[ +/- ] [ Τώρα είναι Δευτ Ιούλ 27, 2026 11:30 ]

To 2011 στη Ferrari o Rossi;

Δημοσίευσηαπό stelios.mazda3club την Τρί Ιουν 30, 2009 21:51

Ο Ιταλός δεν αποκλείει τη μετακίνησή του στη Scuderia
ssi στην Ολλανδία πέτυχε ακόμα ένα σπουδαίο ρεκόρ. Αυτήν τη φορά έφτασε στις 100 νίκες στα Grand Prix, ένα επίτευγμα που έχει πετύχει μόνο ο συμπατριώτης του, Giacomo Agostini. Ο Rossi παρόλα αυτά μιλώντας για τα μελλοντικά του σχέδια στον ιταλικό Τύπο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το 2011 να μετακομίσει στη Formula 1 και φυσικά στην αγαπημένη του Ferrari, με την οποία έχει μεγάλο φλερτ τα τελευταία χρόνια. Ο Ιταλός έχει συμβόλαιο με τη Yamaha το 2010, αλλά όπως ο ίδιος αναφέρει έχει ακόμα 3 ή 4 αγωνιστικά χρόνια μπροστά του στο χώρο της μοτοσικλέτας. Πάντως οι σειρήνες από τη Formula 1 έχουν αρχίσει να τον γλυκαίνουν.

Ο Rossi πρόσφατα στον ιταλικό Τύπο ανέφερε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να πάει στη Ferrari το 2011. «Μου αρέσει η ιδέα, μπορεί να γίνει το 2011, γιατί όχι. Έχω συμβόλαιο με τη Yamaha, έτσι θα ήταν απίθανο το 2010. Η Ferrari δεν έχει τρίτο μονοθέσιο και εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα αλλάξω άθλημα».

Ο μοναδικός πλέον που βρίσκεται μπροστά από τον Rossi είναι ο Giacomo Agostini, αλλά ο Ιταλός δεν θέλει να συγκριθεί με τον συμπατριώτη του. «Είναι πολύ δύσκολο να συγκριθούμε. Πρώτον, ο Agostini έχει 22 νίκες περισσότερες, είναι πολλοί αγώνες. Σίγουρα ο Agostini έκανε 2 κατηγορίες αλλά την ίδια στιγμή οι αγώνες σε μια σεζόν ήταν λιγότεροι. Έτσι νομίζω ότι σε γενικές γραμμές έχουμε τον ίδιο αριθμό αγώνων. Δυστυχώς, δεν έχω δει ποτέ τον Giacomo να αγωνίζεται, μόνο σε παλιές ταινίες. Νομίζω ότι είναι αδύνατον να συγκριθούμε, αλλά έτσι και αλλιώς έχει 22 νίκες περισσότερες άρα αυτός είναι ο μεγαλύτερος».

Ο Valentino έχει μεγάλο κίνητρο να συνεχίσει και πιστεύει ότι έχει άλλα 3 ή 4 χρόνια μπροστά του. «Έχω καλό κίνητρο τώρα και αισθάνομαι καλά με τη μοτοσικλέτα. Δεν γνωρίζω αν θα φτάσω το ρεκόρ του Giacomo, διότι πρέπει να πάρω 22 νίκες. Αλλά έχω συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, έτσι σίγουρα το 2010 θα αγωνίζομαι για τη Yamaha στο MotoGP. Και κατά τη διάρκεια της επόμενης σεζόν, νομίζω ότι θα αποφασίσω. Αν αποφάσιζα τώρα, θα συνέχιζα, διότι νομίζω ότι μπορώ να αγωνιστώ για ακόμα 3 ή 4 χρόνια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις».
mazda3 Hatchback Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
stelios.mazda3club    
1,9 Bar
1,9 Bar

Χώρα: Greece (gr)
Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: mazda 3 2004

Επιστροφή στο F 1

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες