Στο pc που εχω στο εξοχικο,εσβησε αρκετες φορες η οθονη ,με restart εφτιαχνε λιγο και ξανα....ομως δεν ειναι θεμα οθονης,αλλα καρτας γραφικων.μια καρτα γραφικων του 2002 παρακαλω με ολο το pc να ειναι του τοτε...αναλογη καρτα δεν βρισκεις πια,δεν συνεργαζεται τιποτα με τιποτα,οποτε πανε περιπατο ολα μαζι!εβγαλε τα ψωμια του ομως και με το παραπανω!
Ετσι λοιπον,προκειται μεχρι τον Οκτωβριο να φτιαξω ενα νεο pc κι αυτον που εχω εδω Αθηνα,να τον μεταφερω κατω με τυμπανοκρουσιες και πανηγυρισμους
μια χαρα θα κανει την δουλεια του πια για εξοχικο για την επομενη 10ετια,εχει 6 gb ram ,1 gb καρτα γραφικων,ssd ,στεκεται αξιοπρεπεστατα γενικως και με βαθμολογια των windows 7,2 παρακαλω...ομως εχθρος του καλου το καλυτερο,οποτε θα κινηθω για ανανεωση(ευκαιρια ηταν Στο πλαισιο μου εδωσαν προσφορα και με ενδιαφερει η αποψη οσων γνωριζουν:
MSI Motherboard Z270 PC MATE DDR4
MSI VGA GFORCE GTX 1050 TI 4GB
INTEL I7 7700 3.60 GHZ
Ψυκτρες θα χρειαστω η εχει η καθεμια απο τις παραπανω επιλογες ψυκτρες καλες?
θιγω τα πιο σημαντικα που με απασχολουν σε ενα pc ,καθως προσπαθω να παρω οτι καλυτερο στα χρηματα που μπορω να φτασω βλεποντας σε βαθος 10ετιας μεσα απο καλη αξιοπιστια!
Μην ξεχναμε,πως τον παλιοτερο μου τον ειχα 15 χρονια,ενω αυτον που θα παω κατω τον εχω ηδη 8 κατα 99% απροβληματιστα!
Για πυργο θα ηθελα οχι διαστημικα πραγματα και κατασκευες,αλλα να εχει τουλαχιστον μπροστα 3 θυρες usb και δεν ξερω τι αλλο,για ψυκτρες ακουω,τι γινεται?ποσο χρειαζονται?