καλημερα και χρονια πολλα ομαδα....καλες γιορτες να εχουμε....η απορια που εχω ειναι περι ηλεκτικων παραθυρων....στο ταπεινο πλην σαφως μωρο μου εχω μηχανικα(χειροκινητα)παραθυρα και αναζητω ηλεκτικα παραθυρα....αμα γνωριζετε τι πρεπει να ψαξω για να μπορεσουν να λειτουργησουν στην εντελεια ολα?(μοτερ ηλεκτρικα,ταπετσαριες με τις υποδοχες τοων διακοπτων και φυσικα διακοπτες)κανουν τα μοτερ και του 323f? το αμαξι που χω ειναι το 323σενταν του 1992
γαμω μαστορα εχω μου εχει φτιαξει ηχοσυστημα,με ενισχυτες και προβολεις και μου τον ζητανε και αλλοι να τους φτιαξει διαφορα..το θεμα ειναι τι χρειαζομαι ακριβως γιατι στο νετ βρισκω γρυλυς διακοπτες..απλως ρωταω μην ξεχασω κατι που δεν ξερω οτι χρειαζεται για να δουλεψει το σετ
πρωτον σε ευχαριστω νασο,αλλα εχω ηλεκτρολογο,δευτερον ξερει απλως θελω να βεβαιωθω και εγω τη ακριβως θα χρειαστω γιατι θα παρω εγω τα πραγματα και θελω να εχω μια ιδεα τη ζηταω(μην ταλαιπωρω τον πωλητη τζαμπα,και ρωταω γιατι σε πολλα μηχανολογικα η μαζντα εχει διαφορες λεω μηπως μια στις χιλιες υπαρχουν διαφορες και στα ηλεκτρολογικα και δεν το ξερουμε και την πατησω)(θα μου πειτε αφου εχεις ηλεκτρολογο δεν γνωριζει να μου πει...δυστηχως ειμαι περιεργος και ψειρας και τα ψαχνω και μονος μου λιγο παραπανω)