Χαιρετω τα παιδια του club!! Ειμαι ο Λαμπης και η αγαπη μου ειναι ενα Νισσανακι του 95!!παλιο αλλα καλο πανω απο ολα ομως ειμαι λατρης της αυτοκινησης!
καλως ορισες Λαμπη στην παρεα μας και το Mazdaspeed Club να χαιρεσαι το τουτουνι σου απροβληματιστο-Ιαπωνας ειναι εξαλλου- παντα με ασφαλη χιλιομετρα! το http://www.Mazdaspeedclub.grφυσικα απευθυνεται και στους λατρεις της αυτοκινησης!ευχομαστε Λαμπη καποια στιγμη και με Mazda στην κατοχη σου!! καλως σε βρισκουμε λοιπον
ΡΕ ΛΑΜΠΗΗΗΗ που εισαι ρε μπαγάσα . Επιτελούς ακούσαμε την φωνουλα σου. Καλως ηρθες κοντα μας . καλως τον , καλως τα ματια μου τα δυο , το χαμογελαστό διμετρο παλικάρι μας . αντε φιλαράκο τωρα που αποφάσισες να γίνεις ορατο μελος σε θέλουμε να συμμετέχεις στην παρέα και στο κουβεντολόι μας . Θα μας δίνεις χαρα. ( μην μαθω παλι ότι μπαίνεις ζουλιχτα βλέπεις ….. και την κανείς ) Σε θέλουμε διπλα μας ψιλε γιατί ξέρεις…. ότι σε συμπαθούμε Καλορίζικος Λαμπη μου και καλά ποσταρισματα
Ως γνήσιος λάτρης της αυτοκίνησης όπως δηλώνεις, πιστεύω ότι έκανες την σωστή επιλογή διαδυκτιακής σελίδας και ήρθες στην σωστή. Εδώ μέσα έχουμε πολλά να ανταλάξουμε που αφορούνε την αυτοκίνηση για όλες τις μάρκες αυτοκινήτου.
Μία ερώτηση μόνο... από καθαρή περιέργεια...
Δεν μας ειπες ποιό μοντέλο έχεις? Nissan του 95 ναι, αλλά ποιό???
Έχω και εγώ ένα 323f του 97 και δεν το αλλάζω με τίποτα!