμπρινος αναλαμβανε αποζημιωσεις.
τωρα το εχει σταματησει.
κατ εξαιρεση μου ειπε θα το κανει σε μενα που ειμαι πελατης αλλα θα βαλει τον δικηγορο του να το αναλαβει (μαζι προφανως και με ζημιες αλλων πελατων του)
ολικο βαψιμο με το αυτοθεραπευομενο βερνικι της sikkens 2600+ φπα πριν δυο χρονια (τωρα νομιζω χρεωνει παραπανω)
ειναι ισως τα μοναδικα λεφτα που εδωσα με μεγαλη χαρα στο αυτοκινητο οταν ειδα το αποτελεσμα.
δεν υπαρχει συγκριση με αλλους φανοποιους στην ελλαδα (αντε να ναι 2-3 ακομα σε αυτο το επιπεδο)
αυτη τη στιγμη ναι μεν δε μιλαμε για ολικη βαφη , αλλα λογο της καταστασης του οχηματος (αριστη προ της ζημιας , εμφανες απο τις φωτογραφιες) , λογω κατασκευης (μονωση σε πολλες μεταλλικες επιφανιες) το pdr δεν θα εχει αποτελεσμα. συν του οτι εχω ζημιες σε διακοσμητικα νικελ (120+ με φπα τμχ , εχω πληρωσει ενα προπερσυ)
θυμαστε μια συζητηση που καναμε συχνα πυκνα για τους φθηνους και ακριβους μαστορες , τις φθηνες και ακριβες ασφαλιστικες ;
το ζουκι παντως δεν εχει τοσο εκτεταμενη ζημια , περαν οροφης και καπω , εχει μονο 2 κομματια ακομα. λογικα θα δουλεψει pdr εκει . προφανως ειχε να κανει με την διευθυνση που ηταν παρκαρισμενο ως προς τον καιρο (αν και ειχαν 500 μετρα αποσταση μεταξυ τους)

Επιστροφή στο Φροντίδα Αυτοκινήτου
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες