[ +/- ] [ Τώρα είναι Παρ Απρ 17, 2026 19:43 ]

Προσφορά ασφάλισης αυτοκινήτου

Προσφορά ασφάλισης αυτοκινήτου

Δημοσίευσηαπό georgheretis την Δευτ Δεκ 30, 2013 13:37

Καλησπέρα ,
Ως ασφαλιστικός σύμβουλος θα ήθελα να σας δώσω κάποιες προσφορές ασφάλισης του αυτοκινήτου σας ή οτι άλλο θα θέλατε να ασφαλίσετε. Στείλτε μου με email στο georgheretis@gmail.com κάποια στοιχεία για να πάρετε την προσφορά σας χωρίς καμία δέσμευση.

για το αυτοκίνητο σας
Ονοματεπώνυμο:
ταχ. κωδ. :
χρονιά γέννησης :
χρονιά έκδοσης διπλώματος :
χρονιά πρώτης άδειας κυκλοφορίας:
μοντέλο αυτοκινήτου :
Bonus mal:
Καλύψεις : Βασική ή επιπλέον ( κλοπή, θραύση κρυστάλλων, νομική προστασία, φυσικά φαινόμενα, secure drive κλπ)
Τιμή Προηγούμενου ασφαλιστηρίου:

Μπορείτε αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 6972764608 Χαιρέτης Γεώργιος

Φιλικά
georgheretis    
-0,5 Bar
-0,5 Bar

Γένος: Δεν έχει ορισθεί
Μοντέλο Αυτ.: 6

Re: Προσφορά ασφάλισης αυτοκινήτου

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Δευτ Δεκ 30, 2013 13:41

Γιωργο,σε ευχαριστουμε πολυ και ευχομαστε χρονια πολλα και με το καλο ο νεος χρονος!

Με ποια η ποιες εταιριες ασφαλισης συνεργαζεσαι? :smile:
http://www.mazdaclub.gr
Ηonda Type R fn2-Citroen Saxo VTS
ΟY ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
Εικόνα
To be a Spartan ,you must live like a Spartan!
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Χώρα: Greece (gr)
Γένος: Αρσενικό
Μοντέλο Αυτ.: Εx Mazda 6 MPS-Citroen Saxo VTS-Honda Type R FN2

Δημοσίευσηαπό georgheretis την Δευτ Δεκ 30, 2013 13:56

Συνεργάζομαι με την ALLIANZ η οποία έχει νέα προγράμματα πρωτοποριακά (συνολικά 6 προγράμματα ανάλογα τις ανάγκες ) για την ελληνική αγορά. Από το πιο οικονομικό της αγοράς, Allianz-All For 1 Economy που απευθύνεται σε πελάτες που αναζητούν μία οικονομικότερη επιλογή ασφάλισης για το αυτοκίνητό τους και επιθυμούν ταυτόχρονα την αξία και την αξιοπιστία που παρέχει η Allianz ως ο παγκόσμιος ασφαλιστικός φορέας για την ικανοποίηση των αναγκών τους εως το πιο εξελιγμένο πρόγραμμα που δεν το έχει άλλη εταιρεία στη Ελλάδα και είναι η Εγγύηση αξίας νέου αυτοκινήτου και το secure drive.
http://www.allianz.com.gr/products_cont ... x?a_id=842

Είμαι στην διάθεση να απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση έχετε για ασφαλίσεις γενικώς και όχι μόνο της Allianz.

Εύχομαι χρόνια πολλά και πάνω από όλα Υγεία.
georgheretis    
-0,5 Bar
-0,5 Bar

Δημοσίευσηαπό Dodos την Δευτ Δεκ 30, 2013 15:06

Λυπάμαι που θα το αναφέρω αυτό, αλλά όταν έψαχνα να αλλάξω ασφαλιστΡική εταιρία, ανάμεσα στις πολλές που υπάρχουν είχα αποφασίσει να ασφαλιστώ σε μια εκ των Allianz ή Chartis (νυν AIG) Επισκεπτόμενος μερικά ασφαλιστικά γραφεία της περιοχής μου, έγινα αποδέκτης της άρνησης της Allianz να ασφαλίσει το αυτοκίνητο, διότι στους καταλόγους τους δεν υπήρχε το mazda 6 mps και δεν ήξεραν περί τίνος μοντέλο πρόκειται. Για το mps3 πρόσφεραν κανονικά πρόγραμμα και προσφορές ασφάλισης. Όσο και να προσπαθούσα να τους πείσω ότι πρόκειται για το ίδιο αυτοκίνητο με την μόνη διαφορά ότι το ένα είναι 3θυρο και άλλο 4θυρο, έπεφτα πάνω σε τοίχο.

Θα προσπαθήσω να βρω ένα σαρωτή , να "σκανάρω" το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που έχω στην CHARTIS, και να σας το στείλω στο e-mail για να δείτε το πακέτο καλύψεων και την τιμή, ώστε να μου κάνετε μια αντιπρόταση σε Allianz (αν φυσικά έχουν αναθεωρήσει τις απόψεις τους περί μοντέλου αυτοκινήτου)

Χονδρικά αναφέρω ότι για αυτοκίνητο 260 ίππων, 2.300 κ.ε. χρονολογίας του 2005 σε συμβόλαιο με επιπλέον καλύψεις (φυσικά φαινόμενα + χαλάζι, τρομοκρατικές και κακόβουλες πράξεις κλπκλπ) με BM 2, και δηλωμένο Τ.Κ. Αθηνών, πληρώνω 272€.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα έχετε στο e-mail που θα σας στείλω.
Εικόνα
HKS short ram intake CP-E turbo inlet pipe Turbosmart dual port bov
Άβαταρ μέλους
Dodos    
2,0 Bar
2,0 Bar

Μοντέλο Αυτ.: Mazda 6 MPS

Δημοσίευσηαπό georgheretis την Δευτ Δεκ 30, 2013 15:39

Καλησπέρα, εκτιμώ κάθε συζήτηση που αφορά ασφάλειες, στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν γνωρίζω τι είχε γίνει αλλά μπορώ να σε διαβεβαιώσω γιατί έκανα μία προσφορά πριν λίγων λεπτών ότι υπάρχει το mazda 6 mps, Για του λόγω το αληθές

Μοντέλο Έτος Κυβικά Ίπποι Ίπποι_Din Εμπορική Αξία
6 1,8 (2002 - ) 01798 00013 00120 7850
6 1,8 STATION WAGON (2002 - 2010) 01798 00013 00120 6500
6 2,0 (2002 - 2010) 01999 00014 00140 8530
6 2,0 STATION WAGON (2003 - 2010) 01999 00014 00140 8850
6 2,3 (2002 - 2007) 02261 00016 00166 9950
6 2,3 MPS (2005 - 2007) 02261 00016 00260 15260
6 2,3 STATION WAGON (2003 - 2007) 02261 00016 00166 10290

το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι οτι κάπου έγινε λάθος στην χρονολογία της 1ης κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να μην το βλέπει το σύστημα .

θα χαρώ να απαντήσω σε κάθε σας ερώτηση .

Φιλικά
georgheretis    
-0,5 Bar
-0,5 Bar

Δημοσίευσηαπό Dodos την Δευτ Δεκ 30, 2013 16:35

Την ημερομηνία που έγραφε η άδεια κυκλοφορίας (11/2005) έδινα στους ασφαλιστικούς πράκτορες. Αφού πλέον δεν υπάρχει πρόβλημα όλα μια χαρά. Στον παραπάνω πίνακα, στην στήλη της εμπορικής αξίας, είναι προφανώς η μέγιστη αξία που μπορούμε να ασφαλίσουμε το όχημα;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dodos    
2,0 Bar
2,0 Bar

Δημοσίευσηαπό georgheretis την Δευτ Δεκ 30, 2013 16:57

Όπως σου είπα δεν υπάρχει πρόβλημα .
Η συγκεκριμένη στήλη δίνει τον μέσο όρο αξίας του αμαξιού ανάλογα με το έτος της 1ης άδειας κυκλοφορίας. Το συγκεκριμένο είναι για mazda 6 mps χρονολογίας 2007. Για το δικό σου (11/2005) η εμπορική αξία κυμαίνεται από 8768 ευρό έως 13152 ευρό με μέσο όρο αξίας του αμαξιού 10960 ευρό. Αν θέλεις δηλαδή μπορώ να βάλω σαν αξία μεταξύ 8768 -13152.

Φιλικά
georgheretis    
-0,5 Bar
-0,5 Bar

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Τρί Δεκ 31, 2013 16:25

Η AIG εχειγενικα απο τις καλυτερες προσφορες ειναι αληθεια!Γιωργο,πριν κανα χρονο περιπου,λιγο μετα αφοτου εκανα με την τωρινη μου,AIG με 402 ευρω με ολα αυτα που εχω και σου εστειλα μαλιστα και με προσωπικο μηνυμα! :smile:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Δημοσίευσηαπό georgheretis την Τρί Δεκ 31, 2013 19:52

Καλησπέρα Νάσο και χρόνια πολλά. Εύχομαι πάνω από όλα Υγεία σε όλους να φέρει ο καινούργιος χρόνος.

Έχεις δίκιο για την AIG είναι μια από τις μεγάλες εταιρείες του χώρου, στη ίδια κατηγορία με την ALLIANZ και μερικές άλλες. Ανάλογα τις καλύψεις αλλού είμαστε πιο φθηνοί και αλλού πιο ακριβοί. Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι το βασικό πρόγραμμα Allianz-All For 1 Economy είναι από τα πιο οικονομικά της αγοράς. Εκτός των άλλων περιλαμβάνει εκτός από Οδική βοήθεια & φροντίδα ατυχήματος που προσφέρουν οι περισσότερες ασφαλιστικές και Οδική βοήθεια & φροντίδα βλάβης ή απώλειας κλειδιών ή ζημίας στα ελαστικά ή από απόπειρα κλοπής είτε ταξιδεύετε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη (http://www.allianz.com.gr/products_cont ... ?a_id=3179).

Επειδή κύριο μέλημα μου είναι να απαντήσω σε οποιαδήποτε απορίες που αφορούν ασφαλιστικές εταιρείες και λόγω της κρίσης να επιλέξει ο κάθε φίλος ανάλογα τις ανάγκες του και το κόστος φυσικά , είμαι στην διάθεση να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις. Απλά να αναφέρω και σε όποιον ενδιαφέρεται ότι για να διασφαλιστεί ο αγοραστής, η Ευρωπαϊκή ένωση έχει θεσπίσει εδώ και 2 χρόνια , το SOLVENCY ΙΙ ,που αφορά την κεφαλαιακή επάρκεια των ασφαλιστικών εταιρειών. Είναι μεγάλο θέμα που όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να το αναλύσω.

Υπάρχουν ασφαλιστικές που στα ασφαλιστήρια δεν γράφουν τις απαλλαγές στο ασφαλιστήριο που πρέπει να διαβάσεις τους γενικούς όρους και να δεις ότι σε περίπτωση Πυρκαγιάς,Φυσικών φαινομένων, κακόβουλων πράξεων υπάρχει απαλλαγή ίση με το 4% της ζημιάς με ελάχιστο ποσό τα 60 ευρό. Δυστυχώς εάν συμβεί η ζημιά ο ασφαλιζόμενος θα πληρώσει τουλάχιστον 60 ευρό .

Ως κάτοχος και εγώ ενός Mazda 6 , θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος για όλους τους φίλους του φόρουμ και τις οικογένειες τους.

:mazda:
georgheretis    
-0,5 Bar
-0,5 Bar

Δημοσίευσηαπό Dodos την Τρί Δεκ 31, 2013 19:58

Αν κάτσεις και διαβάσεις τους γενικούς όρους στα συμβόλαια σε πιάνει τρέλα από τις εξαιρέσεις και τα παραθυράκια υπέρ της ασφαλιστικής
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dodos    
2,0 Bar
2,0 Bar

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Τετ Ιαν 01, 2014 11:15

Γιωργο,ευτυχισμενο το 2014 καιπαντα υγεια σε σενα και την οικογενεια σου!! mmm

Πες μας καιγια το 6αρι σου καποια πραγματα στις αναλογες ενοτητες mmm Εισαι μηπως το παιδι που συναντηθηκαμεκατω στο γκαραζ των Jumbo???? toot
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Δημοσίευσηαπό Stav την Τετ Ιαν 01, 2014 17:12

αν μπορεις να "χτυπησεις" τις τιμες της anytime θα ενδιεφερε και εμενα μια προσφορα....
Albert Einstein — 'Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.'
Stav    
0,7 Bar
0,7 Bar

Μοντέλο Αυτ.: M6 MK3 TC

Δημοσίευσηαπό Nasos Mazdaspeed 6 την Τετ Ιαν 01, 2014 17:23

Σταυρο χρονια πολλα φιλε μου!Εμενα οι τιμες της anytime δεν μου αρεσαν καθολου!Στο insurance market με την AIGAION βρηκα πολυ ανταγωνιστικες τιμες με τα ιδια πακετα!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nasos Mazdaspeed 6    
Overboost
Overboost

Δημοσίευσηαπό Stav την Τετ Ιαν 01, 2014 18:53

εγω καλυτερη τιμη απο αυτη της anytime με τις ιδιες καλυψεις δεν εχω βρει πουθενα...ουτε στο site που αναφερεις...για να μην θεωρηθει αντιδεοντολογικο δεν θα αναφερω περισσοτερες λεπτομερειες και τιμη, πριν απαντησει ο georgheretis....
Albert Einstein — 'Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.'
Stav    
0,7 Bar
0,7 Bar

Μοντέλο Αυτ.: M6 MK3 TC

Δημοσίευσηαπό georgheretis την Πέμ Ιαν 02, 2014 07:53

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του forum . Καλή χρονιά σε όλους.
Νάσο , έχω το mazda 6 από το 2003 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Στα 11 χρόνια έχω αλλάξει μόνο μπαταρία και λάστιχα και δεν είχα κανένα σοβαρό πρόβλημα. Θα κανονίσουμε κάποια στιγμή συνάντηση.

Stav: Καλή χρονιά και ότι επιθυμείς. Μπορείς να στείλεις τα στοιχεία στο georgheretis@gmail.com για να σου κάνω μία προσφορά χωρίς καμία δέσμευση.

για το αυτοκίνητο σας
Ονοματεπώνυμο:
ταχ. κωδ. :
χρονιά γέννησης :
χρονιά έκδοσης διπλώματος :
χρονιά πρώτης άδειας κυκλοφορίας:
μοντέλο αυτοκινήτου :
Bonus mal:
Καλύψεις : Βασική ή επιπλέον ( κλοπή, θραύση κρυστάλλων, νομική προστασία, φυσικά φαινόμενα, secure drive κλπ)
Τιμή Προηγούμενου ασφαλιστηρίου:

όπως έχω γράψει , ως κάτοχος και εγώ ενός mazda με ενδιαφέρει να επιλύσω οποιαδήποτε απορίες έχετε για ασφαλιστικά θέματα για αυτοκίνητα, Μπορώ εάν θέλετε να σας κάνω προσφορά χωρίς καμία δέσμευση και εσείς αποφασίζετε. Όπως έχει ειπωθεί και από άλλους φίλους , πρέπει να γνωρίζετε όλοι τους γενικούς όρους στα συμβόλαια γιατί υπάρχουν πολλές απαλλαγές που μόνο άμα πάθεις την ζημιά τις μαθαίνεις. Προσωπικά και χωρίς να θέλω να πω για την μια ή την άλλη εταιρεία , η εταιρεία που εκπροσωπώ μαζί με το ασφαλιστήριο παραδίδει ένα μικρό βιβλιαράκι λίγων σελίδων που περιέχονται όλες οι καλύψεις. Πιστεύω ότι ο ρόλος του ασφαλιστή είναι να ενημερώνει σωστά τον ενδιαφερόμενο για τις καλύψεις και τις όποιες απαλλαγές και στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ζημιά να μπορεί να βοηθήσει σε οτιδήποτε.
georgheretis    
-0,5 Bar
-0,5 Bar

Επόμενο

Επιστροφή στο Ασφάλιστρα Αυτοκινητου

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες