[ +/- ] [ Τώρα είναι Δευτ Σεπ 07, 2026 11:26 ]

ασφάλεια anytime

Re: ασφάλεια anytime

Δημοσίευσηαπό Dodos την Σάβ Νοέμ 17, 2012 09:55

Πως λέγεται αυτή η δανέζικη;;
Εικόνα
HKS short ram intake CP-E turbo inlet pipe Turbosmart dual port bov
Άβαταρ μέλους
Dodos    
2,0 Bar
2,0 Bar

Χώρα: Greece (gr)
Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: Mazda 6 MPS

Δημοσίευσηαπό dinosd την Κυρ Νοέμ 18, 2012 14:01

Εγω παντως εχω interlife και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Ειναι η πιο φθηνη νομιζω, αν τους παρεις και τηλεφωνο για παζαρια, θα στο ριξουν το ποσο σιγουρα. Εγω αυτο εκανα με το μικρο αμαξι, 800cc, με τα βασικα + θραυση + οδικη 140 ευρω το εξαμηνο........
Άβαταρ μέλους
dinosd    
0,3 Bar
0,3 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 6, μοντ. 2007

Δημοσίευσηαπό speeddriver την Παρ Μάιος 10, 2013 21:49

Σήμερα διαπίστωσα ότι στη φόρμα της ηλεκτρονικής εφαρμογής "my anytime" το bonus malus είναι 10!!!! Έχω ασφάλεια αυτοκινήτου πολλά χρόνια.
Γνωρίζει κάποιος κάτι; :?: :?: :?:
http://www.youtube.com/watch?v=dO9gpW6M ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=suFPrRF5 ... re=related

Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια
Άβαταρ μέλους
speeddriver    
2,0 Bar
2,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 6 1.8 T/C sedan (MKIII)

Δημοσίευσηαπό soypia την Παρ Μάιος 10, 2013 22:22

Πιστεύω η καλύτερη ερώτηση είναι αν θα την έχεις όταν την χρειαστείς. Εχω το φοίνικα, απόλυτα ικανοποιημένος αν και ακριβά σε σχέση με άλλες εταιρίες.
Έχω ασφαλίσει το αυτοκίνητο εκεί από όλα εκτός μικτής.
Ήθελα να πάω στην Interamerican στην anytime αλλά μακριααααααααα.
Καταρχήν δεν έχει προστασία bonus malus. πΟυ σημείνει με το πρώτο τρακάρισμα ανεβαίνει και η τιμή και μετά αν αλλάξεις ασφαλιστική πληρώνεις παραπάνω λόγω bonus malus. Ακούστε απάντηση που μου έδωσε ο τύπος με τον οποίο μίλησα στο τηλ όταν τον ρώτησα πόσο ανεβαίνουν τα ασφάλιστρα: κύριε διαφορετικά θα πληρώσετε για ένα φτερό και διαφορετικά για ένα τραυματισμό ανθρώπου...... Ψάξε βρές.

2ον. Έχει τρομερές απαλλαγές σε όλα. πχ. στο χαλάζι 6% με χαμηλότερο όριο τα 40-60 ευρω νομίζω. δηλαδή πέφτει χαλάζι και αν η ζημιά είναι μέχρι 60 ευρώ την πληρώνεις εσύ και αν είναι παραπάνω πληρώνεις το επί τις εκατό. Το ίδιο ισχύει και και για τις άλλες καλύψεις, κλοπή ολική, μερική και άλλα.Επίσης δεν καλύπτει κάποιες κατηγορίες αυτοκινήτων με υψηλή εργοστασιακή αξία.

Όλα αυτά τα ανακάλυψα διαβάζοντας τα ψιλά γράμματα που λένε. και πήρα τηλέφωνο και τα επιβεβαίωσα.

Για εμένα καλύτερα να πληρώσεις μία ασφάλεια και να μην δώσεις μία μετά σε ένα ατύχημα παρά να τρέχεις. Εξάλλου οι τιμές των ασφαλειών διαμορφώνονται με βάση τις απαλλαγές σου και με τα ποσά αποζημίωσης που εχεις ορίσει.
http://www.medsolutions.gr

Κατ' οίκον αιμοληψίες. Υπηρεσίες υγείας στον χώρο σας.
soypia    
-0,5 Bar
-0,5 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 1.8 2006

Δημοσίευσηαπό stelios120 την Σάβ Μάιος 11, 2013 07:18

Επειδή ρώτησα και εγώ στην εν λόγω ασφαλιστική
1. Το ποσοστό απαλλαγείς το έχει εφόσον δεν πάς το αμάξι για επισκευή σε συμβεβλημένο συνεργείο με την anytime.
2. Η νομική προστασία είναι έξτρα
Ήμουν Allianz και τελικά εξακολουθώ να ειμαι. Δές και στην online ασφάλιση της Allianz να δείς τί κόστος έχει!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
stelios120    
1 Bar
1 Bar

Μοντέλο Αυτ.: MAZDA 6 1.8 MKIII

Δημοσίευσηαπό Cube Capacity την Σάβ Μάιος 11, 2013 07:41

Επανερχομαι λεγοντας:

Αμαξι = 299€ μου στειλανε προσφορα και μου ειπαν για αυτο το 6μηνο 292€* om

Hayabusa = 135€

PCX = 105€

Ολα στην anytime και 6μηνο.

*Μπηκα στο insurance market αυτη την φορα και βαζοντας τα στοιχεια του αμαξιου + τα δικα μου μου εβγαλε καποιες προσφορες(Εταιριες) που δεν με αφησαν αδιαφορο

Βρηκα με τις ιδιες καλυψεις (με μειον 1 νομιζω) στα 240€.Η ασφαλιση εγινε online και περιμενω τον κουριερ να μου φερει το ασφαλιστηριο απο Δευτερα.

Το ιδιο θα κανω και στα μηχανακια μου τον αλλο μηνα που ληγουν οι ασφαλειες τους.

Insurancemarket kai asfalistra.gr kai asfalisi.gr εκει μπηκα και εψαξα για οποιον δεν εχει δικο του ασφαλιστη.
Cube Capacity    
0,5 Bar
0,5 Bar

Δημοσίευσηαπό speeddriver την Σάβ Μάιος 11, 2013 08:57

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την anytime μου είπαν ότι δεν δεν υπάρχουν bonus malus στην anytime αλλά μόνο πλήθος ζημιών. Το συμβόλαιο που έχω στα χέρια μου αναφέρει: "Πλήθος ζημιών: 0" και "Β/Μ: " :|
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. :D :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=dO9gpW6M ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=suFPrRF5 ... re=related

Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια
Άβαταρ μέλους
speeddriver    
2,0 Bar
2,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 6 1.8 T/C sedan (MKIII)

Δημοσίευσηαπό Stav την Σάβ Μάιος 11, 2013 10:43

Μου ηρθε μολις και εμενα το ανανεωτηριο απο anytime...απο μονοι τους ( κ προς τιμην τους θα ελεγα εγω) , αναπροσαρμοσαν το ασφαλιζομενο κεφαλαιο προς τα κατω, και πλεον τα ασφαλιστρα μου για ολες τις καλυψεις πλην μικτης ειναι 143 ευρω το εξαμηνο για κεφαλαιο 10.500 ευρω.... (θα μπορουσα να το κανω και 10.000 που ειναι το ελαχιστο για 6αρι ΜΚ3 TC του 2008 αλλα η διαφορα θα ηταν 3 ευρω και βαριομουνα τη διαδικασια)....

Για οσους λενε οτι η Interamerican/anytime δεν τους καλυψε, θα μου επιτρεψουν να διαφωνησω....Θα αναφερω τα εξης χαρακτηριστικα παραδειγματα...

1) σε περιπτωση κλοπης παλαιοτερα μου εδωσε μεχρι τελευταιου ευρω το ποσο που ελεγε το συμβολαιο (το οποιο ηταν αρκετα μεγαλο και οχι φραγκοδιφραγκα), χωρις μα και μου και μαλιστα για 3 μηνες ειχε δωρεαν νοικιαρικο το οποιο..το κερασακι ειναι οτι μου το αλλαξαν αμεσα οταν παραπονεθηκα οτι το Huyndai Matrix που μου ειχαν δωσει δεν με καλυπτε (υποτιθεται οτι σου παρεχουν αυτοκινητο αναλογων κυβικων με αυτο που ειχες ασφαλισμενο)...

2) οταν χρειαστηκε καποτε να καλεσω οδικη ακομα και 4 φορες μεσα σε μια μερα (!!!!!) δεν ειπαν κουβεντα....μαλιστα την 4η φορα με μετεφεραν μια αποσταση ~80χλμ, και στην συνεχεια χωρις χρεωση ξαναμετεφεραν το αυτοκινητο απο την Πατρα στην Αθηνα, αφου θεωρησα οτι στην Πατρα δεν θα γινοταν σωστη επισκευη...θα μπορουσα να παω κ τα τιμολογια απο το ξενοδοχειο, οπως και απο το ΚΤΕΛ της επιστροφης για να παρω τα χρηματα πισω μιας και εχει τετοια καλυψη, αλλα δεν το εκανα...

3)Σε ελαφρο τρακαρισμα (βαφη προφυλακτηρα χρειαστηκε μονο), η δουλεια εγινε σε εξουσιοδοτημενο, χωρις χρεωση και με παροχη αυτοκινητου αντικαταστασης ακομα και για λιγοτερο απο 24 ωρες που εμεινε το αυτοκινητο μεσα...

Να συμπηρωσω οτι ειναι πολυ μεγαλο υπερ το οτι εχει δικη της οδικη και δεν βασιζεται σε 3ους (αν κ εμαθα αλλα δεν εχω διασταυρωσει οτι πλεον λογω μεγαλου φορτου και αριθμου συμβολαιων αναγκαστικα εχει κανει συμβαση και με ανεξαρτητους...)...

Για εμενα λοιπον αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει καλυτερο value for mοney στην αγορα ασφαλισης...
Albert Einstein — 'Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.'
Stav    
0,7 Bar
0,7 Bar

Μοντέλο Αυτ.: M6 MK3 TC

Δημοσίευσηαπό diMiPS την Σάβ Μάιος 11, 2013 11:29

οταν εψαχνα πριν λιγο καιρο για ασφαλιστικες , μιλησα με κανα δυο ασφαλιστες και εψαξα αρκετα απο το ιντερνετ ειδικα για τις νεου τυπου "αυλες" οπως anytime κλπ

απο αυτα που αποκομισα εβγαλα το συμπερασμα πως "πανω -κατω" μια μεσαια ασφαλιστικη εχει σχετικα ανταγωνιστικα πακετα με τις anytime κλπ εταιριες
με πλεονεκτημα τη "φυσικη" υπαρξη της εταιριας (π.χ. τηλεφ. κεντρο, γραφεια , ασφαλιστης, κλπ)

δεν λαμβανουμε υποψιν στη συγκριση ακριβες εταιριες οπως εθνικη, interamerican κλπ

αν καποιος εχει ενα 2ο αμαξι μικρο και σχετικα παλιο που δεν τον νοιαζει η ασφαλιση του (παρα μονο για να ειναι νομιμος) ισως να συμφερει μια τετοια ασφαλιση αφου θα κερδισει περι τα 100 ευρω το χρονο (απο το να παει σε μια φτηνη "φυσικη" εταιρια)

για κυριο αμαξι και μαλιστα καποιας αξιας (οχι επιπεδα mps) που θελει κανεις να νιωθει ασφαλης, δεν θα προτεινα τετοια "αυλη" ασφαλιση αλλα θα εμπιστευομουν εστω μια μεσαια παραδοσιακη ασφαλιστικη.

φυσικα ο πολεμος μεταξυ των κλασσικων εταιριων και των "νεων αυλων" καλα κρατει αφου το τι ακουσα ειδικα απο ασφαλιστες για τις νεες...δε λεγεται.
λογικο αφου νιωθουν να απειλουνται

το μονο σιγουρο ειναι πως ο "πολεμος" θα δουλεψει σε οφελος μας
...όλα είναι δρόμος...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
diMiPS    
2,0 Bar
2,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 3 MPS - TRUE RED

Δημοσίευσηαπό stelios120 την Σάβ Φεβ 14, 2015 18:02

Επειδή πλησιάζει πάλι αυτός ο δύσκολος καιρός της ανανέωσης της ασφάλειας και επειδή σκέφτομαι να πάω anytime αλλά από την άλλη φοβάμαι, αυτοί που έχετε anytime και την χρειαστήκατε για κάτι σοβαρό τελικά αξίζει ή είναι εντελώς απρόσωπη;;; Αναλαμβάνει σε περίπτωση ατυχήματος με υπαιτιότητα του αλλουνού τα διαδικαστικά με τους εμπειρογνώμονες;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
stelios120    
1 Bar
1 Bar

Δημοσίευσηαπό stratos tonia rx8 την Κυρ Φεβ 15, 2015 05:19

Εχω ασφαλεια και ασφαλιστη παρολο που πλεον ειναι σαν να μην υπαρχουν οι ασφαλιστες μιας και ολα γινονται μεσω φροντιδας ατυχηματος. Anytime καθως και αλλες online εταιριες το βασικο μειων στις τιμες οπως μου εχει εξηγησει ο ασφαλιστης μου ειναι οτι δεν υπαρχει το ποσοστο κερδους του ασφαλιστη. Και φυσικα οτι για οσους εχουν ξεχωριστα οδικη interamerikan το κοστος ανα 6μηνο ανεβαινει κατα 20-25 euro. Αυτα γνωριζω αυτα λεω. Στο θεμα εαν εχει συνεργαζομενα απο προσφατη εμπειρια να παρακαλατε να μην υπαρχουν συνεργαζομενα. Ο λογος απλος. Εχουν παρα πολυ χαμηλο κοστολογιο ωστε να ειναι ανταγωνιστικοι στις ασφαλιστικες με αποτελεσμα να μειωνουν κατα πολυ την ποιοτητα εργασιας καθως και την ποιοτητα των χρωματων που χρησιμοποιουν. Και παραθετω το εξης. Χαλαζι ολικη βαφη για rx8 cosmo. Κοστος στον δικο μου 1900 euro συν φπα.(η προσφορα του). Η ασφαλιστικη μου αντιπροτεινε automarin με κοστος 1000euro οπως εμαθα στην πορεια. Κινηθηκα δικαστικα με εμπειρογνωμονα του κρατους και η τιμη που αποδεχτεικαν (μην εχοντας αλλη λυση )μια εβδομαδα πριν το δικαστηριο ηταν 2870 συν φπα. Την οποια την εβγαλε ο εμπειρογνομονας του κρατους και βαση αυτης της εκθεσης αποζημειωθηκα. Τριπλης βαφη με μεταλλο και βερνικι περλα. Οπως εμαθα στην πορεια η καθε εταιρια δινει μια χαμηλη προσφορα δωστε προσοχη.... ανα δηλωση και οχι ανα κομματι. οποτε οι ολικες εχουν ηδη "πληρωθει" απο προηγουμενες μικροζημιες. Το ιδιο ακριβως ισχυει και για την θραυση κρυσταλλων. Η πληρωμη γινεται ανα δηλωση και οχι πιο τζαμι αλλαζουν. Εαν δεν κανω καποιο τεραστιο λαθος (που δεν κανω) πληρωνονται 180-200 euro ανα δηλωση αναλογα την εταιρια garclass η autoclass. Μην βιαστει καποιος να πει "τι με νοιαζει εμενα εφοσον δεν πληρωνω" γιατι οταν παραλαμβανεις το αμαξι-μηχανη υπογραφεις στην ασφαλεια χαρτι οτι δεν εχεις καμια αλλη απαιτηση απο την ασφαλιστικη. Και φυσικα δεν υπαρχει εγγυηση. Οποτε στην οποια κακοτεχνια κινεισαι δικαστικα οχι προς την ασφαλιστικη η οποια πληρωσε το 1000κο αλλα προς το μαγαζι που το εφτιαξε... Συγνωμη εαν κουρασα αλλα λαβετε σοβαρα υποψιν αυτα που εγραψα και αχρειαστα για ολους να ειναι.-
Εαν νομιζεις οτι εισαι μπροστα εχεις αυταπατες.... πριν λιγα λεπτα περασα απο κει που εισαι τωρα!!!!!
Άβαταρ μέλους
stratos tonia rx8    
0,8 Bar
0,8 Bar

Μοντέλο Αυτ.: seat leon cupra- mercedes clk200 amg

Δημοσίευσηαπό stelios120 την Κυρ Φεβ 15, 2015 08:02

Από ότι βλέπω σχεδόν όλες οι ασφαλιστικές συνεργάζονται με συνεργεία. Άρα είναι να μην σου τύχει. Στράτο ποια ασφάλεια ήταν αυτή;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
stelios120    
1 Bar
1 Bar

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Κυρ Φεβ 15, 2015 11:08

Μου δειχνει Στελιο μου απροσωπη,εγω προσωπικα θελω ενανα σφαλιστη διπλα μου και φιλο μου να μιλαω αμεσα για οτι συμβει και οτι απορια εχω!
http://www.mazdaclub.gr
Ηonda Type R fn2-Citroen Saxo VTS
ΟY ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Εικόνα
To be a Spartan ,you must live like a Spartan!
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Μοντέλο Αυτ.: Εx Mazda 6 MPS-Citroen Saxo VTS-Honda Type R FN2

Δημοσίευσηαπό stratos tonia rx8 την Κυρ Φεβ 15, 2015 14:15

stelios120 έγραψε:Από ότι βλέπω σχεδόν όλες οι ασφαλιστικές συνεργάζονται με συνεργεία. Άρα είναι να μην σου τύχει. Στράτο ποια ασφάλεια ήταν αυτή;
Καλημερα Στελιο interlife
Εαν νομιζεις οτι εισαι μπροστα εχεις αυταπατες.... πριν λιγα λεπτα περασα απο κει που εισαι τωρα!!!!!
Άβαταρ μέλους
stratos tonia rx8    
0,8 Bar
0,8 Bar

Δημοσίευσηαπό stratos tonia rx8 την Κυρ Φεβ 15, 2015 14:21

Nasos Mazdaspeed 6 έγραψε:Μου δειχνει Στελιο μου απροσωπη,εγω προσωπικα θελω ενανα σφαλιστη διπλα μου και φιλο μου να μιλαω αμεσα για οτι συμβει και οτι απορια εχω!
Συμφωνω με τον Νασο ομως εκ των πραγματων πλεον οι ασφαλιστες δεν μπορουν να κανουν τιποτα. Πλεον ολα γινονται αυτοματα. Οι δηλωσεις οι ερωτησεις και εαν ερχεται σε συγκρουση τα λεγομενα του ασφαλιστη με την ασφαλιστικη κερδιζει η εταιρια. Εγω παντως οποια ακρη εχω βρει ειναι γιατι ακολουθησα συμβουλες του πολυ καλου φιλου και φαναρτζη ο οποιος λογο της πολυπλοκοτητας κινειται παντα μεσω δικηγορων οποτε εχει εμπειρια σε αυτα. Και φυσικα ολοι αυτοι πλεον οι ανθρωποι εχουν γινει ειδικοι για να ανταπεξελθουν στα σημερινα δεδομενα.
Άβαταρ μέλους
stratos tonia rx8    
0,8 Bar
0,8 Bar

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ασφάλιστρα Αυτοκινητου

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης