Καλημέρα σε όλους τους φίλους του forum . Καλή χρονιά σε όλους.
Νάσο , έχω το mazda 6 από το 2003 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Στα 11 χρόνια έχω αλλάξει μόνο μπαταρία και λάστιχα και δεν είχα κανένα σοβαρό πρόβλημα. Θα κανονίσουμε κάποια στιγμή συνάντηση.
Stav: Καλή χρονιά και ότι επιθυμείς. Μπορείς να στείλεις τα στοιχεία στο
georgheretis@gmail.com για να σου κάνω μία προσφορά χωρίς καμία δέσμευση.
για το αυτοκίνητο σας
Ονοματεπώνυμο:
ταχ. κωδ. :
χρονιά γέννησης :
χρονιά έκδοσης διπλώματος :
χρονιά πρώτης άδειας κυκλοφορίας:
μοντέλο αυτοκινήτου :
Bonus mal:
Καλύψεις : Βασική ή επιπλέον ( κλοπή, θραύση κρυστάλλων, νομική προστασία, φυσικά φαινόμενα, secure drive κλπ)
Τιμή Προηγούμενου ασφαλιστηρίου:
όπως έχω γράψει , ως κάτοχος και εγώ ενός mazda με ενδιαφέρει να επιλύσω οποιαδήποτε απορίες έχετε για ασφαλιστικά θέματα για αυτοκίνητα, Μπορώ εάν θέλετε να σας κάνω προσφορά χωρίς καμία δέσμευση και εσείς αποφασίζετε. Όπως έχει ειπωθεί και από άλλους φίλους , πρέπει να γνωρίζετε όλοι τους γενικούς όρους στα συμβόλαια γιατί υπάρχουν πολλές απαλλαγές που μόνο άμα πάθεις την ζημιά τις μαθαίνεις. Προσωπικά και χωρίς να θέλω να πω για την μια ή την άλλη εταιρεία , η εταιρεία που εκπροσωπώ μαζί με το ασφαλιστήριο παραδίδει ένα μικρό βιβλιαράκι λίγων σελίδων που περιέχονται όλες οι καλύψεις. Πιστεύω ότι ο ρόλος του ασφαλιστή είναι να ενημερώνει σωστά τον ενδιαφερόμενο για τις καλύψεις και τις όποιες απαλλαγές και στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ζημιά να μπορεί να βοηθήσει σε οτιδήποτε.