από kizuna την Τρί Απρ 12, 2011 19:23
Φανταστικά βίντεο, MAZDA τα ιαπωνικά μηχανήματα οδήγησης , παραφράζοντας την αντίστοιχη διαφήμιση της BMW, πέρα από τίμια αυτοκίνητα είναι τα μοναδικά με τόσο οδηγοκεντρικό χαρακτήρα , καλοζυγισμένα πλαίσια , μιλάνε στην καρδιά του πραγματικού οδηγού. Μερικοί διαμαρτύρονται για το κακό φιλτράρισμα των ανωμαλιών στους δρόμους , ότι δεν είναι τόσο άνετα, ότι οι κινητήρες είναι παρωχημένοι ή δεν ξέρω γω τι άλλο . Λόγω δουλειάς ταξιδεύω συχνά και τυχαίνει να "καβαλάω " διαφορετικά νοικιάρικα προσθιοκίνητα ι.χ. έχοντας σαν μέτρο σύγκρισης πλέον τα τελευταία τρία χρόνια το 6άρι μου δεν έχω βρεί ακόμα όχημα που να σου μεταφέρει τόσο έντονα από κάθε κομμάτι της λαμαρίνας, των τροχών , του συστήματος διεύθυνσης τέτοιες πληροφορίες πέραν ίσως από το ford focus πρώτης γενιάς του 1998.
Συγκρίνουν το VW GOLF GTI με το 3mps και το κατάνα το βγάζουν τελευταίο οι γελοίοι, δεν αντέχει το πετσί μας άλλη γερμανοποίηση . Δεν θέλουμε άλλα άχρωμα, αποστειρωμένα, ομογενοποιημένα αυτοκίνητα , βοιδάμαξα, οχήματα που μετράνε με το σήμα που κουβαλάνε πάνω τους , το πάχος της λαμαρίνας τους και το πόσο αφρώδη είναι τα πλαστικά τους . Είναι ελάχιστα πλέον τα οχήματα που χαίρεσαι να οδηγείς με όλες σου τίς αισθήσεις . Η MAZDA και οι Ιάπωνες μηχανικοί της έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν προϊόντα ξεχωριστά για λίγους και εκλεκτούς. Ελέγξτε για παράδειγμα οι φίλοι κάτοχοι Mazda τίς αποστάσεις του λεβιέ ταχυτήτων από το χέρι μας, σαν να είναι προέκταση του χεριού μας , την αίσθηση των χειριστηρίων , μπαίνεις στην θέση του οδηγού και γαμώτο οδηγείς .Πόσοι κατασκευαστές το έχουν καταφέρει αυτό.
μ.φ.χ.
Βασίλης
kizuna