whitehawk έγραψε:ghortat έγραψε:Ναι έχουν ήδη γραφτεί οι λύσεις αυτές σε προηγούμενα ποστς (δες και στην αρχή του νήματος) απλά συζητάμε τις εναλλακτικές μας.
Φυσικά υπάρχουν οι πιο "προχωρημένες" εφαρμογές με μεγαλύτερες δαγκάνες, πιο μεγάλους δίσκους και ειδικά τακάκια με σωληνάκια υψηλής όπου αντίστοιχα αυξάνεται και το κοστολόγιο ανάλογα τη μάρκα και τις διαμέτρους. Να σου πω την αλήθεια μου κάνω συνεχώς πισωγυρίσματα, να δώσω 500€ για αναβαθμισμένα δισκόφρενα μπρος πίσω ή να πάω σε big brake kits όπου θέλω περί τα 2κ€. Λες να περιμένω μήπως χρειαστώ "καινούριο" νόμισμα;
Πάντως Παναγιώτη, νομίζω ότι τελικά μπορείς να χωρέσεις και 355 σε 18άρα (αν και εσύ έχεις αναβαθμιστεί πια σε 19").
ΥΓ. Από τούδε και στο εξής θα συνδυάζουμε τις μηχανολογικές σου γνώσεις με τις ικανότητές μου στο διαδικτυακό ψάξιμο! Νομίζω θα είμαστε εκατέρωθεν ευχαριστημένοι...
Παναγιώτη όλα καλά αυτά που λες και έρχομαι και ρωτάω με αυτή την λύση που λες είμαστε κομπλέ???????Και αν ναι ποιο είναι το ποσοστό επιτυχίας για ένα αυτοκίνητο που ζυγίζει πόσους τόνους?????????Έχει δοκιμαστεί από κάποιον????????Ο Κώστας με τα EBC τι έκανε είχε αποτέλεσμα????????
Μιά χαρά είναι τα EBC Χρήστο, μπορείς να τα βάλεις σε ίσιο δίσκο και όλα καλά!