[ +/- ] [ Τώρα είναι Παρ Απρ 17, 2026 19:42 ]

Χαλαζοπτωση 4οκτ19

Χαλαζοπτωση 4οκτ19

Δημοσίευσηαπό pankrok την Τετ Οκτ 16, 2019 12:11

Ρε σεις πραγματικα, με το χαλαζι δεν ειχε κανεις θεμα εκ των εν αττικη μαζνταιων;

εμενα μου τα κανε και τα δυο μπαλακια του γκολφ.

GTX2867r / forged / ported / sleeved και βλεπουμε...

Ώπα λάθος. Δις λαστ γιαρ. Τώρα όλα μανουλα!
Άβαταρ μέλους
pankrok    
1,9 Bar
1,9 Bar

Χώρα: Greece (gr)
Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: Mazda CX7 '08/ Honda HRV '99 / Vitara 1.4 '19

Re: Χαλαζοπτωση 4οκτ19

Δημοσίευσηαπό Touring the M3 1.6 την Τετ Οκτ 16, 2019 14:39

Ώχ, έλα ρε συ....και το δικό μου έφαγε..αλλά ίσως να μην ήταν τόσο μεγάλο για να κάνει ζημιά.Για ρίξε φωτό...
Devotee since 1984
...η ημιμάθεια,αφήνει τη βλακεία πολύ πίσω....
Άβαταρ μέλους
Touring the M3 1.6    
1,9 Bar
1,9 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 3 1.6 TC-Black-Hatch 2007

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Τετ Οκτ 16, 2019 14:50

Παιδια,ευχομαι κανεις!!!εκεινη την μερα ευτυχως ειχα το Χοντακι μου στο γκαραζ!
http://www.mazdaclub.gr
Ηonda Type R fn2-Citroen Saxo VTS
ΟY ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Εικόνα
To be a Spartan ,you must live like a Spartan!
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Μοντέλο Αυτ.: Εx Mazda 6 MPS-Citroen Saxo VTS-Honda Type R FN2

Δημοσίευσηαπό Dodos την Τετ Οκτ 16, 2019 15:34

pankrok έγραψε:Ρε σεις πραγματικα, με το χαλαζι δεν ειχε κανεις θεμα εκ των εν αττικη μαζνταιων;

Του αδερφου μου και της γυναίκας του στραπατσαρηστηκαν ασχημα (περιοχη ζωγραφου βύρωνας καρέας) Στο ρέντη που είχα παρκάρει το δικο μου.. δεν εριξε ευτυχως
Εικόνα
HKS short ram intake CP-E turbo inlet pipe Turbosmart dual port bov
Άβαταρ μέλους
Dodos    
2,0 Bar
2,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 6 MPS

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Πέμ Οκτ 17, 2019 12:56

Dodos έγραψε:
pankrok έγραψε:Ρε σεις πραγματικα, με το χαλαζι δεν ειχε κανεις θεμα εκ των εν αττικη μαζνταιων;

Του αδερφου μου και της γυναίκας του στραπατσαρηστηκαν ασχημα (περιοχη ζωγραφου βύρωνας καρέας) Στο ρέντη που είχα παρκάρει το δικο μου.. δεν εριξε ευτυχως

Πολύ λυπάμαι Αντώνη!!!

Πως θα το φτιάξουν?έχεις κάποια φωτό από την ζημιά?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Δημοσίευσηαπό Dodos την Πέμ Οκτ 17, 2019 15:27

Στον αδερφό μου έχει ξανασυμβεί πριν δυόμιση χρόνια. Τον είχε πιάσει τότε στην μεγάλη ανηφόρα του Καρέα. Το έφτιαξε πολύ εύκολα.

Μπήκε στο site της μετεωρολογικής υπηρεσίας και πληρώνοντας ένα ηλεκτρονικό παράβολο των 3,5€ του έστειλαν βεβαίωση ότι την τάδε μέρα στην τάδε περιοχή έριξε χαλάζι.
Πήρε τηλέφωνο την ασφαλιστική να έρθει να το δει πραγματογνώμονας. Ήρθε ο άνθρωπος επιβεβαίωσε το πρόβλημα και το πήγε στο συνεργείο.
Υπάρχει μια ιταλική εταιρεία που σου φτιάχνει αυτά τα βαθουλώματα χωρίς να βάψει ή να στοκάρει. Μια βδομάδα έμεινε το αμάξι συνεργείο μέχρι να επισκευαστεί.
Πλήρωσε μόνο 300€ λόγω της απαλλαγής που έχει το ασφαλιστήριο του για ζημιές από χαλάζι.

Το ίδιο θα ξανακάνει και τώρα.

Στην φωτογραφία δεν φαίνεται. Για να φανεί η ζημιά πρέπει να πλησιάσεις πολύ κοντά στο αυτοκίνητο και να το δεις υπό γωνία. Είναι λευκού χρώματος, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό στο πόσο εμφανής είναι η ζημιά από απόσταση. Ίσως σε σκουρόχρωμο να φαινόταν πιο έντονα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dodos    
2,0 Bar
2,0 Bar

Δημοσίευσηαπό diMiPS την Πέμ Οκτ 17, 2019 18:48

Dodos έγραψε:Στον αδερφό μου ..............
Υπάρχει μια ιταλική εταιρεία που σου φτιάχνει αυτά τα βαθουλώματα χωρίς να βάψει ή να στοκάρει.
...............

υπαρχουν πολλοι που επιδιωρθωνουν πασης φυσεως λακουβες (και χαλαζι) χωρις να βαψουν η στοκαρουν Αντωνη
...όλα είναι δρόμος...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
diMiPS    
2,0 Bar
2,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 3 MPS - TRUE RED

Δημοσίευσηαπό ΙΩΑΝΝΗΣ την Παρ Οκτ 18, 2019 12:18

Προσωπικά το corolla (μοντ 2002) το εβαψα όλο με 70ευρώ (έφαγα χαλάζι το 2017). Είχα ασφάλεια interamerican και για φυσικά φαινόμενα . Την διαδικασία με το χαρτι της Μετεωρολογίας και τον εμπειρογνωμονα το έκανε το συνεργείο.
Το PDR είναι σίγουρα ποιό ακριβο.
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΗΣ    
1,3 Bar
1,3 Bar

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 6 (GH) 1,8

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Παρ Οκτ 18, 2019 15:23

Πολύ καλό ότι έκανε Αντώνη,ομως και τα 300 χωρίς να φταίει και έχοντας κάλυψη για φυσικά φαινόμενα τέτοια πολλά μου φαίνονται!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Δημοσίευσηαπό Dodos την Παρ Οκτ 18, 2019 15:58

Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:Πολύ καλό ότι έκανε Αντώνη,ομως και τα 300 χωρίς να φταίει και έχοντας κάλυψη για φυσικά φαινόμενα τέτοια πολλά μου φαίνονται!

Οι ηλίθιες απαλλαγές των ασφαΛΗΣΤΗκών
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dodos    
2,0 Bar
2,0 Bar

Δημοσίευσηαπό pankrok την Σάβ Οκτ 19, 2019 09:06

εγω πηγα το μαζδα στον λαμπρινο πηγε ο ασφαληστης , ειδε οτι το μονο που σωζεται ειναι ενα φτερο και μια πορτα , του λεει η γραμμη της ευρωπαικης πιστης ειναι να μην εγκρινουν πανω απο 1800 ευρω (που δεν φτανουν ουτε για αστειο) και ο λαμπρινος ξηγηθηκε ομορφα και θα το αναλαβει προσωπικα με δικηγορο δικο του και θα πληρωσω μονο απαλλαγη (αν εχω- δεν το βρισκω στους ορους)

την πεμπτη θα του παω και το ζουκι για να περασει ο allianz και βλεπουμε.
αν το καθαρισεις ειναι μπαλακι γκολφ , αν ειναι βρωμικο δε θα δεις πολλα , ωστοσο με βαψιμο 2ετιας το ενα και ακριβο βερνικι , 3 μηνων καινουριο το αλλο θα φτιαχτουν θενε δε θενε

Άβαταρ μέλους
pankrok    
1,9 Bar
1,9 Bar

Δημοσίευσηαπό diMiPS την Σάβ Οκτ 19, 2019 15:57

pankrok έγραψε:εγω πηγα το μαζδα στον λαμπρινο πηγε ο ασφαληστης , ειδε οτι το μονο που σωζεται ειναι ενα φτερο και μια πορτα , του λεει η γραμμη της ευρωπαικης πιστης ειναι να μην εγκρινουν πανω απο 1800 ευρω (που δεν φτανουν ουτε για αστειο) και ο λαμπρινος ξηγηθηκε ομορφα και θα το αναλαβει προσωπικα με δικηγορο δικο του και θα πληρωσω μονο απαλλαγη (αν εχω- δεν το βρισκω στους ορους)

την πεμπτη θα του παω και το ζουκι για να περασει ο allianz και βλεπουμε.
αν το καθαρισεις ειναι μπαλακι γκολφ , αν ειναι βρωμικο δε θα δεις πολλα , ωστοσο με βαψιμο 2ετιας το ενα και ακριβο βερνικι , 3 μηνων καινουριο το αλλο θα φτιαχτουν θενε δε θενε

Παναγιωτη τα 1800 που λες δεν φτανουν, εννοεις για ολικη βαφη ; (ποσο παει η ολικη βαφη ; )
οταν λες <<ο λαμπρινος ξηγηθηκε ομορφα και θα το αναλαβει προσωπικα με δικηγορο δικο του>>, τι ακριβως θα αναλαβει ; και τι θα καταφερει που δεν καταφερε ο ασφαλιστης σου ; (που ειναι <<υπαλληλος>> σου με μια ευρυτερη εννοια , δηλ. εσενα θελει να εξυπηρετησει που εισαι ο πελατης
εχεις ευρωπαικη πιστη (που μαλλον ειναι απο τις καλες) και δεν πληρωνει την επισκευη;;;
...όλα είναι δρόμος...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
diMiPS    
2,0 Bar
2,0 Bar

Δημοσίευσηαπό pankrok την Σάβ Οκτ 19, 2019 16:57

εγραψα ασφαληστης με "η" γιατι μιλουσα για τον πραγματογνωμονα στης ασφαλΗστικης
για την πειροδο αυτη , επειδη τα αυτοκινητα που δικαιουνται καλυψη ειναι παρα πολλα, η ευρωπαικη πιστη ανεπισημως αρνειται να καλυψει ζημιες πανω απο τα 1800 ευρω.
αυτο φυσικα ειναι μαχητο διοτι αν πας δικαστικα και αποδειξεις οτι το κοστος της ζημιας ειναι μεγαλυτερο και εντος οριων της καλυψης (στην περιπτωση μου 9800) θα καλυφθεις (θα παρει καποιο χρονο φυσικα)

παλιοτερα ο λαμπρινος αναλαμβανε αποζημιωσεις.
τωρα το εχει σταματησει.
κατ εξαιρεση μου ειπε θα το κανει σε μενα που ειμαι πελατης αλλα θα βαλει τον δικηγορο του να το αναλαβει (μαζι προφανως και με ζημιες αλλων πελατων του)

ολικο βαψιμο με το αυτοθεραπευομενο βερνικι της sikkens 2600+ φπα πριν δυο χρονια (τωρα νομιζω χρεωνει παραπανω)
ειναι ισως τα μοναδικα λεφτα που εδωσα με μεγαλη χαρα στο αυτοκινητο οταν ειδα το αποτελεσμα.
δεν υπαρχει συγκριση με αλλους φανοποιους στην ελλαδα (αντε να ναι 2-3 ακομα σε αυτο το επιπεδο)
αυτη τη στιγμη ναι μεν δε μιλαμε για ολικη βαφη , αλλα λογο της καταστασης του οχηματος (αριστη προ της ζημιας , εμφανες απο τις φωτογραφιες) , λογω κατασκευης (μονωση σε πολλες μεταλλικες επιφανιες) το pdr δεν θα εχει αποτελεσμα. συν του οτι εχω ζημιες σε διακοσμητικα νικελ (120+ με φπα τμχ , εχω πληρωσει ενα προπερσυ)

θυμαστε μια συζητηση που καναμε συχνα πυκνα για τους φθηνους και ακριβους μαστορες , τις φθηνες και ακριβες ασφαλιστικες ;

το ζουκι παντως δεν εχει τοσο εκτεταμενη ζημια , περαν οροφης και καπω , εχει μονο 2 κομματια ακομα. λογικα θα δουλεψει pdr εκει . προφανως ειχε να κανει με την διευθυνση που ηταν παρκαρισμενο ως προς τον καιρο (αν και ειχαν 500 μετρα αποσταση μεταξυ τους)

Άβαταρ μέλους
pankrok    
1,9 Bar
1,9 Bar

Δημοσίευσηαπό A.Mazdaios την Κυρ Οκτ 20, 2019 09:27

Ευτυχώς εδώ στα Δυτικά δεν εριξε και την γλιτώσαμε! Οι ασφαλιστικές έχουν αυτές τις ηλίθιες απαλλαγές γιατί κάποιοι το είχαν βρεί το κόλπο και κάνανε ολικές βαφές τζάμπα οχι οτι άλλαξε κάτι δραματικά αλλά κάπως μαζεύτηκε το όλο θέμα! Πάνο και ο Λαμπρινός αναλαμβάνει τα δικηγορικά έξοδα? Και σε περίπτωση μη δικαίωσης ποιος πληρώνει την διαφορά? Groupama που έτυχε να έχω πριν 3 χρόνια για καπο ουρανό δεν πλήρωσα κάτι!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
A.Mazdaios    
1,6 Bar
1,6 Bar

Μοντέλο Αυτ.: mazda 3 2008 1,6

Δημοσίευσηαπό diMiPS την Κυρ Οκτ 20, 2019 14:07

pankrok έγραψε:εγραψα ασφαληστης με "η" γιατι μιλουσα για τον πραγματογνωμονα στης ασφαλΗστικης
για την πειροδο αυτη , επειδη τα αυτοκινητα που δικαιουνται καλυψη ειναι παρα πολλα, η ευρωπαικη πιστη ανεπισημως αρνειται να καλυψει ζημιες πανω απο τα 1800 ευρω.
αυτο φυσικα ειναι μαχητο διοτι αν πας δικαστικα και αποδειξεις οτι το κοστος της ζημιας ειναι μεγαλυτερο και εντος οριων της καλυψης (στην περιπτωση μου 9800) θα καλυφθεις (θα παρει καποιο χρονο φυσικα)

παλιοτερα ο λαμπρινος αναλαμβανε αποζημιωσεις.
τωρα το εχει σταματησει.
κατ εξαιρεση μου ειπε θα το κανει σε μενα που ειμαι πελατης αλλα θα βαλει τον δικηγορο του να το αναλαβει (μαζι προφανως και με ζημιες αλλων πελατων του)

ολικο βαψιμο με το αυτοθεραπευομενο βερνικι της sikkens 2600+ φπα πριν δυο χρονια (τωρα νομιζω χρεωνει παραπανω)
ειναι ισως τα μοναδικα λεφτα που εδωσα με μεγαλη χαρα στο αυτοκινητο οταν ειδα το αποτελεσμα.
δεν υπαρχει συγκριση με αλλους φανοποιους στην ελλαδα (αντε να ναι 2-3 ακομα σε αυτο το επιπεδο)
αυτη τη στιγμη ναι μεν δε μιλαμε για ολικη βαφη , αλλα λογο της καταστασης του οχηματος (αριστη προ της ζημιας , εμφανες απο τις φωτογραφιες) , λογω κατασκευης (μονωση σε πολλες μεταλλικες επιφανιες) το pdr δεν θα εχει αποτελεσμα. συν του οτι εχω ζημιες σε διακοσμητικα νικελ (120+ με φπα τμχ , εχω πληρωσει ενα προπερσυ)

θυμαστε μια συζητηση που καναμε συχνα πυκνα για τους φθηνους και ακριβους μαστορες , τις φθηνες και ακριβες ασφαλιστικες ;

το ζουκι παντως δεν εχει τοσο εκτεταμενη ζημια , περαν οροφης και καπω , εχει μονο 2 κομματια ακομα. λογικα θα δουλεψει pdr εκει . προφανως ειχε να κανει με την διευθυνση που ηταν παρκαρισμενο ως προς τον καιρο (αν και ειχαν 500 μετρα αποσταση μεταξυ τους)

εγω ξαναλεω, ο ασφαλιστης ειναι με σενα , με το μερος σου (υποτιθεται)
δεν μπορει να ικανοποιησει το αιτημα σου ;
αν οχι, γιατι δε φευγεις και να πας σε αλλον ασφαλιστη (και ασφαλιστικη) ;

πληρωνουμε ασφαλιστη (και δεν παμε στις αυλες ασφαλισεις τυπου anytime) για να εχουμε εξυπηρετηση, αν δεν εχουμε εξυπηρετηση τοτε γιατι να πληρωνουμε ;
...όλα είναι δρόμος...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
diMiPS    
2,0 Bar
2,0 Bar

Επόμενο

Συναφή θέματα

Επιστροφή στο Φροντίδα Αυτοκινήτου