γεια χαρα σε ολους
Φλεβαρης 2011
Όλα τα προηγούμενα χρόνια με τα ‘γρήγορα’ και ιδιότροπα γαλλικά ξέρω τι σημαίνει ‘μικρορυθμίσεις’????????!!!!!!!!!! έχοντας κρατήσει κάποιες παλιές επαφές φτάνω στην geartech-bigas. (Honda improve)
αυτο το mail ελαβα αμεσα σαν απαντηση απο την geartech οταν αλλοι........................θα δουμε ποτε θα........
Το προτεινόμενο κιτ για το αυτοκίνητό σας είναι το BIGAS SGISN το οποίο κοστίζει 1500-1550€ με το ΦΠΑ (ανάλογα τη δεξαμενή). Μιλάμε για κιτ 5ης γενιάς (Ε-OBD), αέριας έγχυσης, σειριακού ψεκασμού με μηχανισμό λίπανσης βαλβίδων και εδρών και 2ετή εγγύηση καλής λειτουργίας. Η τιμή περιλαμβάνει εγκατάσταση και ρύθμιση στο ιδιόκτητο δυναμόμετρό μας. Το σύστημα είναι ετοιμοπαράδοτο και ο χρόνος εγκατάστασης είναι 2 εργάσιμες. Επόμενο ελεύθερο ραντεβού είναι γύρω στις 7/2. Τέλος να σημειωθεί ότι είμαστε οι μόνοι στην αγορά που δίνουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων ότι δε θα ανάψει το check engine, απόρροια του πολύ προσεκτικού προγραμματισμού, υπηρεσία στην οποία εξειδικευόμαστε απόλυτα.
Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Με εκτίμηση
Γιώργος Ζόμπολας
Δρ. Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ
το ΚΤΕΟ μου το περασε η geartech και εγινε και η διαβιβαση του φακελου απο το ΚΤΕΟ στο μηχανολογικο.Σε 5 μερες μου εδωσαν αρ,πρωτ. και το μονο που εκανα σημερα(αφηνοντας να περασουν καποιες μερες) πηγα στο μηχανολογικο και κατεθεσα την παλια αδεια,την ΤΡΙΤΗ μου ειπαν να περασω να παρω την καινουργια... αψογη συνεργασια χωρις καθολου δικο μου τρεξιμο.
ΠΑΝΤΩΣ
τελικά είτε ολλανδικό είτε ιταλικό είτε πακιστανικό η από την ακτή ελεφαντοστού να είναι το κιτ ίσως παίζει μικρότερο ρόλο από το ποιος λεγόμενος μάστορας ασχολήθηκε με το αυτοκίνητο μας.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ
A επιλογη δεξαμενης τοροιδη 70L κατω απο το πατωμα του χωρου αποσκευων(σηκωθηκε το πατωμα 17-18cm) αλλα εχω κρατησει την κανονικη ρεζερβα στη θεση της
παραλαβη δοκιμη
καμμια 10αρια κοφτες(2α-3η- μετα με προλαβαινει ο κοφτης χιλιομετρων -κοντερισια 178)
πορεια αττικη (100-120-150) ανα 10 λεπτο
ανεβα κατεβα Διονυσο (αρκετα ασε-πατα)-2000/4000 - 4000/6000 για εντοπισμο κομπιασματων.
Ολα τα παραπανω χωρις κομπιασματα χωρις δισταγμους
Αψογη λειτουργια καποια περιστασιακη ασταθεια στο ρελαντι (100/150 σαλ)αραια και που, αλλα ολα διορθωθηκαν στο πρωτο check στα 1000+.
δειγμα λειτουργιας σε πραγματικες συνθηκες
Αλλαγή μόνο του από βενζίνη σε lpg από κρύο κινητήρα σε περίπου 80-90sec.
γέμισμα τις δεξαμενής με 8 atm πίεση(έτσι έλεγε το μανόμετρο της αντλίας) FULL.
Διαδρομή 4 άτομα εθνική(120/140)-κάστρο-Λειβαδιά-Δελφοίυς- τριζόνια/χάνια- έδρα – για να έχουμε μια εικόνα του ρυθμού οδήγησης η διαδρομή είναι 250km και βγαίνει οικογενειακά σε 2,50 με 3,00 ώρες περίπου.
Διάφορες μικρές διαδρομές εκεί γύρω Ναύπακτο Μεσολόγγι+++
Λειτουργία κινητήρα άψογη(ηχητικά) σωστό τράβηγμα από πολύ χαμηλά κανένα κόμπιασμα σε όλο το φάσμα.
Και μεγάλη ικανοποίηση από την ακινησία του δείκτη βενζίνης!!!!!!!!!
Στα 507km bling bling bling άδειασε η μπουκάλα σνιφ.
ΑΡΑ
507 km 64.8L LPG άρα 100*64,8/507=12,781 Llpg/100km
ΔΕΥΤΕΡΗ ΙΔΙΑ ΔΙΑΡΟΜΗ ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΚΑΡΜΠΟΝ.
Ιδια διαδρομη προς Ναυπακτο και επιστροφη,ιδιο φορτιο,απλα δεν εβρεχε τωρα.
πρωτη 507km(αρχη κοκκινου led) 64.+L LPG
ΤΩΡΙΝΗ 505km (αρχη κοκκινου led) 64.+L LPG
η δευτερη διαδρομη εγινε μετα τον πρωτο προβλεπομενο ελεγχο (1350km)δεν χρειαστικε σχεδον τιποτα να διορθωθει + οτι εβαλα denso iridium tough ενα νουμερο πιο ψυχρα.Το αυτοκινητο φοραγε και απο μαμα iridium μπουζι.
οποτε αυτο ειναι το βασικο ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ χωρις πολλα πολλα ξυσιματα στην γκλιτσα του τσομπανη.
Αυτα ειναι κομματια μου απο αλλα ποστ σε αλλο φορουμ.