και μερικες φωτο......
αναμαινεται και βιντεακι με φυσικο ηχο!!!!!!!!!!!

DIOMAZDA έγραψε:Φίλε Δημήτρη καλορίζικη!!!!!Μόνο καζανάκι άλλαξες ή πείραξες και τις σωληνώσεις;Για πιο λόγο προχώρησες στην αντικατάσταση του ,πες μας λίγα πράγματα!!!!

και αυξηση της ιπποδυναμης σιγα σιγα να αποκτησει λιγακι περισσοτερο νευρο το μωρακι μου!!!! 

καλα τζιμμυ μιλαμε πολυ ωραιο εξατμισονι!!!μονο τελικο ε;εντυπωσεις;κερδισες κατι πιστευεις;ποσο πηγε το μαλλι;με τις σωληνωσεις θα δεις κι αλλη διαφορα

antreas3 έγραψε:Θελω κι εγωωωωωωκαλα τζιμμυ μιλαμε πολυ ωραιο εξατμισονι!!!μονο τελικο ε;εντυπωσεις;κερδισες κατι πιστευεις;ποσο πηγε το μαλλι;με τις σωληνωσεις θα δεις κι αλλη διαφορα
αλλα και στα ψηλα ειδα μια μικρη διαφορα

μου 

mazda3_jimmys έγραψε:antreas3 έγραψε:Θελω κι εγωωωωωωκαλα τζιμμυ μιλαμε πολυ ωραιο εξατμισονι!!!μονο τελικο ε;εντυπωσεις;κερδισες κατι πιστευεις;ποσο πηγε το μαλλι;με τις σωληνωσεις θα δεις κι αλλη διαφορα
καλημερα ανδρεα, κατ'αρχας κερδισε λιγακι νευρο παραπανω ειδικα στα χαμηλααλλα και στα ψηλα ειδα μια μικρη διαφορα
απο αισθητικη αποψη βεβαια ειναι μακραν μ@@@@ραααα!!!![]()
σιγουρα και με την αλλαγη των σωληνωσεων αλλα και του ενδιαμεσου θα παρει τα πανω του τομου

και καλα γκαζιδια

Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:Μητσο καλοριζικη φιλεκαι καλα γκαζιδια
![]()
![]()
πισω χαμηλα πια μπιαζει εντελως σαν MPS 3!πολυ καλη δουλεια δειχνει και η εξατμιση!βιωσες μια μικρη διαφορα εστω?
με την αλλαγη ολης της διαμετρου παντως θα δεις διαφορα,αλλα σιγα σιγα για το καλυτερο της βελτιωσης προβλεπω να προβεις και σε προγραμματισμο!
σε τι Φ θα αλλαξεις?προσεξε μην μεγαλωσεις την διαμετρο πολυ!το πολυ 3.5 mm
ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με βελτιωτικές εξατμίσεις σε Μazda 3 μπορούμε να δούμε και εδω:
![]()
![]()
Εξατμιση σε Mazda 3
viewtopic.php?f=174&t=322&p=2208#p2208
αλλα μακαρι και να ητανε!!!!! 

Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:δεν πειραζει φιλε Μητσο και μην σε απασχολει αυτο!αλλωστε ολα τα Mazda ειναι...![]()
![]()
εκτος των αλλων μαθε οτι ο Γιωργος kalidro μ ετο 3αρι του εκανε κατα 6 δευτερολπετα χρονο καλυτερο απο το δικο μου 6 αρι!![]()
![]()
![]()
οπωσδηποτε Τζιμμυ αναμενουμε τα νεοτερα με τις σωληνωσεις!ποτε θα πας με το καλο?

GiannhsAtenza έγραψε:Τρελα ειναι Δημητρη!!!!
αναμενουμε και βιντεο!!!!

kalidor έγραψε:Μητσο..καλοριζικο και βλεπω οτι μοιαζει πολυ σε τοποθετηση με την δικη μου!!!
Φανταζομαι το 1,4αρι θα περνει αυτια στο περασμα του!!!!
Τελικο Φ100 εβαλες...???

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης