GiannhsAtenza έγραψε:Αρκετα ενδιαφερον Πανο!!!!!
Η αληθεια ειναι πως ενα σωστο ρολοι , που να ταιριαζει με τον χαρακτηρα σου και την εμφανηση σου , παντα σε ανεβαζει σαν εικονα!!!!!!
μετραει πολυ σε εμας τους αντρες!!!!!!

The Ace έγραψε:Έχω και εγώ τη τρέλα...νομίζω τα έχουμε ξαναπεί σε άλλο σχετικό thread για ρολόγια...πάντως εγώ δεν θα συμφωνήσω για τα Vacheron, ωραία και καλά και γνωστά και και, αλλά δεν μου κάνουν click. Πολύ κλασσικά για μένα. Όπως έχω πει στο άλλο θέμα, μου είχαν υποσχεθεί Vacheron πριν από χρόνια, αλλά δεν προέκυψε τελικά...Εγώ αυτό που είχα βάλει στο μάτι ήταν ένα Omega Limited Edition, που είχε και σχετικά λογικό κόστος, αλλά φέυ....

panos mazda 3 έγραψε:GiannhsAtenza έγραψε:Αρκετα ενδιαφερον Πανο!!!!!
Η αληθεια ειναι πως ενα σωστο ρολοι , που να ταιριαζει με τον χαρακτηρα σου και την εμφανηση σου , παντα σε ανεβαζει σαν εικονα!!!!!!
μετραει πολυ σε εμας τους αντρες!!!!!!
σωστα τα λες Γιάννη!!είναι ουσιαστικά το μόνο "κόσμημα" που φοράει ένας άντρας...

panos mazda 3 έγραψε:The Ace έγραψε:Έχω και εγώ τη τρέλα...νομίζω τα έχουμε ξαναπεί σε άλλο σχετικό thread για ρολόγια...πάντως εγώ δεν θα συμφωνήσω για τα Vacheron, ωραία και καλά και γνωστά και και, αλλά δεν μου κάνουν click. Πολύ κλασσικά για μένα. Όπως έχω πει στο άλλο θέμα, μου είχαν υποσχεθεί Vacheron πριν από χρόνια, αλλά δεν προέκυψε τελικά...Εγώ αυτό που είχα βάλει στο μάτι ήταν ένα Omega Limited Edition, που είχε και σχετικά λογικό κόστος, αλλά φέυ....
Αντωνη εσύ πας σε αλλες κατηγορίες!!εξίσου καλές,πιο σπορτιφ χαρακτήρα!!!και limited edition και Ω?πρεπει να έχει πανω "την μανα του και τον πατέρα του" αυτο το ρολοι!!!

Επιστροφή στο Κινητή Τηλεφωνία - Τεχνολογία
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης