[ +/- ] [ Τώρα είναι Παρ Απρ 17, 2026 20:01 ]

SERVICE 110.000 ΧΛΜ- ΠΑΠΡΑΣ-ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

SERVICE 110.000 ΧΛΜ- ΠΑΠΡΑΣ-ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Δημοσίευσηαπό A.Mazdaios την Δευτ Αύγ 03, 2015 11:11

Καλημέρα φιλαράκια! Έφθασε το πλήρωμα του χρόνου να πάω το εργαλείο για service για τις 110000 ! Λογω φόρτου εργασίας του Σκούφουλα και δικού μου είπα να απευθυνθώ στο επίσημο εξουσιοδοτημένο service ΠΑΠΡΑΣ μιας και βρήκα ραντεβού και η τιμή που μου έδωσε ήταν καλή λάδια φίλτρο και φίλτρο καμπίνας στα 105 ευρώ! Μετά το service σας γράφω τις εντυπώσεις μου αρχικά να πώ οτι η εταιρεία έχει δώσει οδηγία να χρησιμοποιούνται λάδια TOTAL είτε 10/40 είτε 5/30 εσύ αποφασίζεις! Απο αυτά που είδα φανερά δεν ήξεραν το αυτοκίνητο ( hmmmmmm hmmmmmm hmmmmmm ) αφού με δική μου υπόδειξη βρέθηκε πως αλλάζει το φίλτρο καμπίνας ! Επιπλέον έμεινε το πλαστικό του δείκτη λαδιού στο χέρι του μηχανικού και έγινε ολόκληρη επιχείρηση για να βγεί φυσικά ούτε κουβέντα για να αλλαχθεί κτλ απλά μου το κόλλησαν και μου είπαν αν θελήσω να αγοράσω καινούργιο να πάω εκεί να γίνει η αλλαγή! Μου έκαναν και διαγνωστικό μετά από δέκα αναβαθμίσεις που έκανε ο υπολογιστής τους κατόρθωσαν και το έκαναν! Να προσθέσω οτι μου εξήγησαν οτι ο δείκτης λαδιού είχε σπάσει και ξανακολλήσει κάτι που φαινόταν δεν φαινόταν τεσπα τώρα είμαι στην αναζήτηση καινούργιου γιατι η εταιρεία το κοστολογεί 25 ευρώ και 1 μήνα αναμονή! Τέλος να πώ οτι δεν τρελάθηκα με τις υπηρεσίες τους δεν έγινε κανένας έλεγχος λαμπών κτλ όπως μου έκανα σε άλλα συνεργεία θα το σκεφτώ αν θα ξαναπάω !Α! Ξέχασα να πώ μετα το τέλος στο ρελαντί ακουγόταν ένας περιεργος θόρυβος σαν παξιμάδι ξέλυτο ενα πράγμα το υπέδειξα εγώ το κοίταξαν απο εδώ το κοίταξαν απο εκεί δεν βρήκαν κάτι μου είπαν δεν τρέχει τίποτα εγώ πάλι hmmmmmm . Αυτά απο εμένα!

Υ.γ. Απο την ώρα που το πήρα έχω την εντύπωση οτι δεν αρπάζει όπως πριν ! Να του έκαναν τίποτα να φταίει η απογοήτευση μου δεν ξέρω ! Πάντως θα το παρακολουθήσω και θα επανέλθω !
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
A.Mazdaios    
1,6 Bar
1,6 Bar

Χώρα: Greece (gr)
Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: mazda 3 2008 1,6

Re: SERVICE 110.000 ΧΛΜ- ΠΑΠΡΑΣ-ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Δημοσίευσηαπό NTAFY_6 την Δευτ Αύγ 03, 2015 12:52

εγώ παιδιά έχω ραντεβού τέταρτη στον Σκουφούλα ,για σέρβις στις 135,000.
είναι αυτός που εμπιστεύτηκα και για τον έλεγχο αγοράς μιας και ήταν μεταχειρισμένο το 6αρι μου.
από την πρώτη στιγμή μου φάνηκε επαγγελματίας και δεν είναι το πρώτο αμάξι που παίρνω και η μόνη μάρκα (σημειωτέον είναι το 5 μετά από OPEL ,FIAT & BMW)
όπως και να χει είναι το πρώτο σέρβις και σε τηλεφώνημα που είχα μαζί του μου είπε κόστος ως εξής:
λάδια 45 Ε
φίλτρα λαδιού ,αέρα, καμπίνας από 10-12 Ε το καθένα
τακάκια εμπρός 30Ε
τακάκια πίσω 25Ε
εργασία 75Ε
σύνολο περίπου 200-210 Ε
η τελική εντύπωση την πέμπτη.
pop smilie_car smilie_car smilie_car
武士道コード 日本の将軍

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
NTAFY_6    
-0,5 Bar
-0,5 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 6 1.8 2005

Δημοσίευσηαπό Touring the M3 1.6 την Δευτ Αύγ 03, 2015 13:06

A.Mazdaios έγραψε:Καλημέρα φιλαράκια! Έφθασε το πλήρωμα του χρόνου να πάω το εργαλείο για service για τις 110000 ! Λογω φόρτου εργασίας του Σκούφουλα και δικού μου είπα να απευθυνθώ στο επίσημο εξουσιοδοτημένο service ΠΑΠΡΑΣ μιας και βρήκα ραντεβού και η τιμή που μου έδωσε ήταν καλή λάδια φίλτρο και φίλτρο καμπίνας στα 105 ευρώ! Μετά το service σας γράφω τις εντυπώσεις μου αρχικά να πώ οτι η εταιρεία έχει δώσει οδηγία να χρησιμοποιούνται λάδια TOTAL είτε 10/40 είτε 5/30 εσύ αποφασίζεις! Απο αυτά που είδα φανερά δεν ήξεραν το αυτοκίνητο ( hmmmmmm hmmmmmm hmmmmmm ) αφού με δική μου υπόδειξη βρέθηκε πως αλλάζει το φίλτρο καμπίνας ! Επιπλέον έμεινε το πλαστικό του δείκτη λαδιού στο χέρι του μηχανικού και έγινε ολόκληρη επιχείρηση για να βγεί φυσικά ούτε κουβέντα για να αλλαχθεί κτλ απλά μου το κόλλησαν και μου είπαν αν θελήσω να αγοράσω καινούργιο να πάω εκεί να γίνει η αλλαγή! Μου έκαναν και διαγνωστικό μετά από δέκα αναβαθμίσεις που έκανε ο υπολογιστής τους κατόρθωσαν και το έκαναν! Να προσθέσω οτι μου εξήγησαν οτι ο δείκτης λαδιού είχε σπάσει και ξανακολλήσει κάτι που φαινόταν δεν φαινόταν τεσπα τώρα είμαι στην αναζήτηση καινούργιου γιατι η εταιρεία το κοστολογεί 25 ευρώ και 1 μήνα αναμονή! Τέλος να πώ οτι δεν τρελάθηκα με τις υπηρεσίες τους δεν έγινε κανένας έλεγχος λαμπών κτλ όπως μου έκανα σε άλλα συνεργεία θα το σκεφτώ αν θα ξαναπάω !Α! Ξέχασα να πώ μετα το τέλος στο ρελαντί ακουγόταν ένας περιεργος θόρυβος σαν παξιμάδι ξέλυτο ενα πράγμα το υπέδειξα εγώ το κοίταξαν απο εδώ το κοίταξαν απο εκεί δεν βρήκαν κάτι μου είπαν δεν τρέχει τίποτα εγώ πάλι hmmmmmm . Αυτά απο εμένα!

Υ.γ. Απο την ώρα που το πήρα έχω την εντύπωση οτι δεν αρπάζει όπως πριν ! Να του έκαναν τίποτα να φταίει η απογοήτευση μου δεν ξέρω ! Πάντως θα το παρακολουθήσω και θα επανέλθω !

Για λέγε ρε Αντρέα..... hmmmmmm
Devotee since 1984
...η ημιμάθεια,αφήνει τη βλακεία πολύ πίσω....
Άβαταρ μέλους
Touring the M3 1.6    
1,9 Bar
1,9 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 3 1.6 TC-Black-Hatch 2007

Δημοσίευσηαπό A.Mazdaios την Δευτ Αύγ 03, 2015 13:50

Φιλε Αντώνη μετα και απο τον ερχομο μου στην Ψαθα διαπιστώνω οτι το εργαλείο ζορίζεται και δεν αρπάζει όπως πριν δεν ξέρω τι να υποθέσω ειλικρινα!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
A.Mazdaios    
1,6 Bar
1,6 Bar

Δημοσίευσηαπό stratos tonia rx8 την Δευτ Αύγ 03, 2015 15:04

A.Mazdaios έγραψε:Καλημέρα φιλαράκια! Έφθασε το πλήρωμα του χρόνου να πάω το εργαλείο για service για τις 110000 ! Λογω φόρτου εργασίας του Σκούφουλα και δικού μου είπα να απευθυνθώ στο επίσημο εξουσιοδοτημένο service ΠΑΠΡΑΣ μιας και βρήκα ραντεβού και η τιμή που μου έδωσε ήταν καλή λάδια φίλτρο και φίλτρο καμπίνας στα 105 ευρώ! Μετά το service σας γράφω τις εντυπώσεις μου αρχικά να πώ οτι η εταιρεία έχει δώσει οδηγία να χρησιμοποιούνται λάδια TOTAL είτε 10/40 είτε 5/30 εσύ αποφασίζεις! Απο αυτά που είδα φανερά δεν ήξεραν το αυτοκίνητο ( hmmmmmm hmmmmmm hmmmmmm ) αφού με δική μου υπόδειξη βρέθηκε πως αλλάζει το φίλτρο καμπίνας ! Επιπλέον έμεινε το πλαστικό του δείκτη λαδιού στο χέρι του μηχανικού και έγινε ολόκληρη επιχείρηση για να βγεί φυσικά ούτε κουβέντα για να αλλαχθεί κτλ απλά μου το κόλλησαν και μου είπαν αν θελήσω να αγοράσω καινούργιο να πάω εκεί να γίνει η αλλαγή! Μου έκαναν και διαγνωστικό μετά από δέκα αναβαθμίσεις που έκανε ο υπολογιστής τους κατόρθωσαν και το έκαναν! Να προσθέσω οτι μου εξήγησαν οτι ο δείκτης λαδιού είχε σπάσει και ξανακολλήσει κάτι που φαινόταν δεν φαινόταν τεσπα τώρα είμαι στην αναζήτηση καινούργιου γιατι η εταιρεία το κοστολογεί 25 ευρώ και 1 μήνα αναμονή! Τέλος να πώ οτι δεν τρελάθηκα με τις υπηρεσίες τους δεν έγινε κανένας έλεγχος λαμπών κτλ όπως μου έκανα σε άλλα συνεργεία θα το σκεφτώ αν θα ξαναπάω !Α! Ξέχασα να πώ μετα το τέλος στο ρελαντί ακουγόταν ένας περιεργος θόρυβος σαν παξιμάδι ξέλυτο ενα πράγμα το υπέδειξα εγώ το κοίταξαν απο εδώ το κοίταξαν απο εκεί δεν βρήκαν κάτι μου είπαν δεν τρέχει τίποτα εγώ πάλι hmmmmmm . Αυτά απο εμένα!

Φιλε μου καλε αν και κατοικος των προαστειων μας δεν ειχες ακουσει ποτε οτι στο συγκεκριμενο συνεργειο δεν πας ουτε την φωτο σου? Πολυ περιεργο εαν δεν το ειχες ακουσει ποτε.Εγω ως παλαιος κατοχος honda vti 95 το ειχα ακουσει και γνωριζα. Τεςπα ευχομαι οντως να ειναι ιδεα σου αυτο που ακους αλλα μετα απο τοσα χλμ θα προτεινα να βρεις ενα συνεργειο συνοικιακο και καλο με πολυ καλυτερες τιμες και αξιοπιστο τεχνικο.
Εαν νομιζεις οτι εισαι μπροστα εχεις αυταπατες.... πριν λιγα λεπτα περασα απο κει που εισαι τωρα!!!!!
Άβαταρ μέλους
stratos tonia rx8    
0,8 Bar
0,8 Bar

Μοντέλο Αυτ.: seat leon cupra- mercedes clk200 amg

Δημοσίευσηαπό Touring the M3 1.6 την Δευτ Αύγ 03, 2015 17:26

A.Mazdaios έγραψε:Φιλε Αντώνη μετα και απο τον ερχομο μου στην Ψαθα διαπιστώνω οτι το εργαλείο ζορίζεται και δεν αρπάζει όπως πριν δεν ξέρω τι να υποθέσω ειλικρινα!

Απόδειξη πήρες;....άν δε πήρες,είναι σαν να μην έχεις πατήσει καθόλου στον εν λόγω επαγγελματία......πήγες πίσω μόλις το άκουσες να συνεχίζει ο θόρυβος;...να τον βάλεις δίπλα για βόλτα.....πώς θα "ενημερωθεί" το ηλεκτρονικό βιβλίο service;...ποιά λάδια σου έβαλε;...με τί προδιαγραφές;....σου έβαλε το σωστό φίλτρο καμπίνας;....το έβαλε σωστά;...το χειρόφρενο στο πείραξε;...
Devotee since 1984
Άβαταρ μέλους
Touring the M3 1.6    
1,9 Bar
1,9 Bar

Δημοσίευσηαπό diMiPS την Δευτ Αύγ 03, 2015 20:13

το οτι δε σου εκαναν ελεγχο στις λαμπες μπορει να σε χαλαει ψυχολογικα αλλα ουσιαστικα δεν σε επηρεαζει

το ΚΑΚΟ ειναι η αισθηση που απεκτησες οτι ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ το αμαξι (φιλτρο καμπινας , κλπ)
αυτο ειναι το ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ

αν δεν εμεινες ευχαριστημενος πες τους το χυμα ! γραψε και κανα γραμματακι και πηγαινε αλλου
ισως γινουν καλυτεροι στο μελλον

;)
...όλα είναι δρόμος...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
diMiPS    
2,0 Bar
2,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 3 MPS - TRUE RED

Δημοσίευσηαπό A.Mazdaios την Τρί Αύγ 04, 2015 05:36

Απλά υπέθεσα οτι μια αλλαγή λαδιων είναι βρε αδερφε και ένα ρημάδι φίλτρο καμπίνας πόσο μάπα να είναι.Τελικά πολύ.Καταρχην έχω φάει το κόσμο να βρω δείκτη λαδιού και τζίφος. Αντώνη 10/40 total αυτα προτείνει η εταιρεία. Στράτο σ'έυχαρίστω για το μήνυμα θα το έχω υπόψιν μου.Για το Παπρα απο άλλους hondaκιδες είχα ακούσει καλά λόγια και την πάτησα σαν κόπανος.Τέσπα από τα λάθη μας μαθαίνουμε. Α! Αντώνη χειρόφρενο δεν πείραξε το φίλτρο αν ήταν λάθος δεν θα κούμπωνε τίποτα πιστεύω.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
A.Mazdaios    
1,6 Bar
1,6 Bar

Δημοσίευσηαπό Touring the M3 1.6 την Τρί Αύγ 04, 2015 10:35

A.Mazdaios έγραψε:Απλά υπέθεσα οτι μια αλλαγή λαδιων είναι βρε αδερφε και ένα ρημάδι φίλτρο καμπίνας πόσο μάπα να είναι.Τελικά πολύ.Καταρχην έχω φάει το κόσμο να βρω δείκτη λαδιού και τζίφος. Αντώνη 10/40 total αυτα προτείνει η εταιρεία. Στράτο σ'έυχαρίστω για το μήνυμα θα το έχω υπόψιν μου.Για το Παπρα απο άλλους hondaκιδες είχα ακούσει καλά λόγια και την πάτησα σαν κόπανος.Τέσπα από τα λάθη μας μαθαίνουμε. Α! Αντώνη χειρόφρενο δεν πείραξε το φίλτρο αν ήταν λάθος δεν θα κούμπωνε τίποτα πιστεύω.

Για γίνου σαφέστερος..... hmmmmmm
Devotee since 1984
Άβαταρ μέλους
Touring the M3 1.6    
1,9 Bar
1,9 Bar

Δημοσίευσηαπό A.Mazdaios την Τρί Αύγ 04, 2015 13:25

Μετά απο πολλά τηλ και προσπάθεια μεγάλη βρήκα δείκτη λαδιού σε έναν στν Ν.Σμύρνη τον Βαρούχα στα 10 ευρώ μεταχειρο! Τον ξέρει κανένας αυτόν γιατι δουλεύει με την μάρκα κοντα στα 20 χρόνια και έτρεχε και σε αγώνες με ένα 323 F δεν τον λες και άσχετο! Αντώνη εννοώ οτι από ότι έχω δει είναι αρκετά στριμωγμένα εκεί μέσα ώστε αν κάτι ήταν λάθος δεν θα κούμπωνε ούτε το πλαστικό ούτε τίποτα! Άποψη μου!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
A.Mazdaios    
1,6 Bar
1,6 Bar

Επιστροφή στο Sedan

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες