) αφού με δική μου υπόδειξη βρέθηκε πως αλλάζει το φίλτρο καμπίνας ! Επιπλέον έμεινε το πλαστικό του δείκτη λαδιού στο χέρι του μηχανικού και έγινε ολόκληρη επιχείρηση για να βγεί φυσικά ούτε κουβέντα για να αλλαχθεί κτλ απλά μου το κόλλησαν και μου είπαν αν θελήσω να αγοράσω καινούργιο να πάω εκεί να γίνει η αλλαγή! Μου έκαναν και διαγνωστικό μετά από δέκα αναβαθμίσεις που έκανε ο υπολογιστής τους κατόρθωσαν και το έκαναν! Να προσθέσω οτι μου εξήγησαν οτι ο δείκτης λαδιού είχε σπάσει και ξανακολλήσει κάτι που φαινόταν δεν φαινόταν τεσπα τώρα είμαι στην αναζήτηση καινούργιου γιατι η εταιρεία το κοστολογεί 25 ευρώ και 1 μήνα αναμονή! Τέλος να πώ οτι δεν τρελάθηκα με τις υπηρεσίες τους δεν έγινε κανένας έλεγχος λαμπών κτλ όπως μου έκανα σε άλλα συνεργεία θα το σκεφτώ αν θα ξαναπάω !Α! Ξέχασα να πώ μετα το τέλος στο ρελαντί ακουγόταν ένας περιεργος θόρυβος σαν παξιμάδι ξέλυτο ενα πράγμα το υπέδειξα εγώ το κοίταξαν απο εδώ το κοίταξαν απο εκεί δεν βρήκαν κάτι μου είπαν δεν τρέχει τίποτα εγώ πάλι
. Αυτά απο εμένα!Υ.γ. Απο την ώρα που το πήρα έχω την εντύπωση οτι δεν αρπάζει όπως πριν ! Να του έκαναν τίποτα να φταίει η απογοήτευση μου δεν ξέρω ! Πάντως θα το παρακολουθήσω και θα επανέλθω !