[ +/- ] [ Τώρα είναι Δευτ Σεπ 07, 2026 11:40 ]

Προσφορά ασφάλισης αυτοκινήτου

Re: Προσφορά ασφάλισης αυτοκινήτου

Δημοσίευσηαπό Stav την Πέμ Ιαν 02, 2014 09:53

εχεις πμ
Albert Einstein — 'Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.'
Stav    
0,7 Bar
0,7 Bar

Χώρα: Greece (gr)
Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: M6 MK3 TC

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Πέμ Ιαν 02, 2014 14:05

Γιωργο,να εισαι παντα καλα και ηδη σε ευχαριστουμε καιμονο για την προθυμια σου!Για την μαζνταρα σου θα τα λεμε και στις αναλογες ενοτητες!! mmm
http://www.mazdaclub.gr
Ηonda Type R fn2-Citroen Saxo VTS
ΟY ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Εικόνα
To be a Spartan ,you must live like a Spartan!
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Μοντέλο Αυτ.: Εx Mazda 6 MPS-Citroen Saxo VTS-Honda Type R FN2

Δημοσίευσηαπό Dodos την Πέμ Ιαν 02, 2014 15:38

Σε ποια περιοχή έχεις το πρακτορείο σου; Αν είσαι κοντά στα μέρη μου σκέφτομαι να περάσω να τα πούμε από κοντά διότι σε 15 μέρες λήγει η ασφάλειά μου.
Εικόνα
HKS short ram intake CP-E turbo inlet pipe Turbosmart dual port bov
Άβαταρ μέλους
Dodos    
2,0 Bar
2,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 6 MPS

Δημοσίευσηαπό georgheretis την Πέμ Ιαν 02, 2014 16:09

Το γραφείο μου βρίσκεται 300 μέτρα από το σταθμο του μετρό στον Αγιο Δημήτριο επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 312. Φυσικά μπορούμε να συναντηθουμε σε οποιοδήποτε μέρος της Αθήνας η μπορείτε να στείλετε οποιαδήποτε απορία έχετε είτε εδώ στο forum είτε στο georgheretis@gmail.com
Φιλικά
georgheretis    
-0,5 Bar
-0,5 Bar

Γένος: Δεν έχει ορισθεί
Μοντέλο Αυτ.: 6

Δημοσίευσηαπό Dodos την Πέμ Ιαν 02, 2014 16:33

Κοίτα να δεις συμπτώσεις.. εκεί κοντά βρίσκεται και το γραφείο του ασφαλιστή μου. Πριν το σταθμό του μετρό. Συγκεκριμένα στην οδό Πριάμου. Τότε δούλευα στο Ελληνικό και με βόλευε. Εγώ μένω Πέραμα και έχοντας φύγει από εκείνη τη δουλειά, η απόσταση είναι ένα πρόβλημα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dodos    
2,0 Bar
2,0 Bar

Δημοσίευσηαπό georgheretis την Πέμ Ιαν 02, 2014 16:59

Αντώνη καλησπέρα. Μπορείς να στείλεις τα στοιχεία να σου κάνω την προσφορά και μετα έρχομαι εγώ στην περιοχή σου. Η απόσταση δεν είναι πρόβλημα.Έχω κάνει ασφαλίσεις από όλη την Ελλάδα. Αρκεί να μου στείλετε είτε με fax είτε με email, το δίπλωμα οδήγησης ,την άδεια αυτοκινήτου και το προηγούμενο ασφαλιστηριο και μπορώ να σας στείλω μέσω email σε10 λεπτά το πρωτοασφαλιστηριο που σας καλύπτει από αστική ευθύνη και όταν πληρωσετε σε κάποια τράπεζα το ασφάλιστρο θα παραλαβετε το ασφαλιστηριο είτε με ταχυδρομείο είτε θα σας το παραδωσω προσωπικα με όλες τις καλύψεις. Έτσι και αλλιώς έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρησετε μέσα σε 14 μέρες για οποιαδήποτε λόγο είτε σε 30 μέρες σαν οι καλύψεις είναι διαφορετικές από αυτές που έχουμε συμφωνησει.

Φιλικά
georgheretis    
-0,5 Bar
-0,5 Bar

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Παρ Ιαν 03, 2014 12:44

Γιωργο,μαζι εμ την ασφαλεια κανε του δωρο και μια σκαστρα σε παρακαλουμε xexe Θα με γλυτωσεις απο πολλα :haha:
http://www.mazdaclub.gr
Ηonda Type R fn2-Citroen Saxo VTS
ΟY ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Εικόνα
To be a Spartan ,you must live like a Spartan!
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Μοντέλο Αυτ.: Εx Mazda 6 MPS-Citroen Saxo VTS-Honda Type R FN2

Δημοσίευσηαπό georgheretis την Παρ Ιαν 03, 2014 13:58

Νάσο, καλησπέρα. Όλες οι απορίες και οι ερωτήσεις είναι ευπρόσδεκτες.
Εκτός των άλλων , όποιος φίλος αγοράσει καινούργιο αμάξι ( ελάχιστοι πλέον) καλό είναι στις καλύψεις που θα κάνει σε οποιαδήποτε ασφαλιστική προτιμήσει να διαλέξει και την κάλυψη ΄Εγγύηση αξίας΄. Τι είναι η Εγγύηση αξίας? Η Ασφαλιστική εγγυάται ότι εάν το αμάξι σου κλαπεί ή καταστραφεί (από πυρκαγιά κτλ) ολοσχερώς από καλυπτόμενο με το συμβόλαιο κίνδυνο μέσα στα τρία (3) πρώτα έτη της κυκλοφορίας του, το οποίο παρατείνετε για όσο διάστημα το αυτοκίνητο σας βρίσκεται σε πρόγραμμα χρηματοδότησης ( εάν το πληρώνεις με δάνειο για 6 χρόνια, ισχύει για 6 χρόνια) θα καταβάλει την αρχική αξία του αυτοκινήτου.

Με απλά λόγια δεν ισχύει η παλαιότητα.
πχ Αγοράζεις ένα καινούργιο αυτοκίνητο αξίας 30,000 ευρώ και σε 3 χρόνια στο κλέβουν, έτσι και έχεις επιλέξει την κάλυψη ΄Εγγύηση αξίας΄ θα πάρεις 30,000 ευρώ και όχι 30,000 ευρώ μείον την παλαιότητα του αυτοκινήτου τα 3 χρόνια, πχ 24,000 ευρό
Αυτό ισχύει μόνο για καινούργια αυτοκίνητα.

Φιλικά
georgheretis    
-0,5 Bar
-0,5 Bar

Δημοσίευσηαπό Dodos την Παρ Ιαν 03, 2014 14:51

Και πόσο παραπάνω χρεώνουν την "Εγγύηση Αξίας" οι ασφαλιστικές; Γιατί δεν νομίζω να σου δώσει καμιά τους, τα λεφτά που κόστιζε το αμάξι όταν το αγόρασες πριν από 3 ή 4 ή 5 χρόνια αν δεν τους τα "ακουμπήσεις" προηγουμένως.
Σε περίπτωση ατυχήματος δεν ισχύει η εγγύηση αξίας;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dodos    
2,0 Bar
2,0 Bar

Δημοσίευσηαπό georgheretis την Παρ Ιαν 03, 2014 15:50

Και πόσο παραπάνω χρεώνουν την "Εγγύηση Αξίας" οι ασφαλιστικές;
Όσο και εάν σου φαίνεται απίστευτο η χρέωση είναι μηδενική (τουλάχιστον στην Allianz).

Σε περίπτωση ατυχήματος δεν ισχύει η εγγύηση αξίας;
δεν ισχύει η παλαιότητα για τα ανταλλακτικά για τα πρώτα 2-3 χρόνια της κυκλοφορίας του αυτοκινήτου

Εγγύηση Αξίας
Αποζημίωση σε περίπτωση ολικής καταστροφής ή Ολικής Κλοπής του αυτοκινήτου σας, στην αξία αγοράς του - και όχι στην εμπορική του αξία τη στιγμή της ζημίας - συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και του οποιουδήποτε εξοπλισμού έχει προστεθεί πέραν του εργοστασιακού.

Φιλικά
georgheretis    
-0,5 Bar
-0,5 Bar

Δημοσίευσηαπό Dodos την Παρ Ιαν 03, 2014 16:16

georgheretis έγραψε:δεν ισχύει η παλαιότητα για τα ανταλλακτικά για τα πρώτα 2-3 χρόνια της κυκλοφορίας του αυτοκινήτου

Αν όμως πάρω αμάξι με 6 χρόνια δάνειο και αντίστοιχη εγγύηση αξίας για αυτά τα 6 χρόνια και πάθω ατύχημα στα 5 χρόνια; Δεν θα με καλύψει η εγγύηση αξίας σωστά;

Πάντως αυτό με την παλαιότητα στα ανταλλακτικά δεν μπορώ να το καταλάβω. Το αμάξι ίσως να θεωρείται παλιό στα 5 χρόνια αλλά το ανταλλακτικό που αγοράζω είναι ολοκαίνουριο. Οι αντιπροσωπείες δεν πουλάνε τα ανταλλακτικά τους με βάση την παλαιότητα του αυτοκινήτου σου.

Εγγύηση αξίας μπορεί να βάλει κάποιος μόνο την στιγμή που ασφαλίζει ένα καινούριο αυτοκίνητο. Αν ο ασφαλιστής δεν είναι κατάλληλα ενημερωμένος, ή για κάποιο άλλο λόγο, δεν με ενημερώσει για την Εγγύηση Αξίας και το μάθω εγώ μετά από πχ 3 μήνες, μπορώ να την συμπεριλάβω στο ασφαλιστήριο μου εκ των υστέρων;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dodos    
2,0 Bar
2,0 Bar

Δημοσίευσηαπό georgheretis την Παρ Ιαν 03, 2014 17:06

Αν όμως πάρω αμάξι με 6 χρόνια δάνειο και αντίστοιχη εγγύηση αξίας για αυτά τα 6 χρόνια και πάθω ατύχημα στα 5 χρόνια; Δεν θα με καλύψει η εγγύηση αξίας σωστά;
Η εγγύηση αξίας θα σε καλύψει για όλα τα χρόνια που έχεις το δάνειο σε περίπτωση ολικής καταστροφής ή Ολικής Κλοπής του αυτοκινήτου σας. Σε περίπτωση ατυχήματος στα 5 χρόνια μπορώ να το ρωτήσω και να σου απαντήσω την Τρίτη (λογω δανείου). Είναι όμως κάτι ήδη πάρα πολύ καλό και χωρίς κόστος

Πάντως αυτό με την παλαιότητα στα ανταλλακτικά δεν μπορώ να το καταλάβω. Το αμάξι ίσως να θεωρείται παλιό στα 5 χρόνια αλλά το ανταλλακτικό που αγοράζω είναι ολοκαίνουριο. Οι αντιπροσωπείες δεν πουλάνε τα ανταλλακτικά τους με βάση την παλαιότητα του αυτοκινήτου σου.

Είναι απλό. και στην πραγματική ζωη ότι αγοράσεις μετά χάνει την αξία του (πχ τηλεοράσεις). θα προσπαθήσω να στο εξηγήσω όμως. Η κάθε ασφαλιστική ακολουθεί την 'Αρχη των αποζημιώσεων' δηλαδή οταν επέλθει η ζημιά δεν θα σε αποζημιώσει περισσότερο απο την πραγματική αξία εκείνης της στιγμής για αυτό που έχεις ασφαλίσει. οταν έχεις αγοράσει ένα αυτοκίνητο 30,000 ευρο και μετά απο 5 χρόνια έχει 20,000 ευρο και πάθει κάποια ζημιά , όταν θα βάλεις καινούργιο ανταλλακτικό αμέσως η αξία του αυτοκινήτου είναι μεγαλύτερη απο τα 20,000 ευρο πράγμα που αντιβαίνει στον κανόνα.

Εγγύηση αξίας μπορεί να βάλει κάποιος μόνο την στιγμή που ασφαλίζει ένα καινούριο αυτοκίνητο. Αν ο ασφαλιστής δεν είναι κατάλληλα ενημερωμένος, ή για κάποιο άλλο λόγο, δεν με ενημερώσει για την Εγγύηση Αξίας και το μάθω εγώ μετά από πχ 3 μήνες, μπορώ να την συμπεριλάβω στο ασφαλιστήριο μου εκ των υστέρων;

Αν ο ασφαλιστής δεν είναι κατάλληλα ενημερωμένος και δεν σε ενημερώσει και σου συμβεί ζημιά (δυστυχώς έχει γίνει) τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα , εκτός να κάνεις αγωγή στον ασφαλιστή.Για αυτό μερικές φορές ένας ενημερωμένος ασφαλιστής μπορεί να σε γλυτώσει απο ζημιά χιλιάδων ευρώ
Ισως η Εγγύηση Αξίας να ισχύει και για αυτοκίνητο που έχεις αγοράσει έως 1 χρόνο απο την 1η αδεια κυκλοφορίας. Μπορώ να το ρωτήσω και να σε ενημερώσω.

Φιλικά
georgheretis    
-0,5 Bar
-0,5 Bar

Δημοσίευσηαπό Dodos την Παρ Ιαν 03, 2014 18:23

Αυτό το τελευταίο με ενδιαφέρει. Δυστυχώς όμως το Μάρτιο κλείνουν 2 χρόνια από την αγορά του καινούριου αυτοκινήτου οπότε δεν νομίζω να γίνεται κάτι. Βλέπεις όταν το ασφάλισα, δεν μου είπε τίποτα για εγγύηση αξίας ο ασφαλιστής. Παρά μόνο να κάνω μεικτή ασφάλιση για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dodos    
2,0 Bar
2,0 Bar

Δημοσίευσηαπό georgheretis την Παρ Ιαν 03, 2014 19:35

Αντώνη δεν νομίζω την συγκεκριμένη κάλυψη να την εχουν ολες οι ασφαλιστικες οποτε μπορεί να μην φταίει ο ασφαλιστης σου.
Φιλικά
georgheretis    
-0,5 Bar
-0,5 Bar

Δημοσίευσηαπό Dodos την Παρ Ιαν 03, 2014 19:42

Φταίει, διότι συνεργάζεται με όλες τις ασφαλιστικές και όταν πήγα από το γραφείο του για να πάρω προσφορές θα μπορούσε να μου πει τις εξτρά παροχές που δίνει η κάθε μία. Αναφέρομαι πάντα στο καινούριο αμάξι που ασφάλισα σε αυτόν.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dodos    
2,0 Bar
2,0 Bar

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ασφάλιστρα Αυτοκινητου

Μέλη σε σύνδεση